Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Role Models

Hva gjør man ikke for å unngå å havne i fengsel? Role Models har premiere 20.03.09.

Hele saken (895 ord)

Izzat (2005)

Oslo fikk på åtti- og nittitallet en ny bølge kriminelle. De var internasjonale og mer voldelige enn vi tidligere hadde sett. Det handler om izzat: ære.

Hele saken (419 ord)

Dragejegerne

Et lovende fransk, tysk og luxemburgsk animasjonsprosjekt.

Hele saken (343 ord)

Patrik 1,5

Mange utfordringer møter et homofilt par som plutselig får omsorgen for en foreldreløs og kriminelt belastet tenåring.

Hele saken (120 ord)

Menn som hater kvinner

Den danske regissøren Niels Arden Oplev har regi på den første filmen av Stieg Larssons suksess trilogo , Menn som hater kvinner.

Hele saken (282 ord)

Navy Seals (1990)

Originaltittel: Navy SEALS

Navy Seals er en amerikansk elitegruppe. En gjeng soldater som sendes over hele verden som et lite, men supereffektivt brannkorps. De skal løse de umulige oppgavene med minst mulig tap av egne liv. Gruppen består bare av syv mann - spesialtrent i kamp til vanns, i luften og på land.
Gruppen er så timet at faller en fra kan han ikke erstattes på kort tid av en annen - gruppen må da forstette oppdraget med redusert mannskap.

Det første oppdraget til Navy Seals er å befri amerikansk personell som er kidnappet av terrorister. Ikke bare menneskeliv står på spill - mennene som må reddes er også terroristenes nøkkel til meget farlige rakkettvåpen.

Omtale

En spesial-styrke av spesialister på nærkamp og redningsaksjoner må uskadeliggjøre amerikanske Stinger-raketter som har havnet i hendene på islamske terrorister.

(Filmtilsynet)


Navy Seals er en amerikansk elitegruppe. En gjeng soldater som sendes over hele verden som et lite, men supereffektivt brannkorps. De skal løse de umulige oppgavene med minst mulig tap av egne liv. Gruppen består bare av syv mann - spesialtrent i kamp til vanns, i luften og på land. Gruppen er så timet at faller en fra kan han ikke erstattes på kort tid av en annen - gruppen må da forstette oppdraget med redusert mannskap. Det første oppdraget til Navy Seals er å befri amerikansk personell som er kidnappet av terrorister. Ikke bare menneskeliv står på spill - mennene som må reddes er også terroristenes nøkkel til meget farlige rakkettvåpen.

- Førsteklasses effekter og velkoreograferte stunts, synes Variety (18/7-90). I 90-sommerens hardkjør på amerikanske kinoer ble den ikke av de største, men hyggelige resultater kan den vise til.

NKFF


Rappkjefta og kortluntede Hawkins (Sheen) og rolige og avmålte Curran (Biehn) er begge med i samme Navy SEALs-enhet. Gnisningene dem i mellom er påtagelige når de leder styrken mot en gruppe terrorister i Midt-Østen. Operasjonen slår feil, og terroristene unnslipper med kloa i avanserte amerikanske raketter. Curran og Hawkins innser at de må samarbeide for å fullføre oppdraget, som nå er mer farefullt og prekært enn noen gang.

TV3 2001


Rappkjefta og kortluntede Hawkins (Sheen) og rolige og avmålte Curran (Biehn) er begge med i samme militærenhet. Gnisningene dem i mellom er påtagelige men sammen må de lede styrken mot en gruppe terrorister i Midt-Østen. Operasjonen slår feil, og terroristene unnslipper med kloa i avanserte amerikanske raketter. Curran og Hawkins innser at de må samarbeide for å fullføre oppdraget, som nå er mer farefullt og prekært enn noen gang.

TV2 Filmkanalen 2008

Alle bilder av Navy Seals

Navy Seals (1990)

Produsent: Brenda Feigen
Regi: Lewis Teague
Manus: Chuck Pfarrer
Sjanger: action
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 53 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 2
Dagbladet: Terningkast 2
VG: Terningkast 2

Rollebesetning

Charlie Sheen
Lt. Dale Hawkins
Michael Biehn
Lt. James Curran
Joanne Whalley
Claire Varrens
Rick Rossovich
Leary
Cyril O'Reilly
Rexer
Bill Paxton
Dane
Dennis Haysbert
Chief Billy Graham
Paul Sanchez
Ramos
Nicholas Kadi
Ben Shaheed
Ronald G. Joseph
Capt. Dunne
Vis alle roller
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Linda Fiorentino
Linda Fiorentino
John Howard Davies
John Howard Davies
Kolbjørn Brenda
Kolbjørn Brenda
Leonardo Sinisgalli
Leonardo Sinisgalli
Lill-Babs
Lill-Babs
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid