Logg inn | Opprett brukerkonto

Bursdager 25. juli

Matt LeBlanc
Brad Renfro
Jimmy Rogers
André Lefaur
Joseph Sargent
Julian Rivero
Leslie Hiscott
Lewis Collins

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Inception
Film generelt
Av: Montecristo, 19. juli 10:19

Shrek - lykkelig alle sine dager
Film generelt
Av: Montecristo, 7. juli 10:03

Killers
Film generelt
Av: Montecristo, 1. juli 09:57

Hårete hevn
Film generelt
Av: Montecristo, 23. juni 09:32

Sommerlunsj i Roma
Film generelt
Av: Montecristo, 18. juni 20:19

Svigers er aller verst - Meet the Fockers (2004)

Originaltittel: Meet the Fockers

Produsent: Robert De Niro
Regi: Jay Roach og Jon Poll
Manus: Vince Di Meglio
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 55 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 3
Dagbladet: Terningkast 3
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

Robert De Niro
Jack Byrnes
Ben Stiller
Greg Focker
Dustin Hoffman
Bernie Focker
Barbra Streisand
Roz Focker
Blythe Danner
Dina Byrnes
Teri Polo
Pam Byrnes
Owen Wilson
Kevin Rawley
Spencer Pickren
Little Jack
Bradley Pickren
Little Jack
Alanna Ubach
Isabel
Vis alle roller

Greg og Pam planlegger bryllup, men før veien til alteret er klar må de kommende svigerforeldrene bli kjent med hverandre. Hele familien setter seg inn i Jacks nye minibuss for å besøke familien Focker i deres eksotiske hjem. De neste 48 timene vil gi Jack tid til å granske Gregs foreldre.

Det begynner godt, men det er før Jack oppdager at advokaten og legen Greg presenterer ham for også er en liberal hjemmepappa og en sexterapeut for pensjonister.

Omtale

Helvete bryter løs når familien Byrne skal møte familien Focker. Dette er oppfølgeren til Meet the Parents. Nå er det svigers som skal til pers.

Medietilsynet


DVD-utgivelsen Det tegner seg til å bli katastrofe på hjemmebane for sykepleieren Greg Focker (Stiller) når hans stivbente svigerfar og tidligere CIA-agent (De Niro) ber om å få møte Gregs høyst ukonvensjonelle foreldre (Streisand og Hoffman). Dette er en hysterisk morsom film om det kommende brudeparet og deres foreldre, som skal tilbringe en helg sammen for å bli kjent. En “must-see” komedie!

Universal


Svigers er aller verst - Meet the Fockers I "Slekten er verst" traff vi Greg Focker kjæresten Pams foreldre for første gang.

Nå planlegger Greg (Ben Stiller) og forloveden Pam (Teri Polo) bryllup, og det er bare en bitteliten detalj som gjenstår før veien til alteret er klar; de kommende svigerforeldrene må bli kjent med hverandre, og skal tilbringe en helg sammen.

Derfor setter hele familien seg inn i Jacks (Robert de Niro) kliss nye minibuss for å besøke familien Focker (Dustin Hoffman og Barbra Streisand) i deres eksotiske hjem. De neste 48 timene vil gi foreldrene til brud og brudgom litt tid til å bli kjent, men enda viktigere; gi Jack tid til å granske Gregs foreldre.

Det begynner godt nok, men det er før Jack oppdager at advokaten og legen Greg presentere faktisk for ham er en liberal hjemmepappa og en sexterapeut for pensjonister.

Om du er klar eller ikke; nå er det tid for å møte familien Focker. Det er bare en helg, hva kan egentlig gå galt?!

Skaperne og stjernene bak suksessen "Slekten er verst - Meet the Parents" fra 2000 er gjenforent, og har med seg et formidabelt nytt svigerforeldrepar i oppfølgeren "Svigers er aller verst - Meet the Fockers".

Robert de Niro er tilbake som Byrnes-klanens patriark, Ben Stillers som hans kommende svigersønn, Blythe Danner som Jacks kone og Teri Polo som deres datter. Og som Gregs foreldre, Bernie og Roz Focker møter vi Dustin Hoffman og Barbra Streisand.

UIP


Oppfølger til `Meet the Parents` (2000), hvor Stiller spilte den nyforlovete Greg Focker som på komisk vis blir utsatt for sin blivende svigerfar Jack (De Niro), en aldeles konservativ og personlighetsforstyrret CIA-agent. Nå skal svigerfar introduseres for Gregs foreldre Bernie og Roz Focker (Hoffman & Streisand) som er en smule hippieaktige og frisinnede. Dette setter selvfølgelig Jacks komiske psykoser i høygir.

Første gang var det ganske morsomt, De Niro syntes å fryde seg over å kunne tyne Stiller og det hele hadde en noenlunde frisk og original vri. Denne gangen er det ganske enkelt mer av nøyaktig det samme. Hoffman og Streisands tilstedeværelse bidrar minimalt. De er begge entusiastiske, men akk til liten nytte ut over å skru filmens budsjett i taket. Et aldeles ordinært og meningsløst oppfølgerprodukt.

Atle H. Boysen

FilmMagasinet


Katastrofalt svigerfarmøteDet tegner seg til å bli katastrofe på hjemmebane for sykepleieren Greg Focker (Ben Stiller) når hans stivbente svigerfar og tidligere CIA-agent (Robert De Niro) ber om å få møte Gregs høyst ukonvensjonelle foreldre (Barbra Streisand og Dustin Hoffman) i den amerikanske komedien fra 2004 " Svigers er aller verst - Meet the Fockers".Greg og Pam planlegger bryllup, men før veien til alteret er klar må de kommende svigerforeldrene bli kjent med hverandre. Hele familien setter seg inn i Jacks nye minibuss for å besøke familien Focker i deres eksotiske hjem. De neste 48 timene vil gi Jack tid til å granske Gregs foreldre.

Det begynner godt, men det er før Jack oppdager at advokaten og legen Greg presenterer ham for også er en liberal hjemmepappa og en sexterapeut for pensjonister.

Helvete bryter løs når familien Byrne skal møte familien Focker. Dette er oppfølgeren til Meet the Parents. Nå er det svigers som skal til pers.

TVN 2007

Alle bilder av Svigers er aller verst - Meet the Fockers

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon