Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

The Truth About Charlie (2002)

Originaltittel: The Truth About Charlie

Regina Lambert angrer av og til på at hun giftet seg med den gåtefulle kunsthandleren Charlie. Etter en ferieuke alene, kommer hun tilbake til Paris og oppdager at ektemannen er myrdet. Hvilke hemmeligheter skjulte han for henne?

Omtale

DVD-utgivelsen Det er regissøren av Silence of the Lambs og Philadelphia som står bak denne nyinnspillingen av thrillerklassikeren "Charade" fra 1963. Etter at Charlie, mannen til "Reggie" (Thandie Newton - Mission Impossible II) dør, forstår hun fort nok at han levde et dobbeltliv da hun får en hensynsløs gjeng på nakken. Med hjelp fra den mystiske Joshua Peters (Mark Walhberg - Planet of the Apes) og den amerikanske agenten Mr Bartholomew (Tim Robbins - Shawshank Redemption), sirkler Reggie seg stadig tettere innpå ektemannens hemmelige liv. Tiden er i ferd med å renne ut, og uten gjemmesteder og noen å stole på må Reggie finne ut av sannheten. The Truth About Charlie.

Universal


THANDIE NEWTON og Mark Whalberg spiller nå inn den romantiske thrilleren The Truth About Charlie. Newton spiller en kvinne i Paris hvis mann er blitt myrdet. Nå er fire menn etter henne, og hun blir reddet av en fremmed, spilt av Whalberg, som ikke har et rent motiv han heller. Tim Robbins har en birolle. Filmen spilles inn i Paris og blir regissert av Jonathan Demme.

FilmMagasinet Nr. 2 2001


Regina Lambert angrer av og til på at hun giftet seg med den gåtefulle kunsthandleren Charlie. Etter en ferieuke alene, kommer hun tilbake til Paris og oppdager at ektemannen er myrdet. Hvilke hemmeligheter skjulte han for henne?

NRK1 2006


Ektemann med hemmelig liv Regina "Reggie" Lambert angrer av og til på at hun giftet seg med den gåtefulle kunsthandleren Charlie. Etter en ferieuke alene, kommer hun tilbake til Paris og oppdager at ektemannen er myrdet. Hvilke hemmeligheter skjulte han for henne?

"Reggie" planlegger å skille seg fra Charlie når hun oppdager at han er drept - og at alle pengene deres er forsvunnet. Hun får snart en hensynsløs gjeng på nakken, og innser at Charlie antakelig levde et dobbeltliv.

Den mystiske Joshua Peters hevder at de forsvunne pengene tilhører ham, og er overbevist om at "Reggie" har skjult dem. Uten rene motiver kommer han henne likevel til unnsetning sammen med den amerikanske agenten Mr. Bartholomew. Sammen sirkler de seg stadig tettere inn på Charlies hemmelige liv.

"Reggie" stoler imidertid ikke på noen, og er uten steder å gjemme seg. Tiden er i ferd med å renne ut. Hun må finne sannheten!

FEM 2007

Alle bilder av The Truth About Charlie

The Truth About Charlie (2002)

Produsent: Jonathan Demme
Regi: Jonathan Demme
Manus: Jonathan Demme
Sjanger: thriller
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 44 minutter

Kritikk

Dagsavisen: Terningkast 3

Rollebesetning

Mark Wahlberg
Joshua Peters
Thandie Newton
Regina Lambert
Tim Robbins
Mr. Bartholomew
Joong-Hoon Park
Il-Sang Lee
Ted Levine
Emil Zadapec
Lisa Gay Hamilton
Lola Jansco
Christine Boisson
Commandant Dominique
Stephen Dillane
Charlie
Simon Abkarian
Lt. Dessalines
Frédérique Meininger
Madame du Lac
Vis alle roller
Judy Campbell
Judy Campbell
Lea Thompson
Lea Thompson
Sharon Gless
Sharon Gless
Tom Berenger
Tom Berenger
Brooke Shields
Brooke Shields
Clint Eastwood
Clint Eastwood