Logg inn | Opprett brukerkonto

Bursdager 31. mars

Christopher Walken
Colin Farrell
Anna-Lisa Hellström
Lee Patterson
Nagisa Oshima
Patrick Magee
Paul Mercurio
Rhea Perlman

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

I Love You Phillip Morris
Film generelt
Av: Montecristo, 31. mars 08:12

Libanon
Film generelt
Av: Montecristo, 30. mars 07:39

Kick Ass
Film generelt
Av: Montecristo, 29. mars 07:34

Skyggen
Film generelt
Av: Montecristo, 26. mars 07:35

Yohan - barnevandrer
Norsk film
Av: Montecristo, 25. mars 06:50

Suspect Zero (2004)

Originaltittel: Suspect Zero

Regi: E. Elias Merhige
Manus: Zak Penn
Sjanger: krim, thriller
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 39 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 3

Rollebesetning

Aaron Eckhart
Uspesifisert rolle
Ben Kingsley
Uspesifisert rolle
Harry Lennix
Uspesifisert rolle
Carrie-Anne Moss
Uspesifisert rolle

Ben Kingsley spiller i denne kriminalthrilleren. Aaron Eckhart er Thomas Mackelway, en FBI-agent som har falt i unåde, og som etterforsker en serie bisarre mord hvor hvert enkelt av dem inneholder merkelige ledetråder og beskjeder fra morderen myntet direkte på ham. Da han blir beordret til å arbeide sammen med sin tidligere kjaereste og partner Carrie-Anne Moss, er det ingen som tror på Mackelways teori om at morderen muligens kan vaere en misfornøyd, tidligere FBI-agent som utfører årvåken rettferdighet på andre seriemordere i sin jakt på SUSPECT ZERO, den farligste morderen av de alle. Kan Mackelway kjøpe seg tilbake og overbevise FBI om at hans ukonvensjonelle metoder er alt de har – og vil han klare å gjøre det før morderen slår til igjen?

Omtale

DVD-utgivelsen Ben Kingsley (“Gandhi,” 1982 Beste Mannlige Hoved rolle) spiller i denne eksplosive kriminalthrilleren i samme ånd som “Seven” og “Nattsvermeren.” Aaron Eckhart (“Paycheck”) er Thomas Mackelway, en FBI-agent som har falt i unåde, og som etterforsker en serie bisarre mord hvor hvert enkelt av dem inneholder merkelige ledetråder og beskjeder fra morderen myntet direkte på ham. Da han blir beordret til å arbeide sammen med sin tidligere kjaereste og partner Carrie-Anne Moss (“The Matrix”), er det ingen som tror på Mackelways teori om at morderen muligens kan vaere en misfornøyd, tidligere FBI-agent som utfører årvåken rettferdighet på andre seriemordere i sin jakt på SUSPECT ZERO, den farligste morderen av de alle. Kan Mackelway kjøpe seg tilbake og overbevise FBI om at hans ukonvensjonelle metoder er alt de har – og vil han klare å gjøre det før morderen slår til igjen?

Universal


FBI agenten Thomas Mackelway kommer hjem til Dallas for å slappe av etter et sammenbrudd og suspensjon fra jobben. Da en selger blir drept på brutalt vis, må han imidlertid lede etterforskningen. På grunn av drapets karakter blir Fran Kulok tilkalt for assistanse. Frank og Thomas har en fortid sammen og duoen begynner jakten på morderen umiddelbart. Sporene leder dem til Benjamin O’Ryan som hevder han er en tidligere FBI agent.

Viasat 2007

Alle bilder av Suspect Zero

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon