Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Eraser (1996)
21:35 - Viasat 4
On Golden Pond (2001)
23:15 - TV2 Zebra
Blade II (2002)
02:30 - TV3

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 1. september

Lily Tomlin
André Hunebelle
Johnny Mack Brown
Karl Ludvig Bugge
Kveta Fialová
Lucio D'Ambra
Marilyn Miller
Michelle Meyrink

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Rottenetter
Film generelt
Av: Montecristo, 1. september 07:07

Brutte omfavnelser
Film generelt
Av: Montecristo, 31. august 07:01

The Truman Show (1998)
Klassikere
Av: Montecristo, 30. august 09:51

Whatever Works
Film generelt
Av: Montecristo, 28. august 07:12

G-gjengen
Videoklipp
Av: Montecristo, 26. august 19:38

Beethoven (1992)

Originaltittel: Beethoven

Denne filmen vises på TV innen 7 dager:

- Lørdag 5. September 2009 klokken 11:50TV3 [Varsle på SMS]

Filmer på TV de nærmeste dagene

Produsent: Joe Medjuck
Regi: Brian Levant
Manus: John Hughes
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 27 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Arbeiderbladet: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 2
Dagbladet: Terningkast 3
VG: Terningkast 2

Rollebesetning

Charles Grodin
George Newton
Bonnie Hunt
Alice Newton
Dean Jones
Dr. herman Varnick
Nicholle Tom
Ryce Newton
Christopher Castile
Ted Newton
Sarah Rose Karr
Emily Newton
Spot The Dog
Spot The Dog
Oliver Platt
Harvey
Stanley Tucci
Vernon
David Duchovny
Brad
Vis alle roller

Beethoven starter som en søt liten St. Bernhardsvalp, men vokser raskt til en 100 kilos hårball som helst vil sitte på fanget. Far i huset river seg i håret over sko som er bitt i stykker, hundemat-regninger og alle de forbaskede hundehårene som er overalt. Likevel, man kan ikke annet enn å elske Beethoven. Han er faktisk ganske smart, og barna får full støtte og en god del hjelp av "bamsen". En av barna, Nicholle Tom, kjenner vi igjen fra komiserien "Nanny".

Omtale

George Newton er en lykkelig familiefar med vakker kone, tre hyggelige barn, et pent hjem og en blomstrende forretning. Det eneste lille skåret i gleden er at barna ønsker seg hund. Men der går Georges grense, helt til Beethoven en dag dukker opp... Beethoven er navnet på en (foreløpig) liten og søt St. Bernhards valp som en dag kommer på villstrå når noen bryter seg inn i dyrebutikken der han holder til. Lykkelig og glad er Beethoven når han finner et hus med en åpen dør - dette må være hans nye hjem. Og barna ber pent for den søte hvalpen. Og George sier de kan beholde den inntil den egentlige eieren dukker opp. Men etter hvert går det opp for fader Newton at ingen kommer for å gjøre krav på hunden. Og George er fortvilet over dyret som etter hvert vokser seg stor som et hus, spiser uhorvelige mengder mat, legger igjen hår overalt og tygger i stykker hans pene hjem...

NKFF


Hva sa pressen?

Familiefilm om St. Bernhardshunden Beethoven som dumper ned i en amerikansk trebarnsfamilie. "Voksne kan få en ekkel smak i munnen av denne enkle sort/hvitt-tegningen av amerikansk familielykke og det stivt tilgjorte klisjespillet fra de voksne, men slik kan sikkert tilværelsen oppleves med barneøyne. Og vi skulle tro at at barn vil fryde seg over flere morsomme og spennende episoder." (E.B. Aft.) "Filmen er vennlig og vimsete i tonen, men er ikke laget med påfallende vidd. Selv om den tobeinte hovedrolleinnehaveren Charles Grodin, er blant de morsomste av dagens amerikanske komikere." (B.G. arb. 2 poeng.)

Film & Kino


George Newton (Charles Grodin) er en lykkelig familiefar med vakker kone, hyggelige barn, et pent hjem og en blomstrende forretning. Det eneste lille skåret i gleden er at barna ønsker seg en hund. Så dukker Beethoven opp. Beethoven er navnet på en liten og søt St.Bernhardsvalp som kommer på villstrå etter et innbrudd i dyrebutikken hvor han holder til. Lykkelig og glad er Beethoven når han finner et hus med en åpen dør - dette må bli hans nye hjem. Barna ber pent for den søte valpen, og George sier at de kan beholde den inntil den rettmessige eieren dukker opp. Etter hvert går det opp for dem at ingen eier Beethoven, og George er fortvilet over dyrets etter hvert økende størrelse og matbehov. I tillegg sprer han hår overalt og har for vane å tygge i stykker familiens pene hjem...

TV3 1999


Komedie om hva som skjer når tilværelsen til en familie med tre barn blir snudd opp ned av en St. Bernardshund?

(Filmtilsynet)


Beethoven starter som en søt liten St.Bernhardsvalp, men vokser raskt til en 100 kilos hårball som helst vil sitte på fanget. Far i huset river seg i håret over istykkertygde sko, hundematregninger og alle de forbaskede hundehårene som er overalt. Likevel, man kan ikke annet enn å elske Beethoven. Han er faktisk ganske smart, og barna får full støtte og en god del hjelp av "bamsen". Ett av barna, Nicholle Tom, kjenner vi igjen fra komiserien "Nanny".

ZTV 2002

Alle bilder av Beethoven
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon