Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Kvinnen i sanden (1964)
15:20 - NRK2
Millions (2004)
19:55 - NRK3
Hunn-djevelen (1989)
21:00 - TV2 Zebra
The Wendell Baker Story (2005)
21:05 - FEM
Les Soeurs fachees (2004)
21:10 - NRK2
Independence Day (1996)
21:30 - Viasat 4

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 16. juli

Phoebe Cates
Barnard Hughes
Will Ferrell
Corey Feldman
Ginger Rogers
André Maurois
John Daly
Jørgen Lund

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Shrek - lykkelig alle sine dager
Film generelt
Av: Montecristo, 7. juli 10:03

Killers
Film generelt
Av: Montecristo, 1. juli 09:57

Hårete hevn
Film generelt
Av: Montecristo, 23. juni 09:32

Sommerlunsj i Roma
Film generelt
Av: Montecristo, 18. juni 20:19

Metropia
Film generelt
Av: Montecristo, 9. juni 08:03

Beauty Shop (2005)

Originaltittel: Beauty Shop

Produsent: Erik Baiers
Regi: Bille Woodruff
Manus: Kate Lanier
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 45 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 3

Rollebesetning

Queen Latifah
Gina
Alicia Silverstone
Lynn
Andie MacDowell
Terri
Alfre Woodard
Ms. Josephine
Mena Suvari
Joanne
Della Reese
Mrs. Towner
Golden Brooks
Chanel
Miss Laura Hayes
Paulette
Paige Hurd
Vanessa
L'il JJ
Willie
Vis alle roller

De dyktige skuespillerne blomstrer opp i denne varme, morsomme og sterke komedien fra produsentene bak ”Barbershop” og produsenten bak ”Bringing Down the House”! Med Queen Latifah, Alicia Silverstone, Andie MacDowell, Alfre Woodard, Mena Suvari og Djimon Hounsou i de viktigste rollene, og med Kevin Bacon i en hysterisk birolle, vil ”Beauty Shop” banke fram et smil hos deg og holde på det! Når den egoistiske sjefen Jorge (Bacon) på en elegant salong presser sin beste frisør Gina (Latifah) en hårsbredd for langt, velger Gina å slutte for å åpne sin egen salong. Hun arver en påståelig gjeng med frisører, et fargerikt klientell og en sexy nabo i leiligheten over, og Gina viser snart at det ikke nytter å tråkke på en bra kvinne, og at det heller ikke nytter å hindre en salong full av ville kvinner i å si sin mening!

Omtale

DVD-utgivelsen De dyktige skuespillerne blomstrer opp i denne varme, morsomme og sterke komedien fra produsentene bak ”Barbershop” og produsenten bak ”Bringing Down the House”! Med Queen Latifah, Alicia Silverstone, Andie MacDowell, Alfre Woodard, Mena Suvari og Djimon Hounsou i de viktigste rollene, og med Kevin Bacon i en hysterisk birolle, vil ”Beauty Shop” banke fram et smil hos deg og holde på det! Når den egoistiske sjefen Jorge (Bacon) på en elegant salong presser sin beste frisør Gina (Latifah) en hårsbredd for langt, velger Gina å slutte for å åpne sin egen salong. Hun arver en påståelig gjeng med frisører, et fargerikt klientell og en sexy nabo i leiligheten over, og Gina viser snart at det ikke nytter å tråkke på en bra kvinne, og at det heller ikke nytter å hindre en salong full av ville kvinner i å si sin mening!

SF Norge


Gina (Queen Latifah) har nettopp flyttet til Atlanta, og tar seg en jobb i en skjønnhetssalong under ledelse av den ufordragelige eieren Jorge (Kevin Bacon). Selv om hun trives – i hvert fall mesteparten av tiden – i jobben, drømmer hun om en dag å eie sin egen skjønnhetssalong. En dag, etter at Jorge nok en gang har fornærmet henne og tatt æren for det harde arbeidet hennes, tar hun skrittet for å gjøre drømmen til virkelighet. Sammen med en annen kollega, Alicia Silverstone, åpner Gina sin egen skjønnhetssalong, og den blir snart en suksess. Når Ginas salong begynner å trekke kunder fra Jorge, er han ikke nådig, og er ute etter hevn.

Viasat 2008

Alle bilder av Beauty Shop
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon