Logg inn | Opprett brukerkonto

Starsky & Hutch (2004)

Originaltittel: Starsky & Hutch

Produsent: William Blinn
Regi: Todd Phillips
Manus: Scot Armstrong
Sjanger: action, komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 41 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 5
Dagbladet: Terningkast 5
VG: Terningkast 5

Rollebesetning

Ben Stiller
Dave Starsky
Owen Wilson
Ken Hutchinson
Snoop Dogg
Huggy Bear
Vince Vaughn
Reese Feldman
Fred Williamson
Captain Doby
Chris Penn
Manetti
Terry Crews
Porter
Richard Edson
Monix
Raymond Ma
Chau
David Pressman
Terrence Meyers
Vis alle roller

David Starsky er Bay Citys mest pertentlige politimann. Kollegaen Ken "Hutch" Hutchinson er hans rake motsetning - en sjarmerende rotekopp, som tar livet som det kommer.

I håp om å få orden på dem begge, gjør politisjefen dem til partnere i etterforskningen av en mordsak.Med hjelp fra langeren Huggy Bear er de snart på sporet av en byens største kjeltringer.

Omtale

I STARSKY & HUTCH retter vi blikket tilbake til den spede begynnelsen for David Starsky og Ken "Hutch" Hutchinson som en kriminalitetsbekjempende duo med glimt i øyet. Vi blir med når de to politiagentene i Bay City møtes til sitt aller første oppdrag. Ben Stiller spiller den noe anspente kriminaletterforskeren David Starsky, som slår seg sammen med den langt mer bedagelige kriminaletterforskeren Ken Hutchinson, spilt av Owen Wilson, i en sak der mangt og mye står på spill.

Den bestselgende rapperen Snoop Dogg spiller Huggy Bear, deres velinformerte tyster på gata. Vi møter også Vince Vaughn som en slesk forretningsmann med øye for fremtiden, og Juliette Lewis som hans elskerinne. Carmen Electra, Amy Smart og Brandie Roderick er duskedamene som hjelper detektivene med å løse saken.

BVI


Komedie med Ben Stiller og Owen Wilson! I STARSKY & HUTCH retter vi blikket tilbake til den spede begynnelsen for David Starsky og Ken "Hutch" Hutchinson som en kriminalitetsbekjempende duo med glimt i øyet.

Vi blir med når de to politiagentene i Bay City møtes til sitt aller første oppdrag. Ben Stiller spiller den noe anspente kriminaletterforskeren David Starsky, som slår seg sammen med den langt mer bedagelige kriminaletterforskeren Ken Hutchinson, spilt av Owen Wilson, i en sak der mangt og mye står på spill.

Rapperen Snoop Dogg spiller Huggy Bear, deres velinformerte tyster på gata. Vi møter også Vince Vaughn som en slesk forretningsmann med øye for fremtiden, og Juliette Lewis som hans elskerinne. Carmen Electra, Amy Smart og Brandie Roderick er duskedamene som hjelper detektivene med å løse saken.


Hyggelig møte Tv-serien var i sin tid en kjempehit, og Ben Stiller og Owen Wilson takler så absolutt rollene som det svært så odde politiparet.

Filmen har lagt handlingen helt tilbake til begynnelsen, når det skal lages et team av de to.

Starsky er den lovtro og ivrige i tjenesten, mens Hutch er mer opptatt av sin egen lommebok enn at loven skal følges for enhver pris og har et svært så avslappet forhold til jobben.

Regissør Todd Phillips er tro mot den gamle tv-serien når han lar våre to helter ta opp kampen med den sleipe forretningsmann og narkosmugler Reese Feldman i Vince Vaughns skikkelse. Han er i ferd med å smugle inn et kjempeparti kokain.

Filmen er på ingen måte original, men det er streit underholdning og Ben Stiller og Owen Wilson kler hverandre i rollene. Det som likevel er best i filmen er Snoop Dogg som her har fått rollen som tysteren Huggy Bear og Vince Vaughn som narkobossen.

For den som opplevde tv-serien på 70-tallet byr filmen også på et par cameo-roller for David Soul og Paul Michael Glaser som hadde rollene I tv-serien for nesten 30 år siden.

Geir Kamsvåg

FilmMagasinet


Ben Stiller i serie-klassiker

Tv-serien var en kjempehit på 70-tallet, nå spiller Ben Stiller og Owen Wilson rollene som det svært så odde politiparet. Filmen har lagt handlingen helt tilbake til begynnelsen, når det skal lages et team av de to. Starsky er den lovtro og ivrige i tjenesten, mens Hutch er mer opptatt av sin egen lommebok enn at loven skal følges for enhver pris og har et svært så avslappet forhold til jobben.

Smugler kokain Regissør Todd Phillips er tro mot den gamle tv-serien når han lar våre to helter ta opp kampen med den sleipe forretningsmann og narkosmugler Reese Feldman i Vince Vaughns skikkelse. Han er i ferd med å smugle inn et kjempeparti kokain.

Rapper Snoop Dogg har fått rollen som tysteren Huggy Bear og Vince Vaughn som narkobossen. For den som opplevde tv-serien på 70-tallet byr filmen også på et par cameo-roller for David Soul og Paul Michael Glaser som hadde rollene I tv-serien for nesten 30 år siden.

TV2 2006

Alle bilder av Starsky & Hutch
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon