Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Iron Maiden: Flight 666

Filmen om Iron Maidens verdensturné i 2008 skal vises én kveld på kinoer over hele verden

Hele saken (292 ord)

På TV i kveld: Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

Vi avrunder påsken med litt god gammeldags Arnold.

Hele saken (68 ord)

På TV i kveld: Babel (2006)

Cate Blanchett og Brad Pitt har hovedrollene i det storslåtte dramaet Babel fra 2006.

Hele saken (53 ord)

På TV i kveld: Dark Water (2005)

Med Oscar-vinneren Jennifer Connelly i hovedrollen.

Hele saken (63 ord)

På TV i kveld: One Hour Photo (2002)

Robin Williams i en rolle du garantert ikke er vant å se ham i. På TV i kveld.

Hele saken (16 ord)

Dragonball (2009)

Originaltittel: Dragonball Evolution

Dragonball: Evolution kommer nå som en live-action film. Basert på den populære japanske manga sjangeren skapt av Akira Toriyama, er dette en film fansen har ventet lenge på. Toriyamas arbeid består av alt fra bestselgende noveller og videospill, til en suksessfull tv-serie. Serien og spillene har fått millioner av fans, i alle aldre, i hele verden. Som en av de største manga franchisene noensinne, har Dragonball en enorm online fan base og er en av de mest søkte emnene på Google og Yahoo!

Gokus jakt - med intet annet enn skjebnen av vår verden som innsats - begynner uskyldig nok i bakgården til hans bestefar Gohan. Der blir han trent opp til å kunne de mest eksotiske kampsport bevegelsene. På Gokus 18års dag er gaven fra hans bestefar en Dragonball, en liten, rund ball med fire svevende stjerner. Det finnes kun seks andre av disse ballene i verden, og det sies at de syv Dragonballene sammen vil kunne bevilge den som har alle ballene et fullkomment ønske.

Når Goku bestemmer seg for og ikke møte opp på festen hans bestefar arrangerer for han, drar han heller på en fest arrangert av skolens peneste jente, Chi Chi. Samtidig som de to tenåringene blir bedre kjent, rammes de av en mørk kraft. Nå spinnes Goku, Roshi, Bulma, Yamcha og Chi Chi i et kappløp om å samle alle de syv Dragonballene. Innsatsen kan ikke bli høyere! Goku møter nå de dødeligste fiendene på jorden, mestrer en mektig kraft-Ki, og lærer seg sannheten om sin utrolige fortid' og sin utenkelige fremtid.

Omtale

Dragonball: Evolution kommer nå som en live-action film. Basert på den populære japanske manga sjangeren skapt av Akira Toriyama, er dette en film fansen har ventet lenge på. Toriyamas arbeid består av alt fra bestselgende noveller og videospill, til en suksessfull tv-serie. Serien og spillene har fått millioner av fans, i alle aldre, i hele verden. Som en av de største manga franchisene noensinne, har Dragonball en enorm online fan base og er en av de mest søkte emnene på Google og Yahoo!

Gokus jakt - med intet annet enn skjebnen av vår verden som innsats - begynner uskyldig nok i bakgården til hans bestefar Gohan. Der blir han trent opp til å kunne de mest eksotiske kampsport bevegelsene. På Gokus 18års dag er gaven fra hans bestefar en Dragonball, en liten, rund ball med fire svevende stjerner. Det finnes kun seks andre av disse ballene i verden, og det sies at de syv Dragonballene sammen vil kunne bevilge den som har alle ballene et fullkomment ønske. Når Goku bestemmer seg for og ikke møte opp på festen hans bestefar arrangerer for han, drar han heller på en fest arrangert av skolens peneste jente, Chi Chi. Samtidig som de to tenåringene blir bedre kjent, rammes de av en mørk kraft. Nå spinnes Goku, Roshi, Bulma, Yamcha og Chi Chi i et kappløp om å samle alle de syv Dragonballene. Innsatsen kan ikke bli høyere! Goku møter nå de dødeligste fiendene på jorden, mestrer en mektig kraft-Ki, og lærer seg sannheten om sin utrolige fortid' og sin utenkelige fremtid.

Justin Chatwin har rollen som den heroiske Goku, en mektig kriger som redder jorden fra en uendelig strøm av skurker som er satt på å dominere universet og kontrollere de mystiske Dragonballene. Chatwin er en av de unge lovende skuespillerne, og er også kjent fra filmen 'Klodenes kamp', hvor han spilte mot Tom Cruise og Dakota Fanning.

Emmy Rossum er Bulma, en vakker kvinne som er bestemt på å få igjen de mystiske Dragonballene, kun for sine egne grunner. Rossum er en talentfull skuespiller som i 2004 ble nominert for Golden Globe® for sin prestasjon i rollen som Christine i filmen 'Phantom of the Opera'. Emmy Rossum er kjent fra blant annet 'The Day After Tomorrow', 'Poseidon' og 'Mystic River'.

Jamie Chung er Chi Chi, en ung mester i kampsport som raskt vekker Gokus oppmerksomhet. Chung hadde hovedrollen i den Amerikanske Tv-serien 'Samurai Girl'.

Chow Yun-Fat spiller Roshi, mesteren som guider Goku på hans ferd for å redde jorden fra de mørke kreftene. Fat har stor stjernestatus i Asia, men er for oss mest kjent i filmene, 'Anna and the King', 'Snikende tiger, skjult drage', 'Bulletproof Monk' og 'Pirates of the Caribbean:At World's End'. Fat har vunnet utallige priser i Asia og er ifølge Los Angeles Times den 'kuleste skuespilleren i verden'.

James Marsters spiller Lord Piccolo, med mål å tilintetgjøre jorden. Marsters var en favoritt verden over når han spilte Spike i tv-serien 'Buffy' og 'Angel'. Han har også hatt roller i filmene 'P.S. I Love You' og 'The House on the Haunted Hill'.

FOX

Dragonball (2009)

Produsent: Jose Ludlow (Mexico)
Regi: James Wong
Manus: Ben Ramsey
Sjanger: action, eventyr, sci-fi, thriller, fantasy
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 25 minutter

Rollebesetning

Justin Chatwin
Goku
Emmy Rossum
Bulma
Jamie Chung
Chi Chi
James Marsters
Lord Piccolo
Joon Park
Yamcha
Eriko
Mai
Randall Duk Kim
Gohan
Ernie Hudson
Sifu Norris
Chow Yun-fat
Roshi
Texas Battle
Carey Fuller
Megumi Seki
Seki
Ian Whyte
Oozaru
Rod Steiger
Rod Steiger
Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar
Adrien Brody
Adrien Brody
Joan Darling
Joan Darling
John Gielgud
John Gielgud
John Howard
John Howard
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid