Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

7 dager og ett liv (2002)

Originaltittel: Life or Something Like It

SKJEBNEN ER HVA DU GJØR DEN TIL. Angelina Jolie og Edward Burns i en romantisk komedie om livets egentlige mening.

Lanie Kerrigan, en TV-reporter i en TV-stasjon i Seattle, lever det ultimate, overfladiske livet. Hun tror hun har alt; en superkjendis til kjæreste, en rålekker leilighet og store muligheter for å få drømmejobben. Hennes tilsynelatende perfekte liv slår sprekker når en synsk uteligger (Tony Shalbou) forteller Lanie hvilket meningsløst liv hun lever og at hun kommer til å dø om kort tid. Når en av den synske uteliggerens spådommer faktisk skjer, innser Lanie at hun må revurdere livet og de verdier hun lever etter.

Omtale

SKJEBNEN ER HVA DU GJØR DEN TIL. Angelina Jolie og Edward Burns i en romantisk komedie om livets egentlige mening.

Lanie Kerrigan (Angelina Jolie), en TV-reporter i en TV-stasjon i Seattle, lever det ultimate, overfladiske livet. Hun tror hun har alt; en superkjendis til kjæreste (Christian Kane), en rålekker leilighet og store muligheter for å få drømmejobben. Hennes tilsynelatende perfekte liv slår sprekker når en synsk uteligger (Tony Shalbou) forteller Lanie hvilket meningsløst liv hun lever og at hun kommer til å dø om kort tid. Når en av den synske uteliggerens spådommer faktisk skjer, innser Lanie at hun må revurdere livet og de verdier hun lever etter.

FOX


Innhold: Angelina Jolie spiller den super-blonde journalisten Lanie som skjønner at det er på tide å gjøre noe med livet sitt etter at hun møter en hjemløs mann som hevder at hun om noen få dager vil dø. >> Grunn til å glede seg: Regissør Herek er mannen bak Rock Star og Mr. Holland Opus. >> Grunn til å grue seg: Men han har også regissert Three Musketeers og Holy Man. Kan bli like platt som det høres ut som.

FilmMagasinet nr. 3 - 2002


Angelina Jolie spiller den super-blonde TV-reporteren Lanie, som skjønner at det er på tide å revurdere livet sitt etter et møte med en synsk uteligger. Den hjemløse mannen hevder at hun vil dø om bare noen få dager... Lanie innser at hun må tenke gjennom livet og de verdier hun lever etter. Kanskje har hun bare syv dager å leve hele resten av livet sitt på?

TVN 2006


Lanie Kerrigans tilsynelatende perfekte liv slår sprekker. En synsk uteligger forteller henne hvilket meningsløst liv hun lever og at hun kommer til å dø om kort tid. Spådommen fører til en romantisk komedie om livets egentlige mening.

NRK3 2008

Alle bilder av 7 dager og ett liv

Trailer

Link til denne traileren

7 dager og ett liv (2002)

Produsent: Arnon Milchan
Regi: Stephen Herek
Manus: John Scott Shepherd
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 43 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 1

Rollebesetning

Angelina Jolie
Lanie Kerrigan
Edward Burns
Pete
Tony Shalhoub
Prophet Jack
Christian Kane
Cal
Melissa Errico
Andrea
James Gammon
Lanie's Father
Stockard Channing
Deborah Connors
Lisa Thornhill
Gwen
Gregory Itzin
Dennis
Max Baker
Vin
Juliette Lewis
Juliette Lewis
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Joan Tetzel
Joan Tetzel
Joe Flaherty
Joe Flaherty
Judy Holliday
Judy Holliday
Kari Whitman
Kari Whitman