Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Hevnere i kjole og hvitt (1998)

Originaltittel: The Avengers

Den britiske agenten John Steed er blitt innkalt av The Ministry (Storbritannias ultra - hemmelige byrå) for å etterforske en rekke merkelige hendelser i Hennes Majestets kongerike. Snøstormer er ute av kontroll, haggel faller ned som i Det Gamle Testamentets proporsjoner og temperaturene varierer fra glohett til arktisk. Noen er ute etter å kontrollere været og bringe nasjonen og resten av verden ned på kne. Men hvem kan stå bak en slik plan, et så briljant og demonisk forsøk på å utpresse rikdommen til en nasjon for å få en temperert dag til gjengjeld.

Omtale

"The Avengers" er basert på en britisk fjernsynsserie fra 60-tallet. De to britiske agentene, noble John Steed og den mer tvilsomme Emma Peel, slår seg sammen for å stoppe den onde Sir August De Winter fra å ødelegge verden med en værmaskin. Med Ralph Fiennes, Uma Thurman og Sean Connery i hovedrollene.

Release nr. 8 1998


VERDENS UNDERGANG? Avengers er en amerikansk komedie basert på en britisk fjernsynsserie fra 60-tallet. De to britiske agentene, noble John Steed og den mer tvilsomme Emma Peel, slår seg sammen for å stoppe den onde Sir August De Winter fra å ødelegge verden med en værmaskin. Verden har gjennomgått dramatiske klimaendringer og den britiske hemmelige agenten John Steed (Ralph Fiennes) etterforsker den djevelske planen. Erkefiende og tidligere agent Sir August de Wynter (Sean Connery)ønsker å få kontroll over verden ved hjelp av sin værmaskin. Steed etterforsker den vakre doktoren Emma Peel (Uma Thurman, den eneste mistenkte, men faller for henne, og de to slår seg sammeni kampen mot Sir August. de er nødt til å jobbe tett og effektivt for å redde verden og seg selv...

TVN 2001


Alle snakker om været...

Alle snakker om været - men bare de hemmelige agentene gjør noe med det. Den mystiske kjempeskurken Sir August de Wynter, spilt av Sean Connery, planlegger å tilrane seg verdensherredømmet ved hjelp av en værmaskin. Den engelske agenten John Steed (Ralph Fiennes) må stoppe ham.

Agent Steeds undersøkelser leder han raskt til den vakre forskeren Dr. Emma Peel (Uma Thurman). Steed mistenker Dr. Peel for å stå i ledtog med Sir August, men samtidig innser han at han er nødt til å samarbeide med henne for å finne Sir August. Hans profesjonelle distanse står i fare når han etter hvert utvikler varme følelser for den mystiske kvinnen.

Filmen er basert på en engelsk tv-serie fra 1961. Patrick Macnee, som spilte helten i den opprinnelige fjernsynsversjonen, har fortellerstemmen i filmversjonen.

NRK2 2004


John Steed har blitt tilkalt for å etterforske noen merkelige fenomener i England. På et eller annet vis har været mistet kontrollen fullstendig. Noen eller noe kontrollerer været for å tvinge verden i kne, og det ser ut som om taktikken virker. Alle spor fører til den eksentriske Sir August De Wynter, en tidligere agent som har blitt veldig rik, veldig merkelig og alt for smart. Det er derimot ingen hindring for verdens beste spionpar! John Steed er på saken sammen med den vakre Emma Peel, en mester i jiu-jitsu, doktor i metrologi, og en spion uten like!

Viasat 2005

Alle bilder av Hevnere i kjole og hvitt

Hevnere i kjole og hvitt (1998)

Produsent: Jerry Weintraub
Regi: Jeremiah S. Chechik
Manus: Don MacPherson
Sjanger: eventyr, komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 29 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 2
Dagbladet: Terningkast 3
VG: Terningkast 2

Rollebesetning

Ralph Fiennes
John Steed
Uma Thurman
Emma Peel
Sean Connery
Sir August de Wynter
Patrick Macnee
Invisible Jones
Jim Broadbent
Mother
Fiona Shaw
Father
Eddie Izzard
Bailey
Eileen Atkins
Alice
John Wood
Tribshaw
Carmen Ejogo
Brenda
Keeley Hawes
Tamara
Andy Griffith
Andy Griffith
Jonathan Pryce
Jonathan Pryce
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
Melissa Sagemiller
Melissa Sagemiller
Morgan Freeman
Morgan Freeman
René Auberjonois
René Auberjonois