Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

TV-oversikt for lørdag 14. februar og søndag. 15 februar

TV-oversikt med info og trailere for filmene som sendes på TV i helgen

Hele saken (2194 ord)

TV-oversikt for fredag den 13. februar

TV-oversikt med info og trailere for filmene som sendes på TV i kveld.

Hele saken (1472 ord)

Milk

Oscar-vinner Sean Penn spiller Harvey Milk, i en film av Gus Van Sant (Good Will Hunting).

Hele saken (237 ord)

Man on Wire (2008)

Filmen forteller historien om franskmannen Philippe Petit som gikk på line mellom Twin Towers i New York i 1974.

Hele saken (175 ord)

Apocalypse Now! Redux (2001)

Utvidet og omklipt 2001-versjon av det amerikanske krigsdramaet fra 1979. Sendes 23.40 på TV2 Zebra.

Hele saken (1206 ord)

Fire Down Below (1997)

Originaltittel: Fire Down Below

FBI agent Jack Taggart mister sin beste venn dat et stort kjemikaliefirma forsøker å dekke over den ulovlige dumpingen av giftstoffer i naturen. Jack bestemmer seg for å dra til byen hvor dumpingen skjer - for å finne ut alt han kan om komplottet. I den vesle småbyen møter han fiendtlige beboere som er betalt for å holde kjeft. Med hjelp fra en gammel mann og en ung kvinne, tar han opp kampen mot firmaet - og det med hevn i tankene!

Omtale

FBI agent Jack Taggart mister sin beste venn da et stort kjemikaliefirma forsøker å dekke over den ulovlige dumpingen av giftstoffer i naturen. Jack bestemmer seg for å dra til byen hvor dumpingen skjer - for å finne ut alt han kan om komplottet. I den vesle småbyen møter han fiendtlige beboere som er betalt for å holde kjeft. Med hjelp fra en gammel mann og en ung kvinne, tar han opp kampen mot firmaet - og det med hevn i tankene!

(VFK)


Den buddhistiske actionhelten (...) Steven Seagal er ute og lufter 80-talls diskodressene sine igjen! Og hu og hei hvor det går, når økokrigeren over alle økokrigere tar kampen opp mot slemme industriherrer som dumper giftig avfall. Det er så inderlig dumt at det rett og slett blir gøy! (Å innrømme slikt er neppe noen god indikasjon på seriøsitet hos undertegnede, men skitt au!)

2 poeng KK

FilmMagasinet Nr. 8 1997


MÅ STOPPE ULOVLIG DUMPING FBI-agenten og miljøvernsforkjemperen Jack Taggart (Steven Seagal) mister sin beste venn i hendene på noen som driver med ulovlig dumping av giftig avfall. Kameraten blir drept i et forsøk på å dekke over det som skjer, og Taggart bestemmer seg for å besøke byen og finne ut det han kan om komplottet. I den lille byen han kommer til blir han møtt av landsbyfolk som er fiendtlig innstilt til fremmede og som underlig nok holder kjeft om dumpingen. Men ved hjelp av en gammel mann og den ung kvinnen Sarah Kellogg går han til hevnaksjon mot industriherrene som står bak den ulovlige dumpingen.

TVN 2001


Tøffe tak for Steven Seagal

I denne action-thrilleren møter vi Marshal Jack Taggart som ikke bare vil hevne en myrdet kollega, han må også hindre en økologisk katastrofe. Mens han følger trådene tilbake til den myrdede agenten, kommer han over noen forlatte gruvesjakter i Appalachene som viser seg å inneholde en dødelig trussel…

Til tross for den overhengende faren vil ikke lokalbefolkningen si noenting. De er også svært mistroiske overfor alle fremmede. Etterforskningen leder Taggart (Steven Seagal) til en beregnende gruvekakse (Kris Kristofferson), og han forelsker seg i Sarah Kellogg (Marg Helgenberger), en mystisk kvinne med en broket fortid som kan vise seg å være like giftig som de forlatte gruvene.

Her er det duket for både hemmeligheter og løgner. Kommer Jack Taggart til å finne sannheten før dette vakre landskapet blir forvandlet til en ødemark, ubeboelig for mange generasjoner fremover? Eller vil han til slutt bli oppslukt av ilden under jorden?

NRK2 2002


Det amerikanske miljødepartementet får et tips om at noen dumper giftig avfall i nærheten av Jackson, Kentucky. En rekke av innbyggerne i Jackson sliter med helsa, og tipset sier at giftstoffene kan være en direkte årsak til sykdommen. En agent blir sent ut for å undersøke saken, men da han og to FBI-agenter blir funnet myrdet, bestemmer departementet å sende inn tungartilleriet, nemlig spesialagenten Jack Taggert (Steven Seagal). Spørsmålet er bare om han vil lykkes der de andre agentene kom til kort, finne morderne og stoppe dumpingen.

Viasat 2007

Alle bilder av Fire Down Below

Trailer

Link til denne traileren

Fire Down Below (1997)

Produsent: Steven Seagal
Regi: Félix Enríquez Alcalá
Manus: Jeb Stuart
Sjanger: action
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 45 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 2
VG: Terningkast 2

Rollebesetning

Steven Seagal
Jack Taggart
Marg Helgenberger
Sarah Kellogg
Harry Dean Stanton
Cotton
Stephen Lang
Earl Kellogg
Kris Kristofferson
Orin Hanner
Levon Helm
Reverend Goodall
Ed Bruce
Sheriff Lloyd
Brad Hunt
Orin Hanner Jr.
Mark Collie
Hatch
Alex Harvey
Sims
Richard Masur
Pratt
Randy Travis
Ken Adams
Kaj-Erik Eriksen
Kaj-Erik Eriksen
Keene Curtis
Keene Curtis
Kevin McCarthy
Kevin McCarthy
Laszlo Kish
Laszlo Kish
Laurence Trimble
Laurence Trimble
Anne-Cath Vestly
Anne-Cath Vestly
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid