Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

På TV i kveld: Faster Pussycat! Kill! Kill! (1966)

Myke bryster og knivskarpe kinnben – gjør deg klar til å bli forført!

Hele saken (449 ord)

The Boat That Rocked

Piratradioen spilte rock og pop fra havet 24 timer i døgnet, og 25 millioner lyttet til piratene hver eneste dag.

Hele saken (1321 ord)

På TV i kveld: Dark Horse (2005)

Off-beat komedie om døgenikten Daniel.

Hele saken (226 ord)

På TV i kveld: Confessions Of A Dangerous Mind

TV-produsent om dagen, snikmorder for CIA om natten!

Hele saken (927 ord)

På TV i kveld: Troja (2004)

En sivilisasjon skal gå til grunne for kjærlighet. Sendes i kveld 21:45 på SVT1.

Hele saken (746 ord)

Stormbreaker (2006)

Originaltittel: Stormbreaker

Da hans onkel og verge dør under mystiske omstendigheter, blir verden snudd på hodet for fjortenårige Alex Rider. Han tvangsrekrutteres av det britiske MI6, og i løpet av få dager forvandles han fra skolegutt til superspion. Etter beinhard trening blir han sendt ut på sitt første oppdrag.

Multimilliardæren Harod Sayle skal forære en Stormbreaker, en revolusjonerende datamaskin utviklet ved Sayle Industrier, til hver eneste skole i England. Men MI6 mener det er noe muffens med gaven, og at bare Alex kan finne sannheten. Snart befinner Alex seg i livsfare, og det later til at hans første oppdrag også kan bli hans siste.

Omtale

Etter onkelens død blir den 14 år gamle Alex Rider tvunget av MI6 til å gjennomføre et oppdrag som kan redde millioner av liv.

Medietilsynet


DVD-utgivelsen Stormbreaker Basert på Anthony Horowitz' best-selger roman-serie om Alex Rider Alex Rider: de unges "James Bond"! Da Alex Riders' (Alex Pettyfer) onkel og verge dør under svært mystiske omstendigheter, forvandles Alex i løpet av få dager fra å være en helt vanlig skolegutt til å bli superspion. Han rekrutteres av MI6 og må dermed begi seg ut på oppdrag i Cornwall, hvor mangemillionæren Sayle produserer sine høyteknologiske Stormbreaker pc'er. Sayle tilbyr seg å forære hver eneste skole i landet en slik super pc. Skjuler det seg en baktanke ved denne utrolige gavmildheten? Bare Alex kan få rede på sannheten. Men tiden er i ferd med å renne ut, og Alex befinner seg i største fare! Kommer hans første oppdrag til å bli hans siste? STORMBREAKER og Alex Rider er for øvrig Storbritannias nest bestselgende bokserie (ungdomsbok), hakk i hel på Harry Potter! Geoffrey Sax har regissert STORMBREAKER og på rollelisten finner vi bl.a. navn som Ewan McGregor, Mickey Rourke, Alicia Silverstone og Sophie Okonedo.

Scanbox


Da hans onkel og verge dør under mystiske omstendigheter, blir verden snudd på hodet for fjortenårige Alex Rider. Han tvangsrekrutteres av det britiske MI6, og i løpet av få dager forvandles han fra skolegutt til superspion. Etter beinhard trening blir han sendt ut på sitt første oppdrag. Multimilliardæren Harod Sayle skal forære en Stormbreaker, en revolusjonerende datamaskin utviklet ved Sayle Industrier, til hver eneste skole i England. Men MI6 mener det er noe muffens med gaven, og at bare Alex kan finne sannheten. Snart befinner Alex seg i livsfare, og det later til at hans første oppdrag også kan bli hans siste. STORMBREAKER er heseblesende, spenningsfylt action! Alex Rider blir tenåringenes nye James Bond! Det er satset mye på å overføre Anthony Horowitz roman, "Stormbreaker", til det store lerretet, med alt hva det innebærer av imponerende actionsekvenser og spesial effekter!

Scanbox


De unges "James Bond"

Da hans onkel og verge dør under mystiske omstendigheter, blir verden snudd på hodet for fjortenårige Alex Rider. Han blir tvunget til å gjennomføre et oppdrag som kan redde millioner av liv. Verden blir snudd på hodet for fjortenårigen Alex Rider. Han tvangsrekrutteres av det britiske MI6, og i løpet av få dager forvandles han fra skolegutt til superspion.

Etter beinhard trening blir han sendt ut på sitt første oppdrag. Multimilliardæren Harod Sayle skal forære en "Stormbreaker", en revolusjonerende datamaskin utviklet ved Sayle Industrier, til hver eneste skole i England. Men MI6 mener det er noe muffens med gaven, og at bare Alex kan finne sannheten. Snart befinner Alex seg i livsfare, og det later til at hans første oppdrag også kan bli hans siste.

TV2 Zebra 2009

Alle bilder av Stormbreaker

Trailer

Link til denne traileren

Stormbreaker (2006)

Produsent: Steve Christian
Regi: Geoffrey Sax
Manus: Anthony Horowitz
Sjanger: action, eventyr, familiefilm
Nasjonalitet: DEU, USA, GBR
Spilletid: 1 time, 33 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 4
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 2
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

Alex Pettyfer
Alex Rider
Ewan McGregor
Ian Rider
Mickey Rourke
Herold Sayle
Bill Nighy
Alan Blunt
Sophie Okonedo
Mrs. Jones
Alicia Silverstone
Jack Starbright
Missi Pyle
Nadia Vole
Sarah Bolger
Sabina Pleasure
Ashley Walters
Wolf
Damian Lewis
Yassen Gregorovitch
Vis alle roller
Paulina Porizkova
Paulina Porizkova
Cynthia Nixon
Cynthia Nixon
Dennis Quaid
Dennis Quaid
Jim Bannon
Jim Bannon
John Raymond
John Raymond
Keshia Knight Pulliam
Keshia Knight Pulliam
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid