Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Nye 48 timer (1990)

Originaltittel: Another 48 Hrs.

To profesjonelle mordere har som oppdrag å avslutte Reggie Hammonds liv. Reggie har sittet inne i fem år, men har altså kommet i skade for å synge litt for politiet angående byens stoffleveranser. Slikt lar seg ikke gjøre ustraffet. Den relativt uforbederlige krangelfant og drukkenbolt Jack Cates er politimannen som jakter på "Iceman", hovedskurken bak narkolangerne og mannen som har betalt for Reggies endeligt. Som i film nummer en begynner de to - Reggie og Jack - med et innbyrdes nokså kjølig forhold - men med det mål
for øyet å få has på de samme skurker. Dog er jo motivene nokså forskjellige.

Omtale

Politimannen (Nick Nolte) og eks-fangen (Eddie Murphy) jakter på "Iceman", som er vanskelig å få tak på. Denne bakmannen sitter på mange penger.

(Filmtilsynet)


To profesjonelle mordere har som oppdrag å avslutte Reggie Hammonds liv. Reggie har sittet inne i fem år, men har altså kommet i skade for å synge litt for politiet angående byens stoffleveranser. Slikt lar seg ikke gjøre ustraffet. Den relativt uforbederlige krangelfant og drukkenbolt Jack Cates er politimannen som jakter på "Iceman", hovedskurken bak narkolangerne og mannen som har betalt for Reggies endeligt. Som i film nummer en begynner de to - Reggie og Jack - med et innbyrdes nokså kjølig forhold - men med det mål for øyet å få has på de samme skurker. Dog er jo motivene nokså forskjellige.

Variety synes at filmen minner mer om en remake enn en skikkelig oppfølger og at den av den grunn er ganske overflødig. Det synes slett ikke det amerikanske publikum.

NKFF


To profesjonelle mordere har fått i oppdrag å ta Reggie Hammonds liv. Reggie har sittet inne i fem år, men har kommet i skade for å synge litt for politiet angående byens stoffleveranser. Slikt lar seg ikke gjøre ustraffet. Krangelfant og drukkenbolt Jack Cates, er politimannen som jakter på "Iceman", hovedskurken bak narkolangerne og mannen som har betalt for å få Reggie drept. Reggie og Jack har et nokså kjølig forhold, men de har samme mål - å få has på "Iceman".

TVN 2002


To profesjonelle mordere har fått i oppdrag å ta Reggie Hammonds liv. Reggie har sittet inne i fem år, men har kommet i skade for å synge litt for politiet angående byens stoffleveranser. Slikt lar seg ikke gjøre ustraffet. Krangelfant og drukkenbolt Jack Cates, er politimannen som jakter på Iceman, hovedskurken bak narkolangerne og mannen som har betalt for å få Reggie drept. Reggie og Jack har et nokså kjølig forhold, men de har samme mål - å få has på Iceman.

TV2 Zebra 2006

Alle bilder av Nye 48 timer

Trailer

Link til denne traileren

Nye 48 timer (1990)

Produsent: Lawrence Gordon
Regi: Walter Hill
Manus: John Fasano
Sjanger: action og komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 35 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Arbeiderbladet: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 3
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

Eddie Murphy
Uspesifisert rolle
Nick Nolte
Uspesifisert rolle
Brion James
Uspesifisert rolle
Kevin Tighe
Uspesifisert rolle
Ed O'Ross
Uspesifisert rolle
David Anthony Marshall
Uspesifisert rolle
Andrew Divoff
Uspesifisert rolle
Bernie Casey
Uspesifisert rolle
Brent Jennings
Uspesifisert rolle
Ted Markland
Uspesifisert rolle
Vis alle roller