Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Iron Maiden: Flight 666

Filmen om Iron Maidens verdensturné i 2008 skal vises én kveld på kinoer over hele verden

Hele saken (292 ord)

På TV i kveld: Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

Vi avrunder påsken med litt god gammeldags Arnold.

Hele saken (68 ord)

På TV i kveld: Babel (2006)

Cate Blanchett og Brad Pitt har hovedrollene i det storslåtte dramaet Babel fra 2006.

Hele saken (53 ord)

På TV i kveld: Dark Water (2005)

Med Oscar-vinneren Jennifer Connelly i hovedrollen.

Hele saken (63 ord)

Den utrolige reisen 2 - På eventyr i San Francisco (1996)

Originaltittel: Homeward Bound II: Lost in San Francisco

Dette er oppfølgeren til den velkjente "Den utrolige reisen". Igjen møter vi de tre dyrene Chance, Sassy og Shadow. Denne gang bestemmer menneskefamilien til de tre dyrene seg for å dra på campingtur, og ganske snart befinner de tre vennene seg forlatt midt i storbyen jungel: San Fransisco! Igjen må de tre vennene trosse nye farer og vise stor oppfinnsomhet for å kunne gjenforenes med sin familie!

Omtale

Husker du den utrolige historien om de tre trofaste dyrene som finner veien hjem gjennom den mest utilgjengelige villmarken i Amerika?

Nå er de tilbake i enda et fartsfylt eventyr der den livlige boxeren Sjangs, Den bortskjemte katten Sassy og den snille golden retrieveren Shadow plutselig befinner seg på vift midt i den travle storbyen San Francisco. På veien hjem som bl.a. går over Golden Gate broen møter vår tapre trio mange spennende og morsomme utfordringer på nesten hvert gatehjørne.

Gå ikke glipp av dette sjarmerende eventyret med tre av Disneys mest berømte husdyr i hovedrollene.

Buena Vista


Premiere 20. september 1996 Saga, Soria Moria og Symra, Oslo samt Arendal, Asker, Bergen, Bodø, Drammen, Fredrikstad, Gjøvik, Grimstad, Hamar, Haugesund, Kristiansand, Larvik, Lillehammer, Molde, Mo I Rana, Porsgrunn, Kilden Sandefjord, Sandnes, Sandvika, Skien, Stavanger, Steinkjer, Trondheim, Tromsø, Tønsberg og Ålesund.


Gjensyn med våre firbeinte venner. Denne gangen er de ute på eventyr i storbyen San Francisco og her er det helt andre farer som truer. De møter også en gjeng med andre løshunder og Sjans forelsker seg for første gang.

(Filmtilsynet)


Dette er oppfølgeren til den store suksessen fra 1993. Filmen Den utrolige reisen åpnet Barnefilmfesten det året.

Bulldogen Sjans, golden retrieveren Shadow og katten Sassy er igjen uheldige og kommer vekk fra sin familie. Denne gangen er familien på vei til Canada på ferie. På flyplassen i San Francisco får Sjans panikk, noe som fører til at dyra blir skilt fra sin familie. Så må de igjen finne veien hjem. Men i byen lurer farer; representert både av dyr og mennesker. Det blir en strabasiøs ferd for våre dyrevenner før de endelig finner sin menneskefamilie igjen.

(program Haugesund 1996)


Hva sa pressen:

Familiefilm om hund og katt som finner veien hjem gjennom storbyen. - en helt ordinær Disney-film for hele familien, med snill humor, varmt solskinn og altfor mye sentimentalitet. (P.H. Aft.) Ingen stor og berikende film, men enkel og ukomplisert humor som kan gi en hyggelig ettermiddagsstund på kino. (G.H. Vårt L.) Ordentlig, anstendig og brukbart. (H.K.Arb.)


Familen Seaver bestemmer seg for å ta med bulldogen Chance, golden retrieveren Shadow og katten Sassy på campingtur til Canada. Men når Chance rømmer fra kennelen på flyplassen i San Francisco, følger hans loyale venner Shadow og Sassy med. Og når flyet letter uten dem, vandrer kompanjongene rundt i de røffe og rotete gatene i byen, på leting etter stedet der de bor. Dyrene lar ingenting stå i veien for å nå sitt mål, og på veien vikles de inn i det største eventyret i deres liv. De møter mange andre dyr, ikke minst den vakre og forførende Delilah, som Chance forelsker seg i. Skumle, morsomme og spennende ting oppstår på ferden hjem til familen som er glad i dem.

TVN 2000

Alle bilder av Den utrolige reisen 2 - På eventyr i San Francisco

Den utrolige reisen 2 - På eventyr i San Francisco (1996)

Produsent: Barry Jossen
Regi: David R. Ellis
Manus: Chris Hauty
Sjanger: barnefilm
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 28 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 3
VG: Terningkast 4

Rollebesetning

Robert Hays
Bob
Kim Greist
Laura
Veronica Lauren
Hope
Kevin Chevalia
Jamie
Benj Thall
Peter
Michael Rispoli
Jack
Max Perlich
Ralph
Michael J. Fox
Uspesifisert rolle
Sally Field
Uspesifisert rolle
Ralph Waite
Uspesifisert rolle
Vis alle roller
Ellen Barkin
Ellen Barkin
John Halas
John Halas
John Hodiak
John Hodiak
Jon Cryer
Jon Cryer
Joseph Burke
Joseph Burke
Kareem Abdul-Jabbar
Kareem Abdul-Jabbar
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid