Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Only the Lonely (1991)

Originaltittel: Only the Lonely

I denne romantiske komedien er John Candy en New York purk som forelsker seg i en begravelsesagent og får det vanskelig med å kurtisere henne på grunn av sin mor som han bor sammen med.

Omtale

Chicago-politimannen Danny Muldoon er ugift. Han lever med sin gamle irske mor som rydder unna alle farlige damer og holder gutten sin i øra. Hun kjefter og smeller for å få ham til å skjønne at han er et null og at ingen kvinner allikevel vil ha ham (for ikke å si henne). Hun har alle de fordommer som ikke er uvanlig hverken i USA, Irland eller Norge. hun gir sin sønn konstant dårlig samvittighet hvis han går på kino eller i nærmeste kiosk etter en hot dog. Hun kan jo bli overfalt i hjemmet må vite - være stein dau når han kommer hjem! Så den dagen Danny virkelig kommer hjem med en ung dame er ikke mamma nådig. - Hvorfor har hun ikke pupper? Lider hun av anorexi eller noe annen faenskap?

- En sjarmerende og velobservant film med gode skuespillerprestasjoner, er Varietys syn (20/5-91).

NKFF


I denne romantiske komedien er John Candy en New York purk som forelsker seg i en begravelsesagent og får det vanskelig med å kurtisere henne på grunn av sin mor som han bor sammen med.

(Filmtilsynet)


En mor til besvær I denne romantiske komedien er John Candy en New York purk som forelsker seg i en begravelsesagent og får det vanskelig med å kurtisere henne på grunn av sin mor som han bor sammen med. Chicago-politimannen Danny Muldoon er ugift. Han lever med sin gamle irske mor som rydder unna alle farlige damer og holder gutten sin i øra.

Kjeftesmelle Hun kjefter og smeller for å få ham til å skjønne at han er et null og at ingen kvinner allikevel vil ha ham (for ikke å si henne). Hun har alle de fordommer som ikke er uvanlig hverken i USA, Irland eller Norge. Hun gir sin sønn konstant dårlig samvittighet hvis han går på kino eller i nærmeste kiosk etter en hot dog. Hun kan jo bli overfalt i hjemmet må vite - være stein dau når han kommer hjem!

Så den dagen Danny virkelig kommer hjem med en ung dame er ikke mamma nådig. - Hvorfor har hun ikke pupper? Lider hun av anorexi eller noe annen faenskap?

TV2

Alle bilder av Only the Lonely

Only the Lonely (1991)

Produsent: John Hughes
Regi: Chris Columbus
Manus: Chris Columbus
Sjanger: komedie og drama
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 44 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Arbeiderbladet: Terningkast 4
Dagsavisen: Terningkast 4
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

John Candy
Danny Muldoon
Maureen O'Hara
Rose Muldoon
Ally Sheedy
Theresa Luna
Kevin Dunn
Patrick Muldoon
Milo O'Shea
Doyle Ryan
Bert Remsen
Spats Shannon
Anthony Quinn
Nick Acropolis
James Belushi
Sal Buonarte
Joe V. Greco
Johnny Luna
Marvin J. McIntyre
Father Strapovic
Vis alle roller