Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

Originaltittel: Charlie's Angels: Full Throttle

Charlies engler Alex, Nat og Dylan er tilbake i enda et actionfylt eventyr. Denne gangen må jentene forsøke å redde to sølvringer som inneholder FBIs vitnebeskyttelsesregister. Jakten på filene trappes opp etter at vitnene blir funnet myrdet, og det er bare englene som kan stoppe den skyldige ved hjelp av sine snedige forkledninger og kampteknikker. Filmen er basert på tv-serien med samme navn.

Omtale

Drew Barrymore (Dylan), Cameron Diaz (Natalie) og Lucy Liu (Alex) er tilbake som Charlies engler i Charlie's Angels: Full Throttle. Denne gangen med mer action en den forrige filmen. Bogsley i Bill Murrays skikkelse er dessverre ikke med lenger, men det er derimot Bogsley's bror spilt av komikeren Bernie Mac. John Cleese er med som Alex' far. Demi Moore har også en sentral rolle.

CTN


De er nydelige, de er hardtslående, og de jobber for Charlie.

Nå blir Amerikas fremste hemmelig våpen sluppet løs igjen ved at Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) og Alex Munday (Lucy Liu) kommer sammen på nytt i et utfordrende nytt eventyr. Charlie's Angels: Full Throttle er oppfølgeren til suksessfilmen fra 2000. Denne gangen er alt større, tøffere og raskere.

I den nye filmen må englene gjennomføre et hemmelig oppdrag der de skal skaffe tilbake to savnede sølvringer. Det er ingen ordinære ringer, men ringer der det er skjult kryptert informasjon som avslører identiteten til alle som er i skjul gjennom FBIs kjente Federal Witness Protection Program, der kriminelle blir utstyr med nye identiteter for å vitne mot tidligere kolleger og arbeidsgivere.

Når vitner begynner å dukke opp myrdet, er det bare englene med sine enestående forkledningsevner, spionasjekunnskap og kampsporterfaring, som kan stoppe gjerningskvinnen, en mystisk, "fallen" engel, spilt av Demi Moore.

Med hjelp fra sin kollega Jimmy Bosley innledes englenes nye eventyr i en avsidesliggende mongolsk utpost og dundrer av sted i et avsindig tempo, helt til Dylan konfronteres med en dyster hemmelighet fra fortiden, en hemmelighet som setter hennes to bestevenninners liv i ytterste fare.

Som ved forrige korsvei er det mannen med det enkle aliaset McG som har regien. McG har tidligere laget musikkvideoer for en rekke artister og har laget en dokumentarfilm om hardrockbandet Korn. Han har også vært involvert i TV-serien Fastlane.

CAMERON DIAZ debuterte i The Mask mot Jim Carrey og er siden den gang blitt en av universets største kvinnelige filmstjerner. Blant hennes mange filmer kan vi nevne Alle elsker Mary, The Sweetest Thing, Gangs Of New York, Very Bad Things, My Best Friend's Wedding, Any Given Sunday, Vanilla Sky og Fear And Loathing In Las Vegas. Stemmen hennes er også benyttet i Shrek og dens kommende oppfølger.

DREW BARRYMORE filmdebuterte som de fleste vet i E.T., en suksess som var usunn for et lite barn, noe som ble veldokumentert av tabloidpressen i årevis etterpå. Men etter år med problemer har Drew Barrymore kjempet seg opp til å bli en både dyktig og svært anerkjent og ettertraktet skuespiller, og vi har sett henne i en lang rekke filmer. Blant disse Confession Of A Dangerous Mind, Riding In Cars With Boys, Donnie Darko, The Wedding Singer, Never Been Kissed, Ever After, Home Fries, Everyone Says I Love You, Scream, Bad Girls, Gun Crazy, Boys On The Side, Mad Love og Batman Forever.

LUCY LIU er for mange kjent best fra rollen som Ling i TV-serien Ally McBeal, men har også gjort en rekke filmroller ved siden av Charlie's Angels-filmene. Vi har blant annet sett henne i Payback, Ballastic: Ecks Vs. Sever, Shanghai Noon, Chicago, Jerry Maguire, Gridlock'd, True Crime og Play It To The Bone.

Blant DEMI MOOREs mange filmer kan vi nevne Striptease, G.I. Jane, Blame It On Rio, We're No Angels, The Butcher's Wife, A Few Good Men, The Juror, Ghost, Disclosure, About Last Night, St. Elmo's Fire, Mortal Thoughts, Indecent Proposal, The Scarlet Letter, Deconstructing Harry og One Crazy Summer. Hun har også lånt stemme til Disneys Ringeren av Notre Dame-filmer og Beavis And Butthead Do America.

BERNIE MAC, standupkomiker og skuespiller, filmdebuterte i Mo' Money i 1992, og har siden spilt iblant annet House Party 3, Above The Rim, Friday, Get On The Bus, Life og Ocean's Eleven.

LUKE WILSON er kjent fra de to Lovlig blond-filmene der han spiller kjæresten til Reese Witherspoon. Vi så ham også i den første Charlie's-filmen, og iblant annet The Royal Tenenbaums, Rushmore, Skrik 2, Telling Lies In America, Blue Streak, My Dog Skip, Home Fries, Soul Survivors og Best Men. Han er også aktuell i Masked And Anonymous der han spiller mot blant andre Bob Dylan.

MATT LeBLANC er mest kjent for rollen som Joey i Friends, men spilte også i den første Charlie's-filmen, og dessuten iblant annet Lost In Space, Ed og All The Queen's Men.

CTN


Nå blir Amerikas fremste hemmelig våpen sluppet løs igjen ved at Natalie Cook, Dylan Sanders og Alex Munday på nytt kommer sammen på nytt i et utfordrende eventyr. Full Throttle er selvfølgelig oppfølgeren til Charlie's Angels fra 2000, men denne gangen er alt enda større, enda tøffere og enda raskere.

I den nye filmen må englene gjennomføre et hemmelig oppdrag der de skal skaffe tilbake to savnede sølvringer. Det er ingen ordinære ringer, men ringer der det er skjult kryptert informasjon som avslører identiteten til alle som er i skjul gjennom FBIs kjente Federal Witness Protection Program, der kriminelle blir utstyrt med nye identiteter for å vitne mot tidligere kolleger og arbeidsgivere. Når vitnene drepes en etter en er det bare englene med sine enestående forkledningsevner, spionasjekunnskap og kampsporterfaring som kan stoppe gjerningskvinnen, en mystisk, "fallen" engel, spilt av Demi Moore.

Med hjelp fra sin kollega Jimmy Bosley innledes englenes nye eventyr i en avsidesliggende mongolsk utpost og dundrer av sted i et avsindig tempo, helt til Dylan konfronteres med en dyster hemmelighet fra fortiden. En hemmelighet som setter hennes to bestevenninners liv i ytterste fare.

CTN


En stjernespekket actionfilm fra begynnelse til slutt! Den første "Charlie’s Angels" tjente inn over 250 millioner dollar, og denne kommer neppe til å sende Drew Barrymoore på fattighuset med det første. Barrymore sammen med Cameron Diaz og Lucy Liu spiller agentene Dylan, Natalie og Alex. De får i oppgave av sjefen sin, Charlie, å finne to ringer som inneholder kryptisk informasjon om hvor tidligere vitner som har hjulpet regjeringen med å fengsle store skurker befinner seg.

Trioen får andre ting å gjøre enn bare å banke opp slemme menn (og kvinner) for å få tilbake ringene. Dylans eks-kjæreste slippes ut av fengsel, mens Natalie har blitt samboer og Alex sin far (John Cleese) kommer på besøk.

Gamlekjæresten til Barrymoore, Tom Green, fikk ikke være med denne gangen, men kjendiser er ikke en mangelvare! Blant annet er Bruce Willis med på moroa, men det er eks-kona Demi Moore som har buksene på i filmen. Trebarnsmoren ser ut som en fotomodell på atten når hun poserer i bikini! Ikke et strekkmerke i sikte.

Det nye med filmen er at "girl power"-greia fra 90-tallet med bare deilige damer endelig har blitt utdatert. Kjekkaser i bar overkropp som ikke har drukket en six-pack på aldri så lenge er noe kvinnefronten kan sikle og gni seg litt i hendene over.

Det er de spektakulære stuntene, vitsene, slåssing til Prodigy-musikk og kostymene som gjør filmen. Jentene prøver seg på alt fra surfing, motorcross og hopp uten fallskjerm. Trioen påstår at de er like gode venner i virkeligheten som på lerretet, og det ser faktisk ut som de har det moro.

Filmen er så usannsynlig at den blir både morsom og underholdende. "Charlie’s Angels; Full Throttle" er som å se "Face Off", "Mission Impossible", "James Bond", "Matrix", "Raiders of the Lost Ark" samtidig som en komedie. En vedvarende adrenalin rus med smukke mennesker.

Trine Lise Hedemann

FilmMagasinet


Charlies engler Alex, Nat og Dylan er tilbake i enda et actionfylt eventyr. Denne gangen må jentene forsøke å redde to sølvringer som inneholder FBIs vitnebeskyttelsesregister. Jakten på filene trappes opp etter at vitnene blir funnet myrdet, og det er bare englene som kan stoppe den skyldige ved hjelp av sine snedige forkledninger og kampteknikker. Filmen er basert på tv-serien med samme navn.

Viasat 2006

Alle bilder av Charlie's Angels: Full Throttle

Trailer

Link til denne traileren

Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

Produsent: Leonard Goldberg
Regi: McG
Manus: John August
Sjanger: action og komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 51 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 5
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 4

Rollebesetning

Cameron Diaz
Natalie
Drew Barrymore
Dylan
Lucy Liu
Alex
John Forsythe
Voice of Charlie
Bernie Mac
Jimmy Bosley
Crispin Glover
Thin Man
Justin Theroux
Seamus O'Grady
Robert Patrick
Ray Carter
Demi Moore
Madison Lee
Radrigo Santoro
Randy Emmers
Vis alle roller