Logg inn | Opprett brukerkonto

The Perfect Man (2005)

Originaltittel: The Perfect Man

Produsent: Susan Duff
Regi: Mark Rosman
Manus: Michael McQuown
Sjanger: komedie, romantikk, drama
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 36 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 3
VG: Terningkast 2

Rollebesetning

Hilary Duff
Holly Hamilton
Heather Locklear
Jean Hamilton
Chris Noth
Ben Cooper
Mike O'Malley
Lenny Horton
Ben Feldman
Adam Forrest
Vanessa Lengies
Amy Pearl
Caroline Rhea
Gloria
Kym Whitley
Dolores
Aria Wallace
Zoe Hamilton

Tenåringen Holly Hamilton (Hilary Duff)er lei av å flytte hver gang hennes single mor Jean (Heather Locklear) får personlig kollaps på grunn av enda en annenrangs fyr. Alenemoren Jean Hamilton (Heather Locklear) gjør sitt beste for å oppdra tenåringsdatteren Holly (Hilary Duff) og søsteren hennes. Familien skal holdes sammen og Jean skal aller helst være både bestevenn og forelder for døtrene sine. For det meste går det fint, til og med strålende, med de tre. Men med en gang det blir snakk om en kjæreste går det fra strålende til stressende og det er ikke Hollys kjærester som er problemet, det er mammas...

Omtale

Tenåringen Holly Hamilton (Hilary Duff)er lei av å flytte hver gang hennes single mor Jean (Heather Locklear) får personlig kollaps på grunn av enda en annenrangs fyr. Alenemoren Jean Hamilton (Heather Locklear) gjør sitt beste for å oppdra tenåringsdatteren Holly (Hilary Duff) og søsteren hennes. Familien skal holdes sammen og Jean skal aller helst være både bestevenn og forelder for døtrene sine. For det meste går det fint, til og med strålende, med de tre. Men med en gang det blir snakk om en kjæreste går det fra strålende til stressende og det er ikke Hollys kjærester som er problemet, det er mammas. Morens gutteproblemer er ikke noe nytt for Holly: Jean velger seg en fyr som ikke er i nærheten av bra nok, og når romansen er over pakker Jean sakene og flytter videre så fort som råd er. Enhver ny by er et nytt håp for Jean, et håp om å finne en bedre mann og en bedre fremtid. Men Holly vil at familien skal slå seg ned på ett sted, slik at hun får sjansen til å være en normal tenåring-og kanskje få muligheten til å gå på skoleball slik som alle andre. Men enda mer enn dét ønsker Holly at moren skal slutte å falle for håpløse menn som alltid ender opp med å knuse Jeans hjerte. Hvorfor kan ikke Jean åpne øynene for hvor flott hun egentlig er? Hvorfor kan hun ikke se seg selv som døtrene ser henne? Holly får det for seg at hun er den rette til å finne en mann til moren. Men hun har dårlig tid hvis hun skal finne noen i den nye byen, og som en nødløsning finner hun opp en beiler til moren, en fantastisk, perfekt mann så hun skal slippe å falle for nok en taper. Om han ikke finnes, hva så? Hollys nye venninne Amy låner bort onkelen Ben (Chris Noth) til rollen som den perfekte mannen. Det eneste problemet er at den Ben Holly, Amy, og skolekameraten Adam (Ben Feldman) presenterer for Jean, er for perfekt. Etter hvert blir det vanskelig for Holly og vennene å skjule sannheten fra Jean-og midt i det hele legger ikke Holly merke til at det finnes en perfekt mann også for henne, rett foran øynene hennes. The Perfect Man er en romantisk komedie om den evige søken etter den rette, en romantisk idé som opptar jenter (og gutter) i alle aldre. Filmens handling drives av konfliktene som oppstår når tvilsomme metoder tas i bruk for å oppfylle gode hensikter. Hollys plan er et klassisk tilfelle av målet helliger middelet, og dette skaper en del hodebry for alle involverte. Holly spilles av Hilary Duff, for tiden en av Hollywoods raskest stigende stjerner. Som Jean finner vi Heather Locklear kjent fra Melrose Place.

Showtime


Holly er lei av å flytte hver gang moren hennes gjør det slutt med en fyr. For å distrahere moren fra det siste mislykkede forholdet, legger Holly en plan for å skaffe henne den perfekte mann. Hun dikter opp en hemmelig beundrer, noe som slår veldig godt an hos moren. Holly overtaler en venns sjarmerende onkel til å spille rollen som beundrer, og etter hvert må hun ty til stadig mer desperate midler for å holde spillet gående og sikre morens lykke.

Viasat 2008

Alle bilder av The Perfect Man

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon