Logg inn | Opprett brukerkonto

Bursdager 8. februar

John Grisham
Kjersti Holmen
Mary Steenburgen
Nick Nolte
Seth Green
Brooke Adams
Gary Coleman
Jack Lemmon

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

A Single Man
Film generelt
Av: Montecristo, 8. februar 08:05

Strengt hemmelig
Dokumentarer og kortfilmer
Av: Montecristo, 3. februar 23:59

Triage
Film generelt
Av: Montecristo, 2. februar 08:42

Invictus
Film generelt
Av: Montecristo, 1. februar 08:40

Daybreakers
Film generelt
Av: Montecristo, 29. januar 08:44

A Man Apart (2003)

Originaltittel: A Man Apart

Regi: F. Gary Gray
Manus: Christian Gudegast
Sjanger: action
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 45 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 3

Rollebesetning

Vin Diesel
Uspesifisert rolle
Larenz Tate
Uspesifisert rolle
Geno Silva
Uspesifisert rolle
Timothy Olyphant
Uspesifisert rolle
Steve Eastin
Uspesifisert rolle

Triple X-stjernen Vin Diesel som narkojeger ved Mexico-grensen. Vin Diesel spiller den tøffe narkotikaforkjemperen og agenten Sean Vetter.

Narkotikatrafikken raser langs grensen mellom USA og Mexico, og en av hovedmennene bak ett av kartellene blir fengslet. Samtidig fester en mystisk skikkelse, kjent som Diablo, grepet om det meste som skjer i området.
Sammen med sin partner starter Sean Vetter jakten på storfisken Diablo, og når de etablerer ett samarbeid med den fengslede lederen av Baja-kartellet begynner ting å skje..

Omtale

DVD-utgivelsen Sean Vetter (Diesel) og Demetrius Hicks (Larenz Tate) er medlemmer av en spesialgruppe innenfor politiet som kjemper en nesten umulig kamp mot narkosmugling langs grensen til Mexico. De er selv tidligere opprørere med en bakgrunn preget av narkotika, vold og drap, og nettopp på grunn av oppveksten i gatene er de meget godt rustet og dyktige i jobben sin. Når hovedmannen til det beryktede Bajakartellet, "Memo" Lucero, blir fakket og fengslet i Statene, dukker en mystisk aktør kalt Diablo opp og tar over driften av hele organisasjonen. Vetter og Hicks må alliere seg med fengslede Lucero for å nærme seg Diablo. Når Vetters kone brutalt blir drept i et angrep i Diablos regi, svartner det for Vetter som gjør alt i sin makt for å hevne sin kone.

SF


Sean Vetter og Demetrius Hicks er medlemmer av en spesialgruppe innenfor politiet som kjemper en nesten umulig kamp mot narkosmugling langs grensen til Mexico. De er selv tidligere opprørere med en bakgrunn preget av narkotika, vold og drap, og nettopp på grunn av oppveksten i gatene er de meget godt rustet og dyktige i jobben sin. Når hovedmannen til det beryktede Bajakartellet, "Memo" Lucero, blir fakket og fengslet i Statene, dukker en mystisk aktør kalt Diablo opp og tar over driften av hele organisasjonen. Vetter og Hicks må alliere seg med fengslede Lucero for å nærme seg Diablo. Når Vetters kone brutalt blir drept i et angrep i Diablos regi, svartner det for Vetter som gjør alt i sin makt for å hevne sin kone.

TV2 Zebra 2006

Alle bilder av A Man Apart

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon