Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Småspioner i 3-D (2003)

Originaltittel: Spy Kids 3-D: Game Over

Småspionene Juni og Carmen Cortez på nytt oppdrag. Carmen er fanget på innsiden av et dataspill. Hennes eneste sjanse er å bli reddet av sin yngre agent-bror.

Juni må beseire kjørende "Road Warriors", surfe på brennende lava og utkjempe kamper i gigantiske amfier.

Omtale

Agentfilm som foregår inne i et dataspill.

(Filmtilsynet)


Se den tredje Spy Kids-filmen, nå med tre-dimensjonale briller.

For nå har Spy Kids og regissør Robert Rodriguz gjort alt klart for å bringe familieunderholdning til en ny, revolusjonerende dimensjon: Den 3. dimensjon. Filmskaperene tar i bruk den aller nyeste teknologien når de smelter sammen tre-dimensjonale bilder og filmens handling.

For de unge spionenen og agentene Juni og Carmen Cortez blir raskt satt på deres mest utfordrende oppdrag noensinne. Junis søster er tatt til fange på innsiden av et dataspill, hvor hennes eneste sjanse er å bli reddet av sin yngre agent-bror. Dermed legger Juni ut på en reise, inn i dataspillets verden for å redde sin søster.

Problemet er bare det at han må nå det spillets siste ninå, "Level 5", for å lykkes med oppdraget. Han må beseire kjørende "Road Warriors", surfe på brennende lava og utkjempe kamper i gigantiske amfier. Ta på deg 3-D brillene og bli med på eventyret.

Spy Kids 3-D presenterer Alexa Vega og Daryl Sabara som Juni og Carmen Cortez, samt Antonio Banderas og Carla spionenes foreldre, Gregorio og Ingrid. Vi møter også Steve Buscemi som den gale vitenskapsmannen Romeo, og actionfilm-veteranen Sylvester Stallone som den maktsyke "The Toymaker", dataspillets mektige bakmann som gjennom dataspillet vil ta kontroll over verdens unge.

SF Norge


Tredimensjonale småspioner

Spy Kids og regissør Robert Rodriguz har gjort alt klart for å bringe familieunderholdning til en ny, revolusjonerende dimensjon: Den 3. dimensjon. Filmskaperene tar i bruk den aller nyeste teknologien når de smelter sammen tre-dimensjonale bilder og filmens handling.

Utfordrende For de unge spionene Juni og Carmen Cortez, blir raskt satt på sine mest utfordrende oppdrag noensinne. Junis søster er tatt til fange på innsiden av et dataspill, hvor hennes eneste sjanse er å bli reddet av sin yngre agent-bror. Dermed legger Juni ut på en reise, inn i dataspillets verden for å redde sin søster. Problemet er bare det at han må nå spillets siste nivå, "Level 5", for å lykkes med oppdraget. For å komme så langt, må han beseire kjørende "Road Warriors", surfe på brennende lava og utkjempe kamper i gigantiske amfier.

Mektig bakmann Spy Kids 3-D presenterer Alexa Vega og Daryl Sabara som Juni og Carmen Cortez, samt Antonio Banderas og Carla Gugino som spionenes foreldre, Gregorio og Ingrid. Vi møter også Steve Buscemi som den gale vitenskapsmannen Romeo, og actionfilm-veteranen Sylvester Stallone som den maktsyke "The Toymaker", dataspillets mektige bakmann som gjennom dataspillet vil ta kontroll over verdens unge.

TV2 2006

Alle bilder av Småspioner i 3-D

Småspioner i 3-D (2003)

Produsent: Bill Scott
Regi: Robert Rodriguez
Sjanger: action, eventyr, familiefilm
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 25 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 4

Rollebesetning

Daryl Sabara
Uspesifisert rolle
Alexa Vega
Uspesifisert rolle
Sylvester Stallone
Uspesifisert rolle
Ricardo Montalban
Uspesifisert rolle
Steve Buscemi
Uspesifisert rolle
Emily Osment
Uspesifisert rolle
Ricardo Montalban
Uspesifisert rolle
Holland Taylor
Uspesifisert rolle
Matthew O'Leary
Uspesifisert rolle
George Clooney
Uspesifisert rolle
Salma Hayek
Uspesifisert rolle