Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Antz (1998)
20:30 - TVN
Dolores Claiborne (1995)
21:00 - FEM
Mission: Impossible 2 (2000)
21:25 - TV4
Ildens herskere (2002)
21:30 - Viasat 4
Den perfekte stormen (2000)
21:30 - TV3
Control (2007)
21:45 - NRK2

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 17. desember

Armin Mueller-Stahl
Wes Studi
Bill Pullman
Eugene Levy
Joan Woodbury
André Hugon
Leo Leipziger
Marilyn Hassett

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Tron: Legecy har premiere i hele Norge utenom Oslo
Videoklipp
Av: Montecristo, 15. desember 23:46

Kongen av Bastøy
Norsk film
Av: Montecristo, 13. desember 08:37

Teaser trailer til Transformers 3
Videoklipp
Av: Montecristo, 10. desember 21:31

Byen mellom liv og død
Film generelt
Av: Montecristo, 7. desember 08:47

Elias og jakten på havets gull
Norsk film
Av: Montecristo, 6. desember 10:24

Money Talks (1997)

Originaltittel: Money Talks

Produsent: Walter Coblenz
Regi: Brett Ratner
Manus: Joel Cohen
Sjanger: action, komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 36 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 1
Dagsavisen: Terningkast 2
Dagbladet: Terningkast 1
VG: Terningkast 2

Rollebesetning

Chris Tucker
Franklin Hatchett
Charlie Sheen
James Russell
Heather Locklear
Grace Cipriani
Gerard Ismael
Raymond Villard
Paul Sorvino
Guy Cipriani
Elise Neal
Paula
Paul Gleason
Detective Pickett
Larry Hankin
Roland
Daniel Roebuck
Detective Williams
Michael Wright
Aaron
Veronica Cartwright
Connie Cipriani
David Warner
Barclay

Franklin Hatchett er en små kriminell svindler, som blir lurt av fjernsynsreporteren James Russell og må gå i fengsel. på vei til fengselet havner Franklin midt oppe i et fluktforsøk, og blir beskyldt for dette også. Nå må han bevise sin uskyld. Usikker på hva han skal gjøre ringer han til den personen som fikk ham opp i dette, nemelig James Russell. De inngår en avtale som lyder slik : James skal beskytte Franklin til over helgen, til gjengjeld vil han få et eksklusivt intervju når Franklin melder seg for politiet. Men problemene lar selvfølgelig ikke vente på seg.

Omtale

Franklin Hatchett er en småsvindler som ufrivillig befinner seg i et gisseldrama, men klarer å rømmer med LA. PD. Med banditter i helene og i mangel på noen å stole på, kontakter han jouralisten Russel som øyner et kjempe-scoop. Om det så skal gå på bekostning av hans egen bryllupsforbredelse...

(Filmtilsynet)


DVD-utgivelsen Småsvindleren Franklin Hatchett blir arrestert for å ha solgt operabilletter til sportsidioter som tror de får cupfinalebilletter. På vei til fengselet sitter han lenket sammen med den beryktede diamantsmugleren Villard. Når Villards menn angriper bussen og meier ned alle ombord, klarer Franklin å løsrive seg og flykte. Men politiet tror det er han som står bak drapene. For å bevise sin uskyld kontakter han TV-reporteren James Russel. Han på sin side ser sitt snitt til å lage årets reportasje, klatre på karrierestigen og imponere sin kommende svigerfar. Men berømmelse har sin pris. I stedenfor å være tilstede på forberedelsene til sitt eget bryllup må han sammen med Franklin dukke unna susende kuler, hoppe fra høye bygninger og delta i elleville biljakter for i det hele tatt å kunne overleve.

SF Norge


Franklin Hatchett (Chris Tucker) er en sleip småkjeltring som svindler de fleste og som stadig er på kant med loven. En dag blir han arrestert og befinner seg i en buss med fanger som skal transporteres til fengselet. Han er lenket sammen med Villard (Gerard Ismael), en internasjonal diamantsmugler. Fangetransporten blir overfalt av væpnede banditter som skal befri Villard, og Franklin blir med som ufrivillig gissel. Villard vil eliminere alle øyenvitner, men Franklin ser en mulighet og klarer og rømme før han blir drept. Han er nå på flukt både fra LAPD og Villard og i mangel på noen å stole på kontakter han TV-journalisten James Russell (Charlie Sheen).

Russel øyner et scoop, og selv om han snart skal gifte seg med den vakre Grace (Heather Locklear), dropper han bryllupsforberedelsene for berømmelse og for å imponere sin kommende, rike svigerfar, Guy Cipriani (Paul Sorvino). Men han oppdager snart at veien til toppen betyr å bli beskutt og forfulgt, og sammen med Franklin havner han opp i livsfarlige situasjoner med diamantsmuglere og LAPD. Et dødelig spill som ender opp i en forrykende finale på Los Angeles Colosseum.

(Norsk FilmDistribusjon)


Småtyven Franklin (Chris Tucker) blir beskyldt for å stå bak en voldelig rømningsaksjon fra fengsel. Den eneste som kan hjelpe ham er de sleipe TVjournalisten James (Charlie Sheen), mannen som fikk Franklin bak murene.

· Grunn til å glede seg: Chris Tucker er «ung & lovende», vel utstyrt med motormunn og upåklagelig sjarm. Med debutanten Brett Ratner bak rattet, rå fra musikkvideoverdenen, kan en svart/hvit «kompisfilm», med Tucker i to-spann med Sheen, bli en glimrende andrenalinpumpe .

· Grunn til å grue seg: Charlie Sheen.

FilmMagasinet Nr.7 1997


Hva sa pressen?

«I dette kalde, glatteproduserte, pengedyrkende, amoralske og totalt versdiløse bråkmakeriet som Money Talks lager i stand, er det mye hett metall.» (E.B. Aft.) »Katastrofen Charlie Sheen er på ferde igjen. Filmen det gjelder er ikke mindre katastrofal - komplett hysterisk, umorsom og unødig voldelig.» (L.J. Dagbl. 1 poeng)

Film & Kino


Jakten på det store scoopet Franklin (Chris Tucker) er en småsvindler som ufrivillig befinner seg i et gisseldrama. Han klarer å rømme, og med både politiet og banditter i hælene kontakter han journalisten Russel (Charlie Sheen), som straks øyner et kjempe-scoop. Franklin Hacket er en sleip og usedvanlig rappkjeftet småkjeltring. Han svindler alle han møter og er stadig på kant med loven. En dag klarer ikke ordflommen hans å redde ham ut av situasjonen. Han blir arrestert og befinner seg plutselig i en buss med fanger som skal transporteres til fengselet. Franklin er dessuten lenket sammen med Villard (Gerald Ismael), en internasjonal diamantsmugler og særdeles farlig mann.

Ufrivillig gissel

Fangetransporten blir overfalt av væpnede banditter som skal befri Villard, og Franklin blir med som ufrivillig gissel. Nådeløse Villard vil eliminere alle øyenvitner, men i siste liten klarer Franklin å rømme. Han er nå på flukt fra både loven og Villard, og i mangel på noen å stole på tar han kontakt med tv-journalisten James Russel.

Farlig berømmelse

Selv om Russel snart skal gifte seg med den vakre Grace (Heather Locklear), dropper han bryllupsforberedelsene som en varm potet. Et slikt scoop vil nemlig føre med seg både berømmelse og anerkjennelse fra den kommende, rike svigerfaren Guy Cipriani (Paul Sorvino). Men Russel oppdager snart at veien til berømmelsen betyr å bli både forfulgt og beskutt. Sammen med Franklin havner han oppi de mest vanvittige situasjoner, og den dødelige katt- og mus-leken ender opp i en forrykende finale på Los Angeles Colosseum.

TV2 2001


Småsvindleren Franklin lever et nokså greit liv - helt til journalisten James inkluderer Franklins lumske forretninger i en nyhetssending sendt på tv. Politiet fatter raskt interesse etter innslaget og Franklin blir arrestert. Men under en fengselstransport blir Franklin satt i jern med en kjent smykketyv fra Europa, Raymond Villard. Og under denne transporten har hans menn planlagt å frigjøre ham. Men med på kjøpet får de Franklin, og igjen i gatene ligger to døde politimenn og flere passasjerer. Franklin klarer etterhvert å rømme, men ønsket over hele byen for politidrap, er det få steder å gjemme seg. Eneste håp nå er James, og de inngår en avtale. James gjemmer Franklin, mot at James får eksklusive rettigheter på historien til Franklin. Dermed er begge fornøyde; Franklin får en mulighet til å bevise sin uskyld, mens James forhåpentligvis får fart på sin mislykkete journalistkarriere.

Viasat 2004

Alle bilder av Money Talks

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon