Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Yes Man

Carl Allen er en bankmann som blir med i et selvhjelpsprogram basert på et enkelt prinsipp: Si ja til alt.

Hele saken (309 ord)

Whatever Lola Wants

Lola drømmer om et liv som danser, og ønsker seg bort fra New York og det kjedelige livet som postbud.

Hele saken (228 ord)

TV-oversikt for lørdag 20 desember og søndag 21 desember

Oversikt på alle filmene som sendes i helgen. Med info og trailere.

Hele saken (2449 ord)

TV-oversikt for fredag 19 desember

Oversikt på filmene som sendes på TV i kveld. utfyllende info og trailere.

Hele saken (1669 ord)

Kjøpmannen i Venedig (2004)

Mer om Shakespeare's Kjøpmannen i Venedig (2004).

Hele saken (513 ord)

Yes Man

Publisert 2008-12-23

Etter en skilsmisse har Carl Allen sagt nei til alt som smaker av sosialt liv. Så tvinger en selvhjelpsguru den forsiktige bankmannen ut av isolasjonen. Carl må heretter si ja til alt. Det får uante følger for flere enn Carl. Premieredato: 26.12.08

Carl Allen har ikke kommet seg etter skilsmissen tre år tidligere. Livet er en tredemølle bestående av en rutinejobb i bankvesenet uten håp om karriereklatring og filmkvelder foran TV-en. Kompisene Peter og Rooney prøver å lirke Carl ut av skallet, men standardsvaret hans på nesten alle forslag om sosial moro er et unnvikende nei.

En dag han møter en gammel bekjent, får Carl tips om å delta på et seminar som visstnok kan forandre livet hans. Carl sier selvsagt nei også denne gangen, men etter en tid innser han selv at han har sunket så dypt sosialt at han trenger hjelp for å klatre opp igjen. På seminaret konfronteres Carl med en selvhjelpsguru som ber Carl om å inngå en pakt. Han må si ja til enhver forespørsel og utfordring. En forfjamset Carl, blottstilt foran den ja-frelste forsamlingen, klarer denne gangen ikke å si et rutinemessig nei, og snart er han i gang med sitt nye positive liv.

Ja-livet starter dårlig når han gir en uteligger skyss, men tar seg betraktelig opp fordi han på grunn av uteliggeren møter frilynte Allison, en spontan person i total kontrast til gamle Carl. Oppildnet av å ha møtt en mulig kjæreste, begynner også bankmannen Carl å slå seg løs. De mest bisarre lånesøknader stemples med "innvilget". Han drikker seg også hemningsløst full sammen med Peter og Rooney, havner i slåsskamp, dater på nettet, arrangerer utdrikningslag, ja, i det hele tatt. Men i all viraken glemmer Carl å stille seg selv spørsmålet om han sier ja fordi han vil, eller fordi han må. Det kan koste ham dyrt.

Les mer på filmens Offisielle nettside

Kilde: SMN

Trailer til Yes Man (2008)

Sissy Spacek
Sissy Spacek
Gert Fröbe
Gert Fröbe
Jimmy Buffett
Jimmy Buffett
André Thomas
André Thomas
John Ashley
John Ashley
John Bowers
John Bowers