Logg inn | Opprett brukerkonto

Bursdager 22. mars

Karl Malden
Keira Knightley
Lena Olin
M. Emmet Walsh
Marcel Marceau
Matthew Modine
William Shatner
Bruno Ganz

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

London River
Film generelt
Av: Montecristo, 22. mars 08:06

Profeten
Film generelt
Av: Montecristo, 19. mars 08:14

Leap Year
Film generelt
Av: Montecristo, 18. mars 08:11

Mr. Nobody
Film generelt
Av: Montecristo, 17. mars 07:40

Fatter'n
Film generelt
Av: Montecristo, 16. mars 07:57

Underworld: Evolution (2006)

Originaltittel: Underworld: Evolution

Produsent: Tom Rosenberg
Regi: Len Wiseman og Brad Martin
Manus: Danny McBride
Sjanger: action, grøsser, fantasy
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 46 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 2

Rollebesetning

Kate Beckinsale
Selene
Scott Speedman
Michael
Tony Curran
Marcus
Derek Jacobi
Alexander Corvinus
Bill Nighy
Viktor
Steven Mackintosh
Arnaud Tanis
Shane Brolly
Kraven
Brian Steele
William
Zita Gorog
Amelia
Scott McElroy
Soren
John Mann
Samuel
Michael Sheen
Lucian

Underworld-sagaen fortsetter med at den fredløse vampyren Selene oppsøker Marcus, vampyrenes konge, for å kjøpslå om sitt liv. Hybriden Michael ønsker å slå følge med Selene på hennes søken, men han kan ikke stole på varulven som herjer ukontrollert inni ham, og hun nekter ham å bli med henne.
Kjærligheten deres viser seg imidlertid å være sterkere enn genetikk når Marcus forsøker å tilintetgjøre Selene.I kampen som følger oppdager hun at hun er sveket av sin egen familie, og legger ut på et hevntokt.

Omtale

Den århundre lange kampen mellom vampyrer og varulver fortsetter.

Medietilsynet


DVD-utgivelsen Sagaen fortsetter mens kampen raser mellom de aristokratiske Death Dealers (vampyrer) og de barbariske Lycanene (varulver). Denne filmen trekker trådene tilbake til begynnelsen av den gamle feiden mellom de to klanene samtidig som den vakre vampyrheltinnen Selene (Kate Beckinsale) oppdager at hun er blitt forrådt av sin egen rase, og må ta hevn. Den raske og moderne fortellingen om dødelig action, ubarmhjertig intrige og forbudt kjærlighet drar henne med inn i kampen om å stoppe alle kriger mens de udødelige til slutt må se sin straff komme.

Sony


Kate Beckinsale er tilbake som vamyrheltinnen Selene i denne meget etterlengtede oppfølgeren til Underworld. Mens krigen mellom Death Dealers og Lycanene raser, arbeider Selene (Beckinsale), vampyrkrigeren og Michael (Speedman), varulvhybriden, sammen for å finne sannheten om sine respektive blodsbånd.

Sony


Når feiden mellom vampyrer og varulver stiger til nye høyder, skjer det samme i underverdenens evolusjon, og fører dermed med seg et festmåltid av blodtørstig makt, forbudt kjærlighet og overveldende hevn.

Med avsløringene av godt bevarte hemmeligheter og den sterke besluttsomheten hos en sveket vampyrkriger, har en århundrelang kamp mellom ondskapsfulle rovdyr nådd nye intense høyder. Men det er en udødelig og hans uslukkelige tørst etter makt som fører til nye ubehagelige avsløringer om opprinnelsen til feiden mellom vampyren og lycanene.

Fortiden har akkurat blitt veldig annerledes, og fremtiden kan komme til å avdekke en helt ny rase hvis like man aldri har sett.

Underworld-sagaen fortsetter med at den jagede vampyren Selene oppsøker Marcus, vampyrenes konge, for å kjøpslå om sitt liv. Hybriden Michael ønsker å slå følge med Selene på hennes søken, men han kan ikke stole på varulven som herjer ukontrollert inni ham, og hun nekter ham å bli med henne. Kjærligheten deres viser seg imidlertid å være sterkere enn genetikk, når Marcus forsøker å tilintetgjøre henne. I kampen som følger oppdager Selene at hun er sveket av sin egen familie og legger ut på et hevntokt.

Hun søker historikeren Adrian Tanis for å få hjelp til å trevle opp nettet av løgner som er spunnet av Marcus og Viktor i deres kamp for herredømme. Intrigen stikker med ett dypere når Tanis avslører identiteten til den første ekte Udødelige: Det er ikke Marcus eller Viktor slik man til nå har trodd, men Alexander Corvinus, faren til Marcus og hans tvillingbror William. Corvinus, som en allestedsnærværende gud i ytterkanten av begivenhetene, har fulgt alles bevegelser og ryddet opp etter deres kriger, innstilt på å holde hans etterkommere skjult i skyggene av den menneskelige verden.

Side om side må Selene og Michael slåss mot den overnaturlig sterke og besluttsomme Marcus som er fast bestemt på å løslate sin fengslede bror William og bruke hans blodtørst for å oppnå verdensherredømme. Hver konfrontasjon avdekker nye hemmeligheter og kaster et grelt lys over tidligere begivenheter og skjærer gjennom de smertefulle minnene som ligger dypt begravet i mørket.

Kate Beckinsale og Scott Speedman gjentar sine roller i denne spennende oppfølgeren til Underworld. Det er en film som fører Underworld-legenden til sitt neste grusomme stoppested der ny action, nye hemmeligheter og en helt ny rase som er sterkere enn noen av dem, slippes løs.

KATE BECKINSALE gjentar rollen som Selene fra Underworld, og hun har spilt i en lang rekke andre filmer. Blant annet har vi sett henne i Cold Comfort Farm, Stor ståhei for ingenting, The Last Days Of Disco, Shooting Fish, Brokedown Palace, Haunted, Mary Louise, Pearl Harbor, Laurel Canyon, Van Helsing, Serendipity og The Aviator.

SCOTT SPEEDMAN spilte også i den første Underworld-filmen, og har dessuten spilt blant annet i XXX2: State Of The Union, My Life Without Me, Dark Blue, Duets, Kitchen Party og The 24th Day.

TONY CURRAN har blant annet spilt i Den trettende krigeren, Flight Of The Phoenix, The League Of Extraordinary Gentlemen, Pearl Harbor, Blade II, Gladiator, Touching Evil 2 og Great Expectations.

SHANE BROLLY er også med fra den første Underworld-filmen og har også spilt i blant annet Imposter, Black Fire og Connecting Dots.

DEREK JACOBI er blant Englands fremste skuespillere og er kjent fra en rekke roller gjennom et langt skuespillerliv som har ført ham mellom teaterscenen, TV-skjermen og kinolerretet i 40 år. Blant annet har han spilt i The Gathering Storm, Gosford Park, The Odessa File, TV-serien Jeg, Claudius, Little Dorrit, Hamlet, Henry V og Gladiator.

BILL NIGHY var med i den første Underworld-filmen, og er videre kjent fra blant annet Love Actually, Still Crazy, Haikerens guide til galaksen, The Constant Gardener, Being Human, The Curse Of The Pink Panther og Eye Of The Needle.

LEN WISEMAN regisserte Underworld. Underworld: Evolution er hans andre film.

CTN


The saga continues as the battle rages on between the aristocratic Death Dealers (vampires) and the barbaric Lycans (werewolves). This film traces the beginnings of the ancient feud between the two tribes as the beautiful vampire heroine Selene (Kate Beckinsale) discovers that she has been betrayed by her own kind and must seek revenge. The fast-paced, modern-day tale of deadly action, ruthless intrigue and forbidden love takes her into the battle to end all wars as the immortals must finally face their retribution.

Universal


Sagaen fortsetter mens kampen raser mellom de aristokratiske Death Dealers (vampyrer) og de barbariske Lycanene (varulver). Denne filmen trekker trådene tilbake til begynnelsen av den gamle feiden mellom de to klanene, samtidig som den vakre vampyrheltinnen Selene (Kate Beckinsale) og varulven Michael leter etter hemmeligheten bak opphavet til deres rase. Dette drar dem inn i kampen om å stoppe alle kriger, mens de udødelige til slutt får sin straff.

Viasat 2009

Alle bilder av Underworld: Evolution

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon