Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Dick Tracy (1990)

Originaltittel: Dick Tracy

Tegneserien Dick Tracy har blitt film med Warren Beatty både foran og bak kamera. Han spiller superdetektiven, den uslåelige og ubestikkelige i ulastelig hvit hatt og gul regnfrakk(!).

Madonna illuderer natklubbsangerinnen Breathless som alle menn faller for - bortsett fra Dick Tracy. Al Pacino er "Big Boy" Caprice - gangsteren som er i ferd med å ta over underverdenen i et spill der tyveri, bedrageri og mord er lovlige brikker.

Dustin Hoffman spiller Mumbles - skurken som bare snakker med ubegripelige grynt - i hvert fall helt til han får en på kjeven av Dick Tracy.

Omtale

Warren Beatty produserer, regisserer og spiller hovedrollen som den berømte, hardkokte detektiven i denne stilliserte filmen basert på den populære tegneserie-komedien.

(Filmtilsynet)


Tegneserien Dick Tracy har blitt film med Warren Beatty både foran og bak kamera. Han spiller superdetektiven, den uslåelige og ubestikkelige i ulastelig hvit hatt og gul regnfrakk(!). Madonna illuderer natklubbsangerinnen Breathless som alle menn faller for - bortsett fra Dick Tracy. Al Pacino er "Big Boy" Caprice - gangsteren som er i ferd med å ta over underverdenen i et spill der tyveri, bedrageri og mord er lovlige brikker. Dustin Hoffman spiller Mumbles - skurken som bare snakker med ubegripelige grynt - i hvert fall helt til han får en på kjeven av Dick Tracy.

En film med stilfullt utseende men manglende innhold skal vi tro Variety (6/6-90) og Screen (761-90). Innspillingsresultatene må imidlertid produsenten være godt fornøyd med.

NKFF


Warren Beatty spiller superdetektiven Dick Tracy, den uslåelige og ubestikkelige i ulastelig hvit hatt og gul regnfrakk. Madonna illuderer natklubbsangerinnen Breathless som alle menn faller for - bortsett fra Dick Tracy. Al Pacino er "Big Boy" Caprice - gangsteren som er i ferd med å ta over underverdenen i et spill der tyveri, bedrageri og mord er lovlige brikker.

TV2 Zebra 2005

Alle bilder av Dick Tracy

Dick Tracy (1990)

Produsent: Warren Beatty
Regi: Warren Beatty
Manus: Jim Cash
Sjanger: action, komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 55 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 4
Arbeiderbladet: Terningkast 4
Dagsavisen: Terningkast 4
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 5

Rollebesetning

Warren Beatty
Uspesifisert rolle
Charlie Korsmo
Uspesifisert rolle
Glenne Headly
Uspesifisert rolle
Madonna
Uspesifisert rolle
Al Pacino
Uspesifisert rolle
Dustin Hoffman
Uspesifisert rolle
William Forsythe
Uspesifisert rolle
Charles Durning
Uspesifisert rolle
Mandy Patinkin
Uspesifisert rolle
Paul Sorvino
Uspesifisert rolle
Vis alle roller
Judy Campbell
Judy Campbell
Lea Thompson
Lea Thompson
Sharon Gless
Sharon Gless
Tom Berenger
Tom Berenger
Brooke Shields
Brooke Shields
Clint Eastwood
Clint Eastwood