Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

I løvens tegn (1959)
22:35 - SVT2
Man on Wire (2008)
23:20 - NRK2
Top Secret! (1984)
00:15 - TV2 Zebra
The Librarian (2004)
01:20 - TV3
Rear Window (1998)
04:05 - TV3

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 19. august

John Stamos
Kevin Zegers
Kyra Sedgwick
L.Q. Jones
Adam Arkin
Matthew Perry
Peter Gallagher
Fred Dalton Thompson

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Skriften på veggen
Norsk film
Av: Montecristo, 17. august 08:04

Armadillo
Film generelt
Av: Montecristo, 16. august 08:15

Kommandør Treholt & Ninjatroppen
Norsk film
Av: Montecristo, 9. august 06:48

Gylne tider
Film generelt
Av: Montecristo, 4. august 08:40

Trollmannens læregutt
Film generelt
Av: Montecristo, 28. juli 11:24

Vegas Vacation (1997)

Originaltittel: National Lampoon's Vegas Vacation

Produsent: Jerry Weintraub
Regi: Stephen Kessler
Manus: Elisa Bell
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 35 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 3
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

Chevy Chase
Clark Griswold
Beverly D'Angelo
Ellen Griswold
Randy Quaid
Cousin Eddie
Ethan Embry
Rusty Griswold
Marisol Nichols
Audrey Griswold
Miriam Flynn
Cousin Catherine
Shae D'Lyn
Cousin Vickie
Wayne Newton
Wayne Newton
Siegfried & Roy
Siegfried & Roy
Wallace Shawn
Marty
Vis alle roller

Den elleville Familien Griswold er tilbake. Nå har Clark fått utbetalt tidenes bonus fra jobben. Som vanlig når han får ekstra penger mellom hendene, begynner han å legge store ferieplaner. Denne gangen skal Clark til Las Vegas, vår klodes store underholdnings-hovedstad. Snart befinner de seg i metropolens glitter og stas. Clark satser med besøk til enhver serverdighet i flere mils omkrets, men familien har andre planer!

Omtale

DVD-utgivelsen Når Clark Griswold får noe på hjernen, blir vi raskt minnet på at nettopp hans hjerne har en noe begrenset kapasitet. Likevel er det ingenting som kan stoppe ham når han er klar for ferie. Denne gangen har han valgt Las Vegas – USAs nye sentrum for familieunderholdning!

Warner


Med denne filmen må familien Griswold nå endelig bli gravlagt en gang for alle!? Det håper jeg, for nå er det ikke mer å tyne ut av konseptet. Den ferierende familien farer til Las Vegas, men det kommer bare et gjesp ut av besøket. Hadde det ikke vært for Randy Quaid som Chevy Chases åndssvake, med muntre svoger, hadde jeg nektet å gi fra meg så mye som en 2'er...

AHB Karakter 2

FilmMagasinet Nr.7 1997


Familien Griswold er tilbake i et nytt forrykende ferievirvar. Denne gangen har Clark fått utbetalt tidenes bonus fra jobben. Den skal benyttes til en ferietur for hele familien til Las Vegas. Som vanlig er resten av familien skeptiske til Clarks planer. Men nok en gang lar de seg overtale.

(Release nr. 2 - 1997)


Familien Griswold er tilbake med eit nytt forrykande ferievirvar. Denne gangen har Clark fått utbetalt tidenes bonus frå jobben, og den skal brukast til ein ferietur for hele familien til Las Vegas. Som vanlig er resten av familien skeptiske til Clarks planer. Men nok ein gang lar de seg overtale.

NRK2 2001


Familien Griswold er tilbake i et nytt forrykende ferievirvar. Denne gangen har familiefaren Clark fått utbetalt tidenes bonus fra jobben. Den skal benyttes til en ferietur for hele familien til Las Vegas. Som vanlig er resten av familien skeptiske til Clarks planer. Men nok en gang lar de seg overtale...

TVN 2002


Ingen planlegger feriene bedre enn Clark Griswold. Han er en trofast mann, ofrer alt for barna og er det beste eksempelet på en eksemplarisk familiefar. Clark legger sin sjel og så mye entusiasme i ferieplanleggingen at bare uforutsette hendelser kan legge en demper på den ultimate ferieopplevelsen. Men uheldigvis - det skjer alltid uforutsette ting når familien Griswold er på ferie. Men denne gangen har Clark endelig valgt det perfekte feriemål; et underholdningsmekka og Amerikas hovedstad for familieunderholding - Las Vegas, Nevada!

Viasat 2003


It may not have come out under the "National Lampoon" banner but you'll recognize both the characters and the situations. The innocent Griswold clan head from their Chicago home to the bright lights and gambling temptations of Las Vegas. Clark (Chase) blows all their money, Ellen (D'Angelo) reveals a hidden passion for Wayne Newton, daughter Audrey (Nichols) decides to become a go-go dancer, and son Rusty (Embry) turns into a high roller who draws the attention of the mob. Oh yeah, dimwit cousin Eddie (Quaid) also tries to supply a few yucks.

MovieGoods.com

Alle bilder av Vegas Vacation
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon