Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Elsk meg i morgen (2005)
22:15 - TV2
Imaginary Heroes (2004)
23:15 - NRK1
Byen er stille (2001)
23:25 - SVT1
Rått parti (1986)
23:45 - TV4
Forbrytelser (2003)
00:10 - TV2
The Deal (2005)
00:45 - TVN

TV-program for de nærmeste dagene

Twisted (2004)

Originaltittel: Twisted

Produsent: Barry Baeres
Regi: Philip Kaufman
Manus: Sarah Thorp
Sjanger: thriller
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 37 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 3

Rollebesetning

Ashley Judd
Jessica
Samuel L. Jackson
Mills
Andy Garcia
Uspesifisert rolle
David Strathairn
Uspesifisert rolle
Russell Wong
Uspesifisert rolle
Mark Pellegrino
Uspesifisert rolle
Geoff Callan
Detective
Bill Duke
Edwards, James
Jim Hechim
Bob Sherman
Richard T. Jones
Uspesifisert rolle
Vis alle roller

I den mannsdominerte drapsavdelingen hos politiet i San Francisco er den unge Jessica Shepard nettopp blitt utnevnt som politiinspektør. Den første saken hennes gjelder en seriemorder, som makabert slakter tilfeldige unge menn, og Jessica oppdager etter hvert et mønster blant morderens ofre. Sjokkert må hun innse at alle er menn som hun selv har hatt et seksuelt forhold til. Kjæresten hennes, Mike, snur ryggen til henne, og hun blir tatt av saken og utpekt til hovedmistenkt. Alle spor peker i én retning, og etter hvert blir hun også selv i tvil om hun i virkeligheten er den morderen hun leter etter!

Omtale

DVD-utgivelsen I den mannsdominerte drapsavdelingen hos politiet i San Francisco er den unge Jessica Shepard nettopp blitt utnevnt som politiinspektør. Den første saken hennes gjelder en seriemorder, som makabert slakter tilfeldige unge menn, og Jessica oppdager etter hvert et mønster blant morderens ofre. Sjokkert må hun innse at alle er menn som hun selv har hatt et seksuelt forhold til. Kjæresten hennes, Mike, snur ryggen til henne, og hun blir tatt av saken og utpekt til hovedmistenkt. Alle spor peker i én retning, og etter hvert blir hun også selv i tvil om hun i virkeligheten er den morderen hun leter etter! Den Emmy- og Golden Globe-nominerte Ashley Judd (Samleren, Double Jeopardy) spiller den svært krevende hovedrollen som politiinspektøren Jessica Shepard, som i jakten på en brutal seriemorder blir i tvil om hun i virkeligheten jakter på seg selv! Blackout byr også på imponerende prestasjoner fra Andy Garcia (Ocean's Eleven, Gudfaren 3) og ikke minst Samuel L. Jackson (Pulp Fiction) som politiINSPEKTØREN Mills. Den Oscar®-nominerte instruktøren, Philip Kaufman, har instruert en intens og uforutsigbar thriller, med nok plott til å gjøre selv den mest hardkokte filmfrik forvirret!

NF


Politikvinnen Jessica Shepard har akkurat blitt forfremmet, og står nå overfor sin første mordsak. Sammen med sin nye kollega Mike Delmarco føler hun seg klar til å møte enhver utfordring. Det tror hun i hvert fall, til det viser seg at mordofferet er en mann hun har hatt et seksuelt forhold til. Etter dette blir saken nokså kryptisk, for nå følger enda flere drap, og felles for ofrene er at Jessica har hatt et forhold til dem. Hun blir også plaget av sin fortid. Faren drepte i sin tid hennes mor, for deretter å begå selvmord. I den nåværende fortvilende situasjonen begynner Jessica å lure på om hun kanskje har blitt gal, og begynt å drepe sine tidligere elskere.

Viasat 2007


Politi eller seriemorder

I jakten på en brutal seriemorder, blir politiinspektøren Jessica Shepard i tvil om hun i virkeligheten jakter på seg selv! I den mannsdominerte drapsavdelingen hos politiet i San Francisco er den unge Jessica Shepard nettopp blitt utnevnt som politiinspektør.

Seriemorder

Den første saken hennes gjelder en seriemorder, som makabert slakter tilfeldige unge menn, og Jessica oppdager etter hvert et mønster blant morderens ofre. Sjokkert må hun innse at alle er menn som hun selv har hatt et seksuelt forhold til.

Hovedmistenkt

Kjæresten hennes, Mike, snur ryggen til henne, og hun blir tatt av saken og utpekt til hovedmistenkt. Alle spor peker i én retning, og etter hvert blir hun også selv i tvil om hun i virkeligheten er den morderen hun leter etter!

Den Emmy- og Golden Globe-nominerte Ashley Judd (Samleren, Double Jeopardy) spiller hovedrollen. Twisted byr også på imponerende prestasjoner fra Andy Garcia (Ocean's Eleven, Gudfaren 3) og ikke minst Samuel L. Jackson (Pulp Fiction) som politiinspektør Mills. Den Oscar®-nominerte instruktøren, Philip Kaufman, har instruert en intens og uforutsigbar thriller.

TV2 2009

Alle bilder av Twisted
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon