Logg inn | Opprett brukerkonto

Kjødets lyst (1971)

Originaltittel: Carnal Knowledge

Produsent: Mike Nichols
Regi: Mike Nichols
Manus: Jules Feiffer
Sjanger: komedie, drama
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 37 minutter

Rollebesetning

Ann-Margret
Uspesifisert rolle
Jack Nicholson
Uspesifisert rolle
Arthur Garfunkel
Uspesifisert rolle
Candice Bergen
Uspesifisert rolle
Rita Moreno
Uspesifisert rolle

Mike Nichols regisserer Jack Nicholson og Art Garfunkel i Jules Feiffers bittersøte komedie. Carnal Knowledge er en vittig, men allikevel inn på livet-historie om to romkamerater som ikke kunne hatt mer forskjellig syn på kvinner selv om de hadde prøvd aldri så mye. Den ene velger å gifte seg mens den andre hengir seg til å gjøre flest mulig erobringer. Gjennom årene betror de seg til hverandre, og de deler til og med ei jente, men når de når middelalderen kan de fremdeles ikke finne ut hvem som har det best.

Omtale

Vi følger to venner Jonathan (Nicholson) og Sandy (Garfunkel) fra de som unge studenter drøfter sine forelskelser og holder hverandre a jour med sine framstøt henimot det ene store mål: senga, til de er ferdig advokat og lege.

Filmkontrollen


DVD-utgivelsen Mike Nichols (The Graduate, Who’s Afraid Of Virginia Woolf?) regisserer Jack Nicholson og Art Garfunkel i Jules Feiffers bittersøte komedie. Carnal Knowledge er en vittig, men allikevel inn på livet - historie om to romkamerater som ikke kunne hatt mer forskjellig syn på kvinner selv om de hadde prøvd aldri så mye. Den ene velger å gifte seg mens den andre hengir seg til å gjøre flest mulig erobringer. Gjennom årene betror de seg til hverandre, og de deler til og med ei jente, men når de når middelalderen kan de fremdeles ikke finne ut hvem som har det best.

Universal

Alle bilder av Kjødets lyst
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon