Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Izzat (2005)

Oslo fikk på åtti- og nittitallet en ny bølge kriminelle. De var internasjonale og mer voldelige enn vi tidligere hadde sett. Det handler om izzat: ære.

Hele saken (419 ord)

Dragejegerne

Et lovende fransk, tysk og luxemburgsk animasjonsprosjekt.

Hele saken (343 ord)

Patrik 1,5

Mange utfordringer møter et homofilt par som plutselig får omsorgen for en foreldreløs og kriminelt belastet tenåring.

Hele saken (120 ord)

Menn som hater kvinner

Den danske regissøren Niels Arden Oplev har regi på den første filmen av Stieg Larssons suksess trilogo , Menn som hater kvinner.

Hele saken (282 ord)

The Reader

Hvor langt vil du gå for å bevare en hemmelighet?

Hele saken (629 ord)

Småspioner 2 - Operasjon Drømmeøya (2002)

Originaltittel: Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Carmen og Juni, som nå er nivå 2-agenter i OSS, gir seg i kast med et nytt oppdrag på en mystisk øy. Den er usynlig for alle radarer og satellitter, og ikke noe Carmen og Junis høyteknologiske utstyr virker.

Som om dette ikke var nok, dukker konkurrentene Gary og Gerti Giggles opp for å ta hevn over Carmen og Juni. Denne gangen er det mamma og pappa som må trå til og redde barna.

Omtale

Oppfølger med spionpappa Antonio Banderas i spissen!

Etter å ha reddet foreldrene sine og hele den frie verden er Carmen og Juni Cortez fullt utlærte småspioner i etterretningstjenesten. For småspionene, som nærmer seg tenårene, er det ikke bare nye spionasjeoppdrag som må gjennomføres - litt kjærlighet og romantikk må også til! I SMÅSPIONER 2 - OPERASJON DRØMMEØYA gir de seg i kast med et oppdrag som bringer dem til en mystisk øy, der de skal ta tilbake Transmooker-apparatet. Øya, som er usynlig for alle radarer og satellitter, har den virkningen at den setter all elektrisk kraft ut av spill, og dette fører til at Carmen og Junis uunnværlige utstyr ikke lenger virker. Og som om dette ikke var nok, dukker konkurrentene Gary og Gerti Giggles opp for å ta hevn over Carmen og Juni for å ha tatt fra dem oppdraget. Denne gangen er det mamma og pappa som må trå til og redde barna, få tak i Transmooker-apparatet og finne ut hvem som har skylden.

BVI


Det er klart for et nytt møte med den noe uvanlige spionfamilien Cortez. Forrige gang reddet søsknene Carmen og Juni moren og faren sin fra en bande med verdensherredømme som mål. Dette gjorde barna til fullt utlærte småspioner i etterretningens tjeneste, noe som kommer godt med når verden igjen er i trøbbel grunnet en gal vitskapsmann.

Det nye oppdraget bringer Carmen og Juni til en mystisk vulkanøy, en øy som er usynlig for alle slags radarer og satellitter. Den setter rett og slett alt elektrisk utstyr ut av spill. Om ikke dette skulle gjøre jobben vanskelig nok, dukker også konkurrentene Gary og Gerti opp på banen. De vil ta hevn fordi de mener at Cortezsøknene har tatt fra dem oppdraget. Mamma og Pappa, de egentlig pensjonerte spionene Gregorio- og Ingrid Cortez, må tre hjelpende til for å redde barna og verden fra den gale vitenskapsmannen Romero, hans øy og hans samling merkelige skapninger. Og Cortezene har kun seg selv og familiens klokskap å bruke i kampen.

Denne filmen passer godt for deg som er i de tidlige tenårene, eller kanskje litt yngre.

Oslo Kinematografer


Junior og Carmen er barna til verdens beste spioner. Men ni år etter at foreldrene trakk seg tilbake må de nok en gang ut på et spesialoppdrag for å befri sine gamle kolleger som er blitt fanget. Når de så selv også blir tatt til fange ligger deres eneste håp i å bli reddet av barna som unnslapp skurkene. Til hjelp har de allverdens av agentustyr; ultralette fly, undervannsbåter og elektrosjokk-tyggegummi. Problemet er bare at de ikke har en aning om hvordan det fungerer!

TV2 Zebra 2006

Alle bilder av Småspioner 2 - Operasjon Drømmeøya

Småspioner 2 - Operasjon Drømmeøya (2002)

Produsent: Elizabeth Avellan
Regi: Robert Rodriguez
Manus: Robert Rodriguez
Sjanger: action, komedie, ungdomsfilm
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 39 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 4
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 4

Rollebesetning

Antonio Banderas
Gregorio Cortez
Carla Gugino
Ingrid Cortez
Alexa Varga
Carmen Cortez
Daryl Sabara
Juni Cortez
Steve Buscemi
Romero
Mike Judge
Donnagon
Danny Trejo
Machete
Cheech Marin
Felix Gumm
Matt O'Leary
Gary Giggles
Emily Osment
Gerti Giggles
Vis alle roller
Aidan Quinn
Aidan Quinn
Freddie Prinze Jr.
Freddie Prinze Jr.
Jim Bouton
Jim Bouton
Jone Salinas
Jone Salinas
Kathy Shower
Kathy Shower
Lewis Teague
Lewis Teague
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid