Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Antz (1998)
20:30 - TVN
Dolores Claiborne (1995)
21:00 - FEM
Mission: Impossible 2 (2000)
21:25 - TV4
Ildens herskere (2002)
21:30 - Viasat 4
Den perfekte stormen (2000)
21:30 - TV3
Control (2007)
21:45 - NRK2

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 17. desember

Armin Mueller-Stahl
Wes Studi
Bill Pullman
Eugene Levy
Joan Woodbury
André Hugon
Leo Leipziger
Marilyn Hassett

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Verre enn verst
Film generelt
Av: Montecristo, 17. desember 09:23

Tron: Legecy har premiere i hele Norge utenom Oslo
Videoklipp
Av: Montecristo, 15. desember 23:46

Kongen av Bastøy
Norsk film
Av: Montecristo, 13. desember 08:37

Teaser trailer til Transformers 3
Videoklipp
Av: Montecristo, 10. desember 21:31

Byen mellom liv og død
Film generelt
Av: Montecristo, 7. desember 08:47

Tilbake til fremtiden II (1989)

Originaltittel: Back to the Future II

Denne filmen vises på TV innen 7 dager:

- Søndag 19. Desember 2010 klokken 21:00TV2 Zebra [Varsle på SMS]

Filmer på TV de nærmeste dagene

Produsent: Bob Gale
Regi: Robert Zemeckis
Manus: Robert Zemeckis
Sjanger: action, komedie
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1 time, 49 minutter

Kritikk

Aftenposten: Terningkast 4
Arbeiderbladet: Terningkast 2
Dagsavisen: Terningkast 2
Dagbladet: Terningkast 4
VG: Terningkast 3

Rollebesetning

Michael J. Fox
Marty McFly
Christopher Lloyd
Dr Emmett Brown
Lea Thompson
Lorraine
Thomas F. Wilson
Biff Tannen / Griff Tannen
Harry Waters jr.
Marvin Berry
Charles Fleischer
Terry
Joe Flaherty
Western Union man
Elisabeth Shue
Jennifer
James Tolkan
Strickland
Jeffrey Weissman
George McFly
Vis alle roller

Filmen starter nøyaktig der den forrige sluttet. Marty McFly og Dr. Emmett Brown reiser denne gangen av sted til fremtiden, år 2015, for å redde Martys barn fra en grusom skjebne. Marty fristes over evne da han kommer over en sportsalmanakk som han velger å ta med seg tilbake til sin egen tid.

Hans plan er at denne almanakken skal danne et grunnlag for rikdom og suksess ved at han alltid kan satse riktig i sportsveddemål. Men rivalen Biff stjeler almanakken og stikker av sted i tidsmaskinen for å gi den til seg selv tilbake i 1955. Man kan levende forestille seg hvilke komplikasjoner dette kan ha på fremtiden! Altså nåtiden! I hvert fall kan Marty forestille seg det, og dermed er jakten i full gang.

Omtale

Filmen starter nøyaktig der den forrige sluttet. Marty McFly og Dr. Emmett Brown reiser denne gangen av sted til fremtiden, år 2015, for å redde Martys barn fra en grusom skjebne. Marty fristes over evne da han kommer over en sportsalmanakk som han velger å ta med seg tilbake til sin egen tid. Hans plan er at denne almanakken skal danne et grunnlag for rikdom og suksess ved at han alltid kan satse riktig i sportsveddemål. Men rivalen Biff stjeler almanakken og stikker av sted i tidsmaskinen for å gi den til seg selv tilbake i 1955. Man kan levende forestille seg hvilke komplikasjoner dette kan ha på fremtiden! Altså nåtiden! I hvert fall kan Marty forestille seg det, og dermed er jakten i full gang.

Historien mangler den varme humoren som kjennetegnet den første utgaven (Variety 22/11-89), men vil sikkert bli en økonomisk suksess igjen.

NKFF


** La du merke til? **

Marty McFly og Doc Brown har nettopp har ankommet 2015 etter å ha flydd på en tettpakket Skyway med en ombygd DeLorean. Marty ut på gaten, kledd som sin sønn. Her blir han (mildt sagt) overrasket over en kino-reklame for Haisommer 19, som er produsert av Max Spielberg. Max... er sønnen til Steven.


Denne filmen starter akkurat der den forrige endte. Marty må denne gangen inn i fremtiden til år 2015 for å redde sine fremtidige barn fra en grusom skjebne. I 2015 finner Marty en sportsalmanakk som kan danne grunnlaget for rikdom og suksess. Den eneste som står i veien for det hele, er motstanderen Biff, som stjeler almanakken. Dette vil skape store problemer for Hill Valleys fremtid, og Marty må finne en løsning...

TV3 1999


Marty og Doc på nye eventyr

De har knapt kommet seg etter den første turen med tidsmaskinen, en DeLorean, før den gale oppfinneren dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd) forteller Marty McFly (Michael J. Fox) at han og kjæresten må dra av gårde til året 2015. Bar da kan han forhindre at navnet McFly blir borte for alltid.

I 2015 må McFly ta et oppgjør med en tenåringsbølle kalt Griff. Marty unnslipper Griff og gjengen hans på et luftpute-skateboard og farer gjennom byen med rakettfart.

Sportsalmanakk Men før Marty går om bord i tidsmaskinen som skal frakte ham til 2015, får han en idé om å gjøre store penger. Han kjøper en sportsalmanakk. Tanken er at når han er tilbake i 1985, vil han være i stand til å tippe de riktige resultatene på kamper som ennå ikke er spilt.

Uheldigvis for Marty synes dr. Brown det er en dårlig idé, og han kaster almanakken. Skurken Biff, som har holdt seg skjult og har overhørt diskusjonen, ser at almanakken blir kastet og griper tak i den. Deretter setter han kursen tilbake til 1955 med tidsmaskinen DeLorean, og ved hjelp av almanakken spiller han seg til makt.

Marty McFly har bare én ting å gjøre for å redde stumpene: Han må hoppe frem og tilbake i tid - mellom tre generasjoner.

Og som om dette ikke er nok, har den gale oppfinneren hoppet tilbake til slutten av 1800-tallet og Det ville vesten. Her venter flere eventyr.

NRK1 2006


Taking up exactly where Part 1 left off, Doc Brown and Marty time-hop into the future (2015 to be exact) to save Marty's kids, then find themselves returning to 1955 to retrieve a sports almanac that causes havoc for the McFly family. Clever editing allows for Marty Part 2 to see Marty Part 1 at the school dance. Most of the cast returns, although Glover appears only in cuts from the original and Shue steps in as girlfriend Jennifer. Not up to the original, but still satisfying. Cliffhanger ending sets up Part 3, which was shot simultaneously with this.

MovieGoods

Alle bilder av Tilbake til fremtiden II

Trailer

Link til denne traileren
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon