Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Antz (1998)
20:30 - TVN
Dolores Claiborne (1995)
21:00 - FEM
Mission: Impossible 2 (2000)
21:25 - TV4
Ildens herskere (2002)
21:30 - Viasat 4
Den perfekte stormen (2000)
21:30 - TV3
Control (2007)
21:45 - NRK2

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 17. desember

Armin Mueller-Stahl
Wes Studi
Bill Pullman
Eugene Levy
Joan Woodbury
André Hugon
Leo Leipziger
Marilyn Hassett

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Verre enn verst
Film generelt
Av: Montecristo, 17. desember 09:23

Tron: Legecy har premiere i hele Norge utenom Oslo
Videoklipp
Av: Montecristo, 15. desember 23:46

Kongen av Bastøy
Norsk film
Av: Montecristo, 13. desember 08:37

Teaser trailer til Transformers 3
Videoklipp
Av: Montecristo, 10. desember 21:31

Byen mellom liv og død
Film generelt
Av: Montecristo, 7. desember 08:47

Bjelleklang (1996)

Originaltittel: Jingle All The Way

Denne filmen vises på TV innen 7 dager:

- Lørdag 18. Desember 2010 klokken 16:10TV4 [Varsle på SMS]

Filmer på TV de nærmeste dagene

Produsent: Chris Columbus
Regi: Brian Levant
Manus: Randy Kornfield
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 30 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

Arnold Schwarzenegger
Howard Langston
Sinbad
Myron Larrabee
Phil Hartman
Ted Maltin
Rita Wilson
Liz Langston
Robert Conrad
Officer Hummell
Martin Mull
DJ
Jake Lloyd
Jamie Langston
James Belushi
Mall Santa
Harvey Korman
President
Laraine Newman
First Lady

Howard er salgssjef, og lever virkelig for jobben. Han drar gry-tidlig om morgenen og kommer hjem seint på kvelden. Sønnen har han aldri tid til, og dette setter Jamie ikke særlig pris på! Det er slettes ikke morsomt når pappa aldri stiller opp når det er viktig for ham. Når det nærmer seg mot jul og det går opp for pappa Howard at han har glemt å gjøre den eneste viktige tingen før høytiden, nemlig å kjøpe en Turboman-dukke til Jamie, sitter han virkelig i klisteret! For ikke nok med at det er like før butikkene stenger, men alle dukkene er forlengst utsolgt! Krigen om den siste Turboman-dukken er i gang!

Omtale

I denne komedien spiller Arnold en likegyldig, men forståelsesfull far som lover sin lille sønn at han skal få sitt største julegaveønske oppfylt. Det som står øverst på listen viser seg å være den mest ettertraktede leken i landet. Fars julaften blir det reneste mareritt når han må tråle byen rundt etter den uoppnåelige gaven.

(Filmtilsynet)


Hva sa pressen?

Komedie om en stresset far på jakt etter sønnens julegaveønske: turbomann-dukken som kan snakke, slåss og fly. Filmen er glorete, ikke så lite voldelig, anmassende og selvsagt preget av overdrevent spill. (E.B. Aft.) Arnold Schwarzenegger gjør sin hittil mest pinlige rolle... (O.K. Klassek.)

Film & Kino


Den fremadstormende forretningsmannen Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) har som vanlig jobb tl1 langt oppover ørene og finner aldri tid til resten av familien. Men Howard vil innhente det forsømte og har bestemt seg for å kjøpe den fineste julepresangen som finnes til sin sønn Jamie; Turbomannen. Det er nemlig gaven som står øverst på alle barns ønskeliste i år og er sesongens mest populære leketøy. Sønnen hans bare må ha Turbomannen og Howard bestemmer seg for at ingenting skal stoppe ham i å få tak i den. Lite vet Howard om hvordan jakten på Turbomannen vil utvikle seg. I løpet av sine endeløse juleuhell, støter han hele tiden på en rekke halvgale mennesker som enten vil forsøke å hjelpe ham - eller forsøke å ødelegge for ham.

(Release nr. 1 - 1997)


Guvernør Arnold ringer julen inn Den fremadstormende forretningsmannen Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) lover å oppfylle sønnens største julegaveønske. Men julaften blir det reneste mareritt når han må tråle byen rundt etter landets mest populære og uoppnåelige gave. Travle Howard har som vanlig jobb til langt oppover ørene, og finner aldri tid til familien. Men Howard vil gjerne ta igjen det forsømte. For å bøte på sitt manglende engasjement som far, har han bestemt seg for å kjøpe den fineste julepresangen som finnes til sønnen Jamie (Jake Lloyd) - nemlig Turbomannen.

Halsbrekkende julaften

Men Turbomannen er gaven som står øverst på alle barns ønskeliste. Den er sesongens mest populære leketøy og kan både snakke, slåss og fly. Jamie bare må ha Turbomannen, og Howard bestemmer seg for at ingenting skal stoppe ham i å få tak i den.

Dermed er det duket for en uvanlig stressende julaften for forretningsmannen Howard. I løpet av en hektisk gave-jakt spekket med endeløse uhell, støter Howard på en rekke halvgale mennesker, som enten vil forsøke å hjelpe ham - eller å ødelegge for ham.

Fra "Terminator" til "Governator"

Kveldens komedie har action-helten, og nå også politikeren, Arnold Scharzenegger i hovedrollen. I høst ble den omstridte østerrikske muskelmannen valgt til intet ringere enn guvernør i delstaten California.

TV2 2001


Howard Langston er en suksessfull forretningsmann som tilbringer mesteparten av livet sitt på jobben. For å bli kvitt den dårlige samvittigheten sin bestemmer han seg for å kjøpe den perfekte julegaven til sønnen Jamie. Oppgaven viser seg derimot å bli langt vanskeligere enn han hadde trodd.

Viasat 2006

Alle bilder av Bjelleklang
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon