Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Anything Else (2003)

Originaltittel: Anything Else

Jerry Falk er en ung forfatterspire i New York, med en karriere på tomgang. Det gjør ikke saken noe bedre at hans læremester, David Dobel, er enda mer mislykket. Enda verre blir det når Jerry forelsker seg hodestups i den frisinnete skuespillerinnen Amanda.

Jerry oppdager snart at Amanda ikke bare er lystløgner, men også utro og manipulativ. Men han er så forelsket at han ikke klarer å bryte forholdet.

Omtale

En romantisk komedie om forholdet mellom en eldre mann og hans yngre protege.

Filmtilsynet


Romantisk Woddy Allen komedie med Jason Biggs og Christina Ricci i hovedrollene. Jerry Falk er en ung forfatterspire i New York, men karrieren hans går på konstant tomgang. Det gjør ikke saken noe bedre at hans læremester, David Dobel, er en om mulig enda mer mislykket forfatter. Enda verre blir det når Jerry forelsker seg hodestups i den frisinnete skuespillerinnen Amanda.

Han oppdager snart at Amanda ikke bare er en stor løgner, men også utro og djevelsk manipulativ. Problemet er bare at Jerry er så blindt forelsket at han ikke klarer å bryte forholdet. Tidligere har han lært at livet er hva man selv gjør det til. Han innser snart at kjærligheten til den mildt sagt uforutsigbare Amanda gjør livet til alt annet enn hva han selv gjør det til. Og læremesteren David Dobbel bidrar ikke til å gjøre situsjonen noe særlig bedre eller forutsigbar for sin elev, snarere tvert om.

"Anything Else" er fra dagens New York, og få er vel kjent for å portrettere denne byen bedre enn nettopp denne fimens David Dobbel - regissør Woody Allen.

Oslo Kinematografer


Jerry Falk er en ung forfatterspire i New York, men karrieren hans går på konstant tomgang. Det gjør ikke saken noe bedre at hans læremester, David Dobel, er en om mulig enda mer mislykket forfatter. Enda verre blir det når Jerry forelsker seg hodestups i den frisinnete skuespillerinnen Amanda.

TV2 Zebra 2006


Jerry Falk er ein ung forfattar i New York, men karriera hans går konstant på tomgang. Endå verre blir det da Jerry forelskar seg hovudstups i den frisinna skodespelaren Amanda. Han oppdagar snart at Amanda ikkje berre er ein stor løgnar, men at ho også er svikefull og djevelsk manipulerande. Problemet er at Jerry er så blindt forelska at han ikkje klarer bryte forholdet.

NRK3 2008

Alle bilder av Anything Else

Trailer

Link til denne traileren

Anything Else (2003)

Regi: Woody Allen
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 48 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 4
Dagsavisen: Terningkast 2
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 4

Rollebesetning

Woody Allen
David Dobel
Jason Biggs
Jerry Falk
Fisher Stevens
Manageri
Danny DeVito
Harvey
Christina Ricci
Amanda
Stockard Channing
Uspesifisert rolle
Glenn Close
Uspesifisert rolle
Jimmy Fallon
Uspesifisert rolle
Diana Krall
Uspesifisert rolle
Joachim Holst-Jensen
Joachim Holst-Jensen
John Young
John Young
Kaare Keilhau
Kaare Keilhau
Ann Carter
Ann Carter
Abram Room
Abram Room
Laurie Metcalf
Laurie Metcalf