Logg inn | Opprett brukerkonto

The Librarian (2004)

Originaltittel: The Librarian: Quest for the Spear

Produsent: Dean Devlin
Regi: Peter Winther
Manus: David N. Titcher
Sjanger: action, komedie, romantikk, drama
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 30 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 3

Rollebesetning

Noah Wyle
Flynn Carsen
Sonya Walger
Nicole Noone
Bob Newhart
Judson
Kyle MacLachlan
Edward Wilde
Kelly Hu
Lana
David Dayan Fisher
Rhodes
Jane Curtin
Charlene
Olympia Dukakis
Margie Carsen
Lisa Brenner
Debra
Mario Ivan Martinez
Professor Harris
Vis alle roller

Dypt i de mørke kjellergangene, under det gamle biblioteket, gjemmer det seg et skjult oppbevaringssted for uerstattelige kunstskatter. Da en del av Skjebnens Spyd blir stjålet, blir den nyansatte bibliotekaren, bokormen Carsen, satt på sitt livs prøve. Spydet gir fullstendig makt over jordens skjebne, dersom spydets tre deler samles. I et verdensomspennende kappløp mot tiden må Carsen prøve å finne de to siste spyddelene, før det livsfarlige Broderskap Serpent kan ta makten over jorden! Fra Amazonas regnskoger, over Himalayas fjelltopper til det mytiske Shangri-La! Noah Wyle (fra tv-serien Akutten) spiller den unge og hyperintelligente bibliotekaren, som med et morderisk broderskap i hælene setter ut på en utrolig skattejakt over hele verdens kontinenter. The Librarian er en fabelaktig eventyrfilm, i beste Indiana Jones stil – full av skjulte feller, farlige fiender og livstruende anstrengelser i Amazonas!

Omtale

DVD-utgivelsen Dypt i de mørke kjellergangene, under det gamle biblioteket, gjemmer det seg et skjult oppbevaringssted for uerstattelige kunstskatter. Da en del av Skjebnens Spyd blir stjålet, blir den nyansatte bibliotekaren, bokormen Carsen, satt på sitt livs prøve. Spydet gir fullstendig makt over jordens skjebne, dersom spydets tre deler samles. I et verdensomspennende kappløp mot tiden må Carsen prøve å finne de to siste spyddelene, før det livsfarlige Broderskap Serpent kan ta makten over jorden! Fra Amazonas regnskoger, over Himalayas fjelltopper til det mytiske Shangri-La! Noah Wyle (fra tv-serien Akutten) spiller den unge og hyperintelligente bibliotekaren, som med et morderisk broderskap i hælene setter ut på en utrolig skattejakt over hele verdens kontinenter. The Librarian er en fabelaktig eventyrfilm, i beste Indiana Jones stil – full av skjulte feller, farlige fiender og livstruende anstrengelser i Amazonas!

Nordisk


Da en magisk kulturgjenstand blir flyttet fra boksamlingen til en ydmyk bibliotekar, setter han seg fore å få den trygt tilbake. For å klare dette får han tak i en kvinnelig spesialist i kampsport som absolutt blir den håndhevende i forholdet.

Viasat 2007

Alle bilder av The Librarian
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon