Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

En sikker vinner (1988)

Originaltittel: Bull Durham

Baseballveteranen Crash Davis som blir kjøpt inn av laget Durham Bulls for å lære opp og inspirere laget. I den siste tiden har baseballlaget blitt forfulgt av uhell og dermed tap. Stjernespilleren Nuke Lalosh har også fallt av lasset.
Oppe i disse problemene lever den unge lærerinnen Annie, som ser det som sin oppgave for hver sesong å ta seg spesielt av en av spillerne, hvori sengehygge er innbefattet. Problemet hennes står mellom den kjekke veteranen og den ikke mindre kjekke stjernespilleren.

Omtale

En ung kvinne, dyrker baseball. Hvert år velger hun en spiller fra the Durham Bulls til elsker. Dette året greier hun ikke å bestemme seg, og et merkelig 3-kant drama oppstår.

(Filmtilsynet)


Kevin Costner spiller baseballveteranen som blir kjøpt inn av laget Durham Bulls for å lære opp og inspirere laget. I den siste tiden har baseballlaget blitt forfulgt av uhell og dermed tap. Stjernespilleren Nuke Lalosh har også fallt av lasset. Oppe i disse problemene lever den unge lærerinnen Annie, som ser det som sin oppgave for hver sesong å ta seg spesielt av en av spillerne, hvori sengehygge er innbefattet. Problemet hennes står mellom den kjekke veteranen og den ikke mindre kjekke stjernespilleren.

NKFF


Costner spiller en baseballveteranen Crash Davis som blir kjøpt opp av Durham Bulls for å lære opp og inspirere laget. "Nuke" er ung og lovende med en "million dollar arm and five-cent head". Midt i mellom står Annie Savoy, byens største baseballfan, som støtter laget og spillere på sin noe spesielle måte med sengehygge som en av ingrediensene. Sesongen starter og et trekant drama begynner og ta form...

TV+


En film om to av USAs nasjonalsporter; baseball og sex. Susan Sarandon spiller Annie Savoy, en av det lokale baseballagets største fan. Hver sesong plukker hun ut en ny spiller hun tar i lære, både på baseballlaget og i sengen. Denne sesongen er det to som konkurrerer om hennes gunst; den unge og ekstremt lovende "Nuke" (Tim Robbins) og den aldrende stjernen Crash Davis (Kevin Costner). Crash skal lære "Nuke" å kontrollere følelsene sine, noe som er vanskelig med Annie i nærheten. Spesielt vanskelig blir det når Crash selv fatter interesse for henne.

TV3


Amerikansk dramakomedie fra 1988 om et trekantdrama mellom en kvinne og to baseballspillere, en yngre og en eldre. Crash Davis er en aldrende baseballveteran som blir kjøpt inn av laget Durham Bulls for å lære opp den talentfulle, unge og lovende Ebby LaLoosh. Men den unge lærerinnen Annie Savoy kompliserer ting. Hun er lagets største fan, og velger hver sesong ut en ny spiller som hun kan lære opp i livets spill. For hun mener at enhver spiller som har ligget med henne har hatt den beste sesongen i sin karriere. Denne gangen velger hun LaLoosh, som hun raskt gir kallenavnet "Nuke". Men den erotiske spenningen mellom henne selv og Crash er heller ikke lett å ignorere...

TVN

Alle bilder av En sikker vinner

En sikker vinner (1988)

Produsent: Tom Mount
Regi: Ron Sheldon
Manus: Ron Sheldon
Sjanger: komedie, drama
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 48 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 3
Arbeiderbladet: Terningkast 4
Dagsavisen: Terningkast 4
Dagbladet: Terningkast 3
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

Kevin Costner
Crash Davis
Susan Sarandon
Annie Savoy
Tim Robbins
Ebby Calvin "Nuke" LaLoosh
Trey Wilson
Skip
Robert Wuhl
Larry
William O'Leary
Jimmy
David Neidorf
Bobby
Danny Ganz
Deke
Tom Silardi
Tony
Lloyd Williams
Mickey
Vis alle roller
Judy Campbell
Judy Campbell
Lea Thompson
Lea Thompson
Sharon Gless
Sharon Gless
Tom Berenger
Tom Berenger
Brooke Shields
Brooke Shields
Clint Eastwood
Clint Eastwood