Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Mr. Beans ferie (2007)
22:35 - Viasat 4
La Demoiselle d'honneur (2004)
22:45 - SVT2
Tommy Boy (1995)
00:25 - TV2 Zebra
Deadline (1994)
01:25 - TV3

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 14. oktober

Roger Moore
Udo Kier
Jimmy Conlin
Karin Brandauer
Lillian Gish
Louis Delluc
Pert Kelton
René Clermont

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Fritt vilt III
Film generelt
Av: Montecristo, 11. oktober 09:19

Maskeblomstfamilien
Norsk film
Av: Montecristo, 6. oktober 07:30

Buried - Intervjuer
Videoklipp
Av: Montecristo, 4. oktober 19:24

Buried
Film generelt
Av: Montecristo, 4. oktober 07:36

Legenden om Vaktuglene
Film generelt
Av: Montecristo, 30. september 06:57

Snikskytter (2007)

Originaltittel: Shooter

Produsent: Lorenzo Di Bonaventura
Regi: Antoine Fuqua
Manus: Jonathan Lemkin
Sjanger: action, thriller
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 2 timer, 6 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 2
VG: Terningkast 4

Rollebesetning

Mark Wahlberg
Bob Lee Swagger
Michael Pena
Nick Memphis
Danny Glover
Col. Isaac Johnson
Kate Mara
Sarah Fenn
Elias Koteas
Jack Payne
Rhona Mitra
Alourdes Galindo
Rade Sherbedgia
Michael Sandor
Levon Helm
Mr. Rate
Ned Beatty
Senator Charles F. Meachum
Tate Donovan
Russ Turner
Justin Louis
Howard Purnell

Skarpskytter er en action thriller med Mark Wahlberg i rollen som Bob Lee Swagger, en tidligere US Marine som forlater militæret etter at et oppdrag går galt. Når han motvillg blir presset tilbake i tjenesten, opplever han å bli sveket igjen.

Med to kuler i kroppen og som offer for en nasjonal klappjakt, planlegger Swagger sin hevn som kommer til å ramme de mest innflytelserike i samfunnet.

Omtale

Gjør deg klar for nervepirrende spenning når Mark Wahlberg fyller skjermen i sin mest overbevisende rolle så langt i filmen "Snikskytter". Den velansette tidligere skarpskytteren og marinehelten Bob Lee Swagger (Wahlberg) lar seg overtale til et siste oppdrag for å stanse et attentatforsøk mot presidenten. Men så skjer det utenkelige: Han blir lurt og ender selv opp som mistenkt for drapsforsøket. Fast bestemt på å bevise sin uskyld må den tøffe helten flykte fra både politi og spesialenheter samt den mystiske organisasjonen som ønsker livet av ham. Antoine Fuqua, regissøren bak "Training Day", gir oss en gripende film med Danny Glover ("Dødelig våpen 4") og Michael Peña ("World Trade Center") i noen av birollene. Kritiker Joel Siegel i det amerikanske TV-programmet Good Morning America kaller filmen for en ”thriller ... fylt med spenning så det holder".

Paramount


En tidligere snikskytter blir rekruttert for å avverge et attentat på presidenten. Oppdraget viser seg å være en felle.

Medietilsynet


Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) er en tidligere skarpskytter og helt i marinen, som trodde han hadde forlatt jobben for alltid etter et knusende forræderi.

Nå, til tross for at han har trukket seg tilbake til et praktfullt, men avsidesliggende, sted oppe i fjellet, blir Bob oppsøkt av den pensjonerte oberst Isaac Johnson (Danny Glover), som forteller ham at landet virkelig trenger hans hjelp. Som Johnson forklarer det; et attentatsforsøk på USAs president er nært forestående, og bare Swaggers dødelige ferdigheter og ekspertise i langdistanseballistikk kan stoppe trusselen.

Swagger går motvillig med på å tjene landet sitt en siste gang - men hva han ikke vet er at oppdraget er en felle iscenesatt av et renkespill på regjeringsnivå med sin egen agenda.

Innen Swagger oppdager at han er blitt lurt er det for sent. Snart omtales han i nyhetsoverskriftene som den ensomme snikskytteren som forsøkte å skyte presidenten. Jaktet på på hvert et hjørne, med ingen steder å gjemme seg og ingen til å hjelpe ham, foruten en kvinne han nettopp har møtt (Kate Mara) og en nyutdannet FBI-agent som risikerer sin egen karriere (Michael Peña), befinner Swagger seg i en desperat kamp som vil sette alt han kjenner på prøve. Mens klokka tikker prøver han å finne ut hvem de virkelige attentatmennene er, før de tar ut ham.

Men Swagger innser snart at mer enn hans eget liv er i fare - fordi han er i ferd med å avdekke en altoverskyggende konspirasjon innerst inne i maktens korridorer.

UIP


Skarpskytter er en action thriller med Mark Wahlberg i rollen som Bob Lee Swagger, en tidligere US Marine som forlater militæret etter at et oppdrag går galt. Når han motvillg blir presset tilbake i tjenesten, opplever han å bli sveket igjen.

Med to kuler i kroppen og som offer for en nasjonal klappjakt, planlegger Swagger sin hevn som kommer til å ramme de mest innflytelserike i samfunnet.

Antoine Fuqua (Training Day) regisserer.

UIP


A marksman (Wahlberg) living in exile is coaxed back into action after learning of a plot to kill the president. Ultimately double-crossed and framed for the attempt, he goes on the run to track the real killer and find out who exactly set him up, and why. <>

UIP

Alle bilder av Snikskytter

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon