Logg inn | Opprett brukerkonto

Tuck Everlasting (2002)

Originaltittel: Tuck Everlasting

Produsent: Jane Startz
Regi: Jay Russell
Manus: Jeffrey Lieber
Sjanger: romantikk, drama
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 30 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 4

Rollebesetning

Alexis Bledel
Winnie Foster
William Hurt
Angus Tuck
Sissy Spacek
Mae Tuck
Jonathan Jackson
Jesse Tuck
Scott Bairstow
Miles Tuck
Ben Kingsley
Man in the Yellow Suit
Amy Irving
Mother Foster
Victor Garber
Robert Foster
Elisabeth Shue
Narrator

Den 15 år gamle Winnie Foster er datter av byens mest velstående familie. Hun har det veldig strengt hjemme og drømmer stadig om et liv utenfor rekkevidde av familiens morske blikk og husets høye gjerder.
Når foreldrene truer med å sende henne på kostskole, rømmer hun inn i den store skogen nær huset. Der møter hun Jesse Tuck som bærer på en utrolig hemmelighet - han og hans familie har blitt udødelige etter å ha drukket fra en magisk kilde.
Winnie og Jesse blir hodestups forelsket og snart står Winnie overfor valget mellom å dra hjem eller å leve for evig sammen med Jesse...

Omtale

Winnie Foster er en tenåringsjente som ønsker seg et liv langt vekk fra den maktsyke moren sin. Ved en tilfeldighet støter hun på Jesse Tuck, som er helt ulik alle andre gutter hun har møtt. Jesse og familien hans er vennligsinnede og hun blir tatt i mot med åpne armer. Det hun ikke vet er at familien er udødelig etter å ha drukket av en ungdomskilde. Det tar ikke lang tid før Winnie må velge om hun skal vende tilbake til sitt vante liv eller forbli i skogen sammen med sin elskede Jesse og familien hans for alltid. Filmen er basert på en prisbelønt barnebok av Natalie Babbitt.

TV2 Zebra 2005

Alle bilder av Tuck Everlasting

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon