Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Crime Spree (2003)

Originaltittel: Wanted

En gruppe franske gangstere ledet av Daniel Foray, får et tips om det perfekte kupp. Eneste haken er at det skal forgå i Chicago, men det gir god fortjeneste og er bare å gå rett på... trodde de!

Premieren deres på amerikansk grunn er ikke noen suksess og det er ikke bare kultursammenstøt de havner i.

Planen går i vasken da de ender med å rane feil hus og binde eieren - som tilfeldigvis viser seg å være den lokale mafiabossen!!

De franske klovnene er absolutt på bortebane, og nå har de både mafiaen, FBI og to gategjenger på nakken. De må se å komme seg tilbake til Paris i en fart, men det er lettere sagt enn gjort.

Omtale

Komisk og fransk

En gruppe franske gangstere, får et tips om det perfekte kupp. Eneste haken er at det skal foregå i Chicago. Lederen av den franske gjengen heter Daniel Foray, og spilles av Gérard Depardieu. Sammen med gjengen sin, skal han utføre en enkel jobb med muligheter for rask fortjeneste, her er det bare å gå rett på sak - tror han!

Lokal mafiaboss Debuten deres på amerikansk grunn blir ingen suksess, og det er ikke bare på grunn av kulturkonflikter. De raner nemlig galt hus, og etter å ha bundet eieren, oppdager de at han er den lokale mafiabossen.

Klovner De franske klovnene er absolutt på bortebane, og nå har de både mafiaen, FBI og to gategjenger på nakken. De må se å komme seg tilbake til Paris i en fart, men det er lettere sagt enn gjort.

TV2 2008

Alle bilder av Crime Spree

Crime Spree (2003)

Produsent: Gary Howsam
Regi: Brad Mirman
Manus: Brad Mirman
Sjanger: action
Nasjonalitet: CAN, GBR
Spilletid: 1 time, 39 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 3
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

Gérard Depardieu
Daniel
Johnny Hallyday
Marcel
Renaud
Zero
Harvey Keitel
Frankie Zammeti
Richard Bohringer
Laurent Bastaldi
Saïd Taghmaoui
Sami
Stéphane Freiss
Julien
Albert Dray
Raymond
Abe Vigoda
Giancarlo
Joanne Kelly
Sophie