Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Malibu's Most Wanted (2003)

Originaltittel: Malibu's Most Wanted

Ikke hat ham for den han er. Eller den han ikke er. ALt Brad, eller B-Rad vil, er å henge med de lokale gutta og dra fete rim og være den største rapperen som noen gang har overlevd "hooden".

Ploblemet er at Brads "hood" er Malibu, et av de fineste og tryggeste strøkene på Vest Kysten.

Omtale

DVD-utgivelsen Ikke hat ham for hvem han er. Eller hvem han ikke er. Alt Brad (Jamie Kennedy)– kall ham B-Rad – ønsker er å kule’n med sine Malibukompiser, lage rim og være den beste rapper’n som noensinne har overlevd ”the ’Bu”. Men alle vet at en unge fra det fineste området på Left Coast ikke er noen rapper. Og Brads far, guvernørkandidat Bill Gluckman (Ryan O’Neal), vet at B-Rads utradisjonelle oppførsel tar livet av valgkampanjen hans.

Kennedy bygger videre på en komediekarakter han presenterte i standup-opptredener og sin TV-serie i Amerika. Taye Diggs og Anthony Anderson spiller fortreffelig i rollene som unge uetablerte skuespillere, innleid av Gluckman-kampanjen for å posere som gangstere og skremme opprøret ut av B-Rad. Med ekstra støtte fra Regina Hall, Snoop Dogg, med flere, er Malibu’s Most Wantedren komedie.

SMN


Brad Gluckman fra Malibu drømmer om bli rapper og han snakker og går som om han er fra ”gata”. Det kunne ikke være lenger fra sannheten. Brads far stiller nemlig som guvernørkandidat i California og han er bekymret for at sønnens væremåte vil skape pinlige situasjoner for ham. Guvernørkandidaten og agenten hans leier derfor inn to skuespillere til å spille gangstere, kidnappe sønnen og slippe ham av i virkelighetens tøffe nabolag Compton. Der håper de han blir så redd at hele rapperdrømmen forsvinner en gang for alle.

Viasat 2007

Alle bilder av Malibu's Most Wanted

Malibu's Most Wanted (2003)

Produsent: Mike Karz
Regi: John Whitesell
Manus: Nick Swardson
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 22 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 3

Rollebesetning

Jamie Kennedy
Brad Gluckman/B-Rad
Taye Diggs
Sean
Anthony Anderson
P.J.
Regina Hall
Shondra
Blair Underwood
Tom Gibbons
Damien Wayans
Tec
Ryan O'Neal
Bill Gluckman
Bo Derek
Bess Gluckman
Jeffrey Tambor
Dr. Feldman
Kal Penn
Hadji
Vis alle roller
Jesse Bradford
Jesse Bradford
Kylie Minogue
Kylie Minogue
Bruce McDonald
Bruce McDonald
Irwin Winkler
Irwin Winkler
Johannes Meyer
Johannes Meyer
John Karlen
John Karlen