Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Captain Zoom (1995)

Originaltittel: The Adventures of Captain Zoom in Outer Space

Ingen synopsis har blitt skrevet enda.

Omtale

På 50, 60- og 70-tallet var science-fictions-seriene det mest inntektsbringende i USA. Folk satt og stirret på en rekke forskjellige fantasifulle figurer som kjempet i det ytre rom.

Lyn Gordon var en var en av de mest populære. Captain Zoom er en av de mindre kjente, og han spilles av en lite vellykket skuespiller.

På en planet i et fjernt solsystem har en gruppe beboere store problemer, og en liten gutt som også er et elektronisk geni sveiper galaksen for å finne en redningsmann. Han fanger opp noen av jordens TV-signaler, og han mener at Captain Zoom må være midt i blinken. Han er ikke klar over at det han ser er en billig TV-show fra 50-tallet, og "overfører" den forvirrede skuespilleren til sin planet.

Der finner Captain Zoom ut at han ikke lenger kan dekke seg bak flotte ord og fakter, for her kaster ikke fiendene seg for hans føtter og ber om nåde!

Captain Zoom er av en type film som vi ikke ser så mye av i disse dager. Selv om filmselskapet mener dette er en familiefilm, mener vi noe annet:

Denne filmen er rett og slett så utrolig dårlig at den blir morsom! Produksjonen er totalt blottet for kapital, til og med coveret på filmen ser ut som om det er snekret sammen i en kjeller av en halvdrita tegner. Kostymet til selve kapteinen ser ut som det er kjøpt på Fretex / Frelsesarmeen, og roboten alumina ser ut som noe man har funnet på søppelfyllinga! Undertegnede holdt på å le seg i hjel. Likte du "Plan 9 From Outer Space" er dette en fulltreffer! (SG)

Filmspesialisten

(FSP 6)


På en planet i et fjernt solsystem har en gruppe beboere store problemer, og en liten gutt som også er et elektronisk geni sveiper galaksen for å finne en redningsmann. Han fanger opp noen av jordens TV-signaler, og han mener at Captain Zoom må være midt i blinken. Han er ikke klar over at det han ser er en billig TV-show fra 50-tallet, og "overfører" den forvirrede skuespilleren til sin planet. Der finner Captain Zoom ut at han ikke lenger kan dekke seg bak flotte ord og fakter, for her kaster ikke fiendene seg for hans føtter og ber om nåde!

TV3

Alle bilder av Captain Zoom

Captain Zoom (1995)

Produsent: Peter v. Ware
Regi: Max Tash
Sjanger: sci-fi
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 37 minutter

Rollebesetning

Daniel Riordan
Uspesifisert rolle
Liz Vassey
Uspesifisert rolle
Ron Perlman
Uspesifisert rolle
Gia Carides
Uspesifisert rolle
Duane Davis
Uspesifisert rolle
Gregory Smith
Uspesifisert rolle
Nichelle Nichols
Uspesifisert rolle