Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Elsk meg i morgen (2005)
22:15 - TV2
Imaginary Heroes (2004)
23:15 - NRK1
Byen er stille (2001)
23:25 - SVT1
Rått parti (1986)
23:45 - TV4
Forbrytelser (2003)
00:10 - TV2
The Deal (2005)
00:45 - TVN

TV-program for de nærmeste dagene

På kloss hold (1986)

Originaltittel: At Close Range

Produsent: Elliott Llewitt
Regi: James Foley
Manus: Nicholas Kazan
Sjanger: action, thriller, drama
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 55 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 4
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 5

Rollebesetning

Sean Penn
Uspesifisert rolle
Christopher Walken
Uspesifisert rolle
Mary Stuart Masterson
Uspesifisert rolle
Chris Penn
Uspesifisert rolle
Millie Perkins
Uspesifisert rolle
Eileen Ryan
Uspesifisert rolle
Candy Clark
Uspesifisert rolle
Alan Autry
Uspesifisert rolle
Tracey Walter
Uspesifisert rolle
David Strathairn
Uspesifisert rolle
Crispin Glover
Uspesifisert rolle
Kiefer Sutherland
Uspesifisert rolle

Brad junior er en ung mann som har tilbragt hele sitt liv i en stille by hvor ingenting skjer. Han ønsker seg en rask bil, raske penger og anerkjennelse fra faren som forlot ham da han var liten. Brad senior er involvert i en innbrudds- og smuglerliga, og er del av et kriminelt nettverk som strekker seg tvers over USA. Når han kommer tilbake i sin sønns liv tenner han håp i Brad jr. håp om å komme seg ut av den håpløse fattige livsstilen han befinner seg i.

Filmen er basert på hendelser som fant sted i USA i 1978. På kloss hold er historien om en ung gutts reise ut av sin egen fortid og inn i de voksnes verden. Det blir en liten seier over illusjoner, svik og død. Kreftene som fører far og sønn sammen og de behov som holder dem nære, blir samtidig det som leder dem mot tragedien.

Omtale

I en søvnig liten by i Pennsylvania lever to brødre et rolig og traurig liv, men drømmer om en bedre tilværelse. Faren, en beryktet bandeleder som flakker fra sted til sted oppsøker iblant sine sønner og den eldste, Brad, ser sitt snitt til å komme vekk fra den intetsigende hverdag.

(Filmtilsynet)


Brad junior er en ung mann som har tilbragt hele sitt liv i en stille by hvor ingenting skjer. Han ønsker seg en rask bil, raske penger og anerkjennelse fra faren som forlot ham da han var liten. Brad senior er involvert i en innbrudds- og smuglerliga, og er del av et kriminelt nettverk som strekker seg tvers over USA. Når han kommer tilbake i sin sønns liv tenner han håp i Brad jr. – håp om å komme seg ut av den håpløse fattige livsstilen han befinner seg i. Filmen er basert på hendelser som fant sted i USA i 1978. ”På kloss hold” er historien om en ung gutts reise ut av sin egen fortid og inn i de voksnes verden. Det blir en liten seier over illusjoner, svik og død. Kreftene som fører far og sønn sammen og de behov som holder dem nære, blir samtidig det som leder dem mot tragedien…

TV3


Amerikansk actionthriller fra 1985 basert på virkelige hendelser som fant sted i USA i 1978 To brødre har tilbragt hele sine liv i en rolig by i Pennsylvania. Ingenting skjer i byen og begge drømmer om en bedre tilværelse. Faren er en beryktet bandeleder som forlot sine sønner da de var små. Når han igjen kommer tilbake i deres liv, tenner det et håp i den eldste sønnen Brads liv - han ser sitt snitt til å komme bort fra sin intetsigende hverdag.

TVN

Alle bilder av På kloss hold
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon