Logg inn | Opprett brukerkonto

Bursdager 9. januar

J.K. Simmons
Jimmy Page
Joan Baez
Joely Richardson
Anita Louise
Karin Meyer
Anne Vernon
Marion Eilertsen

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Up in the Air
Film generelt
Av: Montecristo, 6. januar 23:33

Menn som stirrer på geiter
Film generelt
Av: Montecristo, 5. januar 22:54

Tomme tønner
Film generelt
Av: Montecristo, 5. januar 10:11

Polytechnique
Film generelt
Av: Montecristo, 4. januar 10:25

Forførelsens kunst
Film generelt
Av: Montecristo, 23. desember 09:34

Prinsesse på glattisen (2005)

Originaltittel: Ice Princess

Produsent: Kristin Burr
Regi: Tim Fywell
Manus: Hadley Davis
Sjanger: komedie, romantikk, drama
Nasjonalitet: USA, CAN
Spilletid: 1 time, 32 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 4

Rollebesetning

Michelle Trachtenberg
Casey Carlyle
Kim Cattrall
Tina Harwood
Joan Cusack
Mrs. Carlyle
Tom Barnett
Chip Healy
Trevor Blumas
Teddy Harwood
Juliana Cannarozzo
Zoe
Tyler Gallagher
Cool Kid
Michael Kuroiwa
Snotty Ice Skater
Michelle Kwan
Commentator
Pearl Lam
Cool Kid
Vis alle roller

Lesehesten Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) er fanget mellom sin store drøm å om å bli kunstløpsstjerne og sin strenge mor (Joan Cusack) som vil at hun skal studere på Harvard. Casey drømmer om at hun en dag skal bli som klassevenninnen Gen (Hayden Panettiere), som trener kunstløp og konkurrerer på elitenivå. Så når hun en dag får sjansen til å trene sammen med Gen og hennes personlige trener (Kim Catrall), må hun gå imot sin mor og satse alt på drømmen om å bli en prisesse på isen...Prinsesse på glattisen er en herlig film om hvor viktig det er å tro på seg selv og å følge sin egen drøm, selv om den kan virke uoppnåelig. Casey spilles av Michelle Trachtenberg (TV-serien Buffy), Joan Cusack (Livet med Helen) spiller hennes mor og Caseys trener spilles av Kim Cattrall (Sex og singleliv).

Omtale

DVD-utgivelsen Lesehesten Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) er fanget mellom sin store drøm å om å bli kunstløpsstjerne og sin strenge mor (Joan Cusack) som vil at hun skal studere på Harvard. Casey drømmer om at hun en dag skal bli som klassevenninnen Gen (Hayden Panettiere), som trener kunstløp og konkurrerer på elitenivå. Så når hun en dag får sjansen til å trene sammen med Gen og hennes personlige trener (Kim Catrall), må hun gå imot sin mor og satse alt på drømmen om å bli en prisesse på isen...Prinsesse på glattisen er en herlig film om hvor viktig det er å tro på seg selv og å følge sin egen drøm, selv om den kan virke uoppnåelig. Casey spilles av Michelle Trachtenberg (TV-serien Buffy), Joan Cusack (Livet med Helen) spiller hennes mor og Caseys trener spilles av Kim Cattrall (Sex og singleliv).

Showtime


Prinsesse på isen Den unge jenta Caseys store drøm er å slutte på skolen og for å kunne leve av isdans. At moren hennes ikke synes det er noen god idé, bryr Casey seg lite om. Prinsesse på glattisen er en amerikansk romantisk komedie fra 2005.

Lesehesten Caseys største drøm er å bli stjerne på kunstløpbanen, men hennes strenge mor vil at hun skal konsentrere seg om skolearbeidet slik at hun kan studere på Harvard. Casey ønsker at hun en dag skal bli som klassevenninnen Gen, som er isdanser og konkurrerer på elitenivå. Så når hun en dag får sjansen til å trene sammen med Gen og hennes personlige trener, velger hun å trosse sin mor og satse alt på drømmen om å bli en prinsesse på isen.

FEM 2009

Alle bilder av Prinsesse på glattisen
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon