Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Nightwatch (1995)

Originaltittel: Aurora: Operation Intercept

Ingen synopsis har blitt skrevet enda.

Omtale

Filmer med fengslende flyscener har vi også sett flere av opp gjennom tidene, og hver gang er det like flott å se på. Her stiller også Nightwatch med flere gode kort, for flyscenene er virkelig imponerende, selv om det ikke er så altfor mange av dem. Men det ville jo også blitt kjedelig...

Et skremmende nytt våpen har dukket opp: Et interferenssystem som kan forstyrre navigasjonssystemene til fritt valgte fly - og skape kaos og død. Bruce Payne spiller Gorden Pruett, den tøffeste av alle piloter, som naturlig nok får i oppgave å stanse galskapen før flere mennesker mister livet. Viseforsvarsministeren, spilt av Lance Henriksen, samarbeider med Pruett for å stanse denne skummle trusselen.

Og disse to er ikke de eneste kjente ansiktene som dukker opp i Nightwatch. Jammen stikker ikke Corbin Bernsen innom også. Ikke så rart, siden han med Final Mission forsøkte å vinne popularitet hos de unge. Han trenger sårt flere bein å stå på, etter at Lov og rett i L.A. er en saga blott.

Joda, Nightwatch er en actionfilm for alle gutta - med adgang for jenter. Dette er ikke så high-tech at man må være datafreak for å ha glede av storyen i filmen, men også såpass inspirert på den kanten av disse vil få sine behov tilfredsstilt. Flyscenene er bra, virkelig bra. Med såpass mange dyktige folk bak kamera skulle det bare mangle. Selv med en for oss ukjent regissør fungerer det hele greit som guttefilm. En intelligent story med herlige Lance Henriksen som regjeringsmedlen er også til stor hjelp! (SG)

Filmspesialisten

(FSP ?)

Nightwatch (1995)

Produsent: Kevin M. Kallberg
Regi: Paul Levine
Manus: Paul Levine
Sjanger: action
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 35 minutter

Kritikk

Dagbladet: Terningkast 2

Rollebesetning

Bruce Payne
Uspesifisert rolle
Natasha Andreichenko
Uspesifisert rolle
Lance Henriksen
Uspesifisert rolle
John Stockwell
Uspesifisert rolle
Michael Champion
Uspesifisert rolle
Dennis Christopher
Uspesifisert rolle
Corbin Bernsen
Uspesifisert rolle
Curt Lowens
Uspesifisert rolle
Corinne Bohrer
Uspesifisert rolle