Logg inn | Opprett brukerkonto

Start Shooting (2008)

Originaltittel: The Deal

Produsent: Jason Berk
Regi: Steven Schachter
Manus: William H. Macy
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: CAN, USA
Spilletid: 1 time, 38 minutter

Rollebesetning

William H. Macy
Charlie Berns
Meg Ryan
Deidre Hearn
LL Cool J
Bobby Mason
Felicity Huffman
Uspesifisert rolle
Elliott Gould
Rabbi Seth Gutterman
Brett Granstaff
Peter
Sydney Hall
Assisitant
Sean Higgs
Hans
David Hunt
Grier Clark
Adrian Galley
Andrei
Vis alle roller

Produsentene Charlie (William H. Macy) og Deidre (Meg Ryan) snylter på alt og alle, ikke minst hele Hollywood-maskineriet, når de forsøker å skaffe finansiering til en ny film. Manuset blir endret fra å være en intellektuell og smart film til en fartsfylt spionfilm, og i hovedrollen signeres den etterspurte muskelbunten Bobby Mason (LL Cool J). Det er bare et problem: Filmens tema viser seg å være for kontroversielt, og da en ekstremistisk gruppe kidnapper Bobby, må Charlie og Deidre raskt finne en løsning. Situasjonen blir heller ikke noe enklere av at Charlie har et godt og småfrekt øye til Deidre, noe som gjør det enda vanskeligere for ham å konsentrere seg om oppgaven.

Omtale

Produsentene Charlie (William H. Macy) og Deidre (Meg Ryan) snylter på alt og alle, ikke minst hele Hollywood- maskineriet, når de forsøker å skaffe finansiering til en ny film. Manuset blir endret fra å være en intellektuell og smart film til en fartsfylt spionfilm, og i hovedrollen signeres den etterspurte muskelbunten Bobby Mason (LL Cool J). Det er bare et problem: Filmens tema viser seg å være for kontroversielt, og da en ekstremistisk gruppe kidnapper Bobby, må Charlie og Deidre raskt finne en løsning. Situasjonen blir heller ikke noe enklere av at Charlie har et godt og småfrekt øye til Deidre, noe som gjør det enda vanskeligere for ham å konsentrere seg om oppgaven.

Med stjernelaget Meg Ryan og William H. Macy i rollene er START SHOOTING en komedie om filmens verden og de tvilsomme avtalene som skiller en hit fra shit.

Scanbox


A down-and-out film producer (Macy) agrees to make his nephew’s film about 19th century English statesman Benjamin Disraeli, but can only get financing if he casts a well-known action star (LLCoolJ). Production is halted however, when the lead actor is kidnapped from the European film set, so the producer hatches a scheme with a struggling creative executive (Ryan) to save the star and the movie.

Scanbox

Alle bilder av Start Shooting

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon