Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

You Don't Mess with the Zohan [Trailer]

Adam Sandler spiller Zohan, en israelsk kommandosoldat som bløffer sin egen død for å oppfylle sin største drøm: Å bli hårstylist i New York

Hele saken (76 ord)

Bangkok Dangerous [Trailer]

Livet til en anonym leiemorder tar en uventet vending når han reiser til Thailand.

Hele saken (415 ord)

The day the earth stood still (1951) - et tilbakeblikk

Vi ser på orginalen som det kommer snart en nyinspilling av.

Hele saken (650 ord)

Step Brothers [Trailer]

Will Ferrells Step Brothers går rett på DVD.

Hele saken (178 ord)

The Mutant Chronicles

En B-film i god Ron Perlman stil.

Hele saken (557 ord)

Event Horizon (1997)

Originaltittel: Event Horizon

Året er 2047. Syv år har gått siden den mystiske forsvinningen av Event Horizon, et romskip som ble sendt for å explorere de yterste grensene av vårt solsystem. Nå har mann fått et nød rop som kan tyde på at det, kommer fra Event Horizon. Så et rednings team blir sendt ut, for å bringe skipet og mannskapet med tilbake hivs det er noen??

Omtale

Året er 2047. For flere år siden forsvant forskningsromskipet Event Horizon sporløst i verdens-rommet. Så blir signaler fra romskipet observert og man gjør klart til en ny ekspedisjon. En fryktløs kaptein (Lawrence Fishburne), hans besetning og mannen som i sin tid konstruerte det forsvunnede romskipet (Sam Neill) legger ut på en farefull ferd.

Relealse nr. 2 - 1998


"NAKEN LUNSJ" I ROMMET

Denne filmen hadde undertegnede gledet seg til helt siden hun så de aller første supercoole bildene fra innspillingen... og det finnes neppe noe som er verre enn å bli skuffet når man har gledet seg lenge! Forhåndsomtalen lovet en slags "Aliens møter Ondskapens hotell", men den løy ettertrykkelig. En i utgangspunktet ganske spennende historie: Romskipet Event Horizon forsvinner og dukker opp igjen syv år senere. Konstruktøren av skipet og et motvillig mannskap reiser ut for å undersøke hva som skjedde da skipet forsvant. Det vi får er en eneste lang, mørk splatterfest, der en sammenhengende fortelling må vike for 100.000-vis av liter med blod, utrevne øyne, voldsorgier (bokstavelig talt; alle er nakne mens de river hverandre i filler med hendene...) og kjælne bilder av dissekerte lik... I stedet for å utforske hva som kan finnes i andre dimensjoner, slår filmen bastant fast at rett utenfor vårt sanseområde ligger bare helvete. Et helvete som hungere etter vår redsel og maktesløshet. Jawohl. Her kunne man ha utforsket begreper som skyld og tilgivelse eller annen spennende metafysikk, men akk, i stedet får vi usannsynlig perverse voldsscener, som ikk en gang har sin egen innebygde logikk... Det hjelper heller ikke noe særlig at habile skuespillere som Laurence Fishburne og Sam Neill spiller pappfigurer. Event Horizon er science fiction kun i innpakningen; inne i pakken er det bare gørr og ekkelhet uten et snev av intelligens.

1 poeng KK

FilmMagasinet Nr. 4 1998


Året er 2047. Syv år har gått siden den mystiske forsvinningen av Event Horizon, et romskip som ble sendt for å explorere de yterste grensene av vårt solsystem. Nå har mann fått et nød rop som kan tyde på at det, kommer fra Event Horizon. Så et rednings team blir sendt ut, for å bringe skipet og mannskapet med tilbake hivs det er noen??

Anmeldelse "Event Horizon" har fått mye juling i pressen. Dette er kanskje årsaken til at filmen ikke spilte inn "mer" enn 200 millioner kroner i hjemlandet. Her i norge kommer denne sci-fi-grøsseren midt oppe i en rekke med andre kjempesuksesser som Contact, Alien 4, Starship Troopers osv. For oss som elsker sci-fi er dette selvsagt en periode som vi nyter fullt ut! Dette er virkelig en science-fiction film i ordets rette forstand. Storyen er avansert, forvirrende og krevende. Du må sannsynligvis ha sansen for en utfordring for å få noe ut av denne filmen, men er du en ekte sci-fi-elsker - vil du ikke ha noen problemer med dette. Forventer du den "Independence Day II" - er ikke dette filmen for deg! Storslåtte effekter og lyd er en del av denne produksjonen som du ikke må gå glipp av!

Videonett


Grufull science fiction Året er 2047. For flere år siden forsvant forskningsromskipet Event Horizon sporløst i verdensrommet. Så blir signaler fra romskipet observert, og en ny ekspedisjon settes i gang. Spørsmålet er om om noen fra besetningen kan være i live etter 10 år, og hva som skjedde den gangen. Grufulle oppdagelser venter teamet. Spørsmålet er om om noen fra besetningen kan være i live etter 10 år, og hva som skjedde den gangen. Grufulle oppdagelser venter teamet.

TV2 2005

Alle bilder av Event Horizon

Trailer

Link til denne traileren

Event Horizon (1997)

Produsent: Lawrence Gordon
Regi: Paul Anderson
Manus: Philip Eisner
Sjanger: gr�sser, sci-fi
Nasjonalitet: GBR, USA
Spilletid: 1 time, 32 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 2
Dagbladet: Terningkast 1

Rollebesetning

Laurence Fishburne
Miller
Sam Neill
Weir
Kathleen Quinlan
Peters
Joely Richardson
Starck
Richard T. Jones
Cooper
Jack Noseworthy
Justin
Isaacs
D.J. Jason
Sean Pertwee
Smith
Peter Marinker
Kilpack
Holley Chant
Claire
Vis alle roller
Eric Stoltz
Eric Stoltz
Angie Dickinson
Angie Dickinson
Katherine Griffith
Katherine Griffith
Anna Kashfi
Anna Kashfi
Lamont Johnson
Lamont Johnson
Len Cariou
Len Cariou