Logg inn | Opprett brukerkonto

Mission Impossible 3 (2006)

Originaltittel: Mission: Impossible III

Produsent: Tom Cruise
Regi: J.J. Abrams
Manus: Alex Kurtzman
Sjanger: action, eventyr, thriller
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 2 timer, 6 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 4
Dagsavisen: Terningkast 4
Dagbladet: Terningkast 5
VG: Terningkast 4

Rollebesetning

Tom Cruise
Ethan Hunt
Ving Rhames
Luther Stickell
Keri Russell
Lindsey
Philip Seymour Hoffman
Owen Davian
Bahar Soomekh
Ms. Kari
Laurence Fishburne
Brassel
Billy Crudup
John Musgrave
Simon Pegg
Benji Dunn
Michelle Monaghan
Julia
Jonathan Rhys Meyers
Declan
Vis alle roller

Ethan Hunt har nylig trukket seg tilbake fra aktiv tjeneste i den ultrahemmelige organisasjonen IMF, og tjenestegjør nå som mentor og trener for kommende agenter. Endelig har han tid til å dyrke et liv ved siden av jobben, og han tenker på å gifte seg med sitt livs kjærlighet Julia.

Men så blir Agent Hunt kalt tilbake i tjeneste og satt opp mot sin tøffeste motstander noensinne, Owen Davian, en samvittighetsløs våpensmugler.Til støtte har Hunt et IMF-team av gamle og nye medlemmer, fra dataekspert og veteran Luther Strickell, til transportmann og nykommer Declan.

Omtale

Superagent Ethan Hunt får en livsfarlig fiende.

Medietilsynet


DVD-utgivelsen Aldri har så mye stått på spill. Aldri har actionen vært råere. Dette er Mission: Impossible ... som du aldri har sett den før. Tom Cruise spiller Ethan Hunt i dette underholdende temporittet regissert av J.J. Abrams (Lost, Alias). IMF-byråets overordnede (Laurence Fishburne og Billy Crudup) overtaler Ethan til å ta nok et oppdrag, og snart står han overfor en av sine farligste motstandere noensinne, den skruppelløse våpenhandleren Owen Davian (Philip Seymour Hoffman). Med hjelp fra IMF-teamet (Ving Rhames, Jonathan Rhys Meyers og Maggie Q), kaster Ethan seg ut i en vill ferd fra Roma til Shanghai for å redde en kidnappet agent (Keri Russell) og hindre Davian i å tilintetgjøre sitt neste mål: Ethans kjæreste, Julia (Michelle Monaghan). Proppfull av nervepirrende spenning og utspekulerte vendinger, "denne filmen leverer!" Leonard Maltin, Entertainment Tonight

Paramount


Tom Cruise returnerer til rollen som Ethan Hunt, hemmelig agent for IMF-Impossible Mission Force. Ethan Hunt har nylig trukket seg tilbake fra aktiv tjeneste i den ultrahemmelige organisasjonen IMF, og tjenestegjør nå som mentor og trener for kommende agenter.

Endelig har han tid til å dyrke et liv ved siden av jobben, og han tenker på å gifte seg med sitt livs kjærlighet Julia (Michelle Monaghan). Hun lever selvsagt lykkelig uvitende om hva Ethan egentlig gjør i jobben. Men så blir Agent Hunt kalt tilbake i tjeneste og satt opp mot sin tøffeste motstander noensinne, Owen Davian (Philip Seymour Hoffman), en samvittighetsløs våpensmugler med verden som sitt virkefelt. Til støtte har Hunt et IMF-team av gamle og nye medlemmer, fra dataekspert og veteran Luther Strickell (Ving Rhames), til transportmann og nykommer Declan (Jonathan Rhys Meyers).

Oslo Kinematografer

Alle bilder av Mission Impossible 3

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon