Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Honey (2003)
12:20 - TV3
Nacho Libre (2006)
16:10 - TV4
Billy Madison (1995)
19:45 - TV3
Paranoia (2003)
21:00 - FEM
Rocky Balboa (2006)
21:25 - TV4
Livet med Helen (2004)
21:30 - TVN

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 16. januar

Mona Seilitz
Jesse Dizon
Jim Stafford
Joan Maude
John Carpenter
John Hamilton
Josh Evans
Juliet Berto

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Til Huttetuenes land
Film generelt
Av: Montecristo, 14. januar 06:48

Casanegra
Film generelt
Av: Montecristo, 11. januar 08:17

Up in the Air
Film generelt
Av: Montecristo, 6. januar 23:33

Menn som stirrer på geiter
Film generelt
Av: Montecristo, 5. januar 22:54

Tomme tønner
Film generelt
Av: Montecristo, 5. januar 10:11

Ildens herskere (2002)

Originaltittel: Reign of Fire

Produsent: Richard D. Zanuck
Regi: Rob Bowman
Manus: Gregg Chabot
Sjanger: action, sci-fi
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 31 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Dagsavisen: Terningkast 4
Dagbladet: Terningkast 2
VG: Terningkast 2

Rollebesetning

Matthew McConaughey
Denton Van Zan 'Dragon Slayer'
Christian Bale
Quinn Abercromby
Izabella Scorupco
Alex
Gerard Butler
Creedy
Randall Carlton
Tito
Doug Cockle
Goosh
Duncan Keegan
Michael
Rory Keenan
Devon
Alice Krige
Dragon Slayer's Mother
Scott Moutter
Jared
Benny Nieves
Alvarez
Alexander Siddig
Ajay

Monsteret er høyt utviklet og har særdeles godt syn både på dag- og kveldstid. Det er også ekstremt intelligent og ubeskrivelig sterkt. Planen er lagt, styrkene og våpnene er samlet. Mennesket har kun én sjanse til å ta tilbake verden... Denton Van Zan "Dragon Slayer". Denton Van Zan er gammel nok til å huske en tid når Jorden var full av liv og glade mennesker. Etter 15 år på den nå herjete Kloden, balanserer han på grensen av sinnsykdom og brillianse. Han er en av få menn som er fast bestemt på å gjenvinne menneskets herredømme. Van Zan er det eneste mennesket kjent for å tidligere ha drept et av monsteren og ønsker å fortsette med dette, med hjelp fra de militære styrkene.

Med sin aggresjon og mot risikerer han sitt eget og andres liv, men er prisen de må betale verdt det? Som barn var Quinn det første mennesket til å se det grufulle monsteret og sliter fortsatt med følelsen av at han var skyld i at dette udyret går løs. Som voksen har Quinn hjulpet en gruppe mennesker å overleve 15 år i et befestet fort utenfor London. Han tror at dersom de forblir usynlige for verden og monsteret utenfor, vil de overleve.

Omtale

Fra regissøren av “X-Files The Movie” kommer nå den spennende actionfilmen ”Reign of Fire” med blant annet Matthew McConaughey og Christian Bale.

London, år 2084: Et fryktinngytende monster har blitt vekket, etter millioner av år i dvale. Dyrearten er eldre enn dinosauren og mer skremmende enn noe annet vi kan tenke oss.

Monsteret er høyt utviklet og har særdeles godt syn både på dag- og kveldstid. Det er også ekstremt intelligent og ubeskrivelig sterkt.

Planen er lagt, styrkene og våpnene er samlet. Mennesket har kun én sjanse til å ta tilbake verden...

Matthew McConaughey spiller Denton Van Zan “Dragon Slayer”. Denton Van Zan er gammel nok til å huske en tid når Jorden var full av liv og glade mennesker. Etter 15 år på den nå herjete Kloden, balanserer han på grensen av sinnsykdom og brillianse. Han er en av få menn som er fast bestemt på å gjenvinne menneskets herredømme. Van Zan er det eneste mennesket kjent for å tidligere ha drept et av monsteren og ønsker å fortsette med dette, med hjelp fra de militære styrkene. Med sin aggresjon og mot risikerer han sitt eget og andres liv, men er prisen de må betale verdt det?

Christian Bale møter vi i rollen som Quinn Abercromby. Som barn var Quinn det første mennesket til å se det grufulle monsteret og sliter fortsatt med følelsen av at han var skyld i at dette udyret går løs. Som voksen har Quinn hjulpet en gruppe mennesker å overleve 15 år i et befestet fort utenfor London. Han tror at dersom de forblir usynlige for verden og monsteret utenfor, vil de overleve.

Dette er første gang McConaughey og Bale jobber sammen. Tidligere husker vi 33 år gamle McConaughey fra filmer som ”The Wedding Planner”, med Jennifer Lopez, ”EdTv” og ”U-571”, hvor han spilte Lieutenant Andrew Tyler. Bale er mest kjent fra rollen som sinnsvake Patrick Bateman i ”American Psycho”, men han har også spilt i flere kjente filmer som blant annet ”Kaptein Corellis Mandolin”, ”Shaft” og ”En midtsommersnatts drøm”.

SF Norge


London år 2084. Et udyr går løs, et forhistorisk uhyre vekket opp av lang tids dvale. Eldre enn dinosaurene og langt mer fryktinngytende.

Quinn var i sin barndom det første mennesket som så det grufulle monsteret, et ildsprutende beist som hans mor var så uheldig å vekke til live fra millioner av års hvile. I voksen alder sliter Quinn fremdeles med skyldfølelse over at dette uhyret går løs, og at befolkningen må opprettholde en skyggefull eksistens utenfor byen. Bare ved å holde seg i skjul, til nå gjennom 15 år, har de mulighet til å overleve. Men hva slags eksistens er egentlig dette? Alt foregår jo på uhyrets premisser.

Drageslakteren Denton van Zan vil det annerledes. Han kan huske tilbake på bedre tider, den gang menneskene satt i førersetet. Van Zan vil ha med seg de militære styrkene for å nedkjempe plageånden, en prosess som garantert vil koste noen menneskeliv. Men kanskje er dette eneste mulighet – å bekjempe ild med ild.

Oslo Kinematografer


X-files regissør vekker udyret Et fryktinngytende monster har blitt vekket, etter millioner av år i dvale. Dyrearten er eldre enn dinosauren og mer skremmende enn noe annet vi kan tenke oss. Regissøren av "X-files", tar oss med til London i 2084 i "Reign of Fire". Monsteret er høyt utviklet og har særdeles godt syn både på dag- og kveldstid. Det er også ekstremt intelligent og ubeskrivelig sterkt.

Planen er lagt, styrkene og våpnene er samlet. Mennesket har kun én sjanse til å ta tilbake verden...

På grensen Matthew McConaughey spiller Denton Van Zan "Dragon Slayer". Denton Van Zan er gammel nok til å huske en tid da Jorden var full av liv og glade mennesker. Etter 15 år på den nå herjete Kloden, balanserer han på grensen mellom sinnssykdom og brillianse. Han er en av få menn som er fast bestemt på å gjenvinne menneskets herredømme. Van Zan er det eneste mennesket kjent for å tidligere ha drept et av monstrene og ønsker å fortsette med dette, med hjelp fra de militære styrkene. Med sin aggresjon og sitt mot risikerer han sitt eget og andres liv, men er prisen de må betale verdt det?

Usynlige Christian Bale møter vi i rollen som Quinn Abercromby. Som barn var Quinn det første mennesket til å se det grufulle monsteret og sliter fortsatt med følelsen av at han var skyld i at dette udyret går løs. Som voksen har Quinn hjulpet en gruppe mennesker å overleve 15 år i et befestet fort utenfor London. Han tror at dersom de forblir usynlige for verden og monsteret utenfor, vil de overleve.

Dette er første gang McConaughey og Bale jobber sammen. Tidligere husker vi 33 år gamle McConaughey fra filmer som "The Wedding Planner", med Jennifer Lopez, "EdTv" og "U-571", hvor han spilte Lieutenant Andrew Tyler. Bale er mest kjent fra rollen som sinnsvake Patrick Bateman i "American Psycho", men han har også spilt i flere kjente filmer som blant annet "Kaptein Corellis Mandolin", "Shaft" og "En midtsommersnatts drøm".

TV2 2005

Alle bilder av Ildens herskere

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon