Logg inn | Opprett brukerkonto

Bursdager 22. desember

Ralph Fiennes
Dina Meyer
Hector Elizondo
Knut Frankman
Luciana Angiolillo
Marc Allégret
Marianne Stjernqvist
Maurice Gibb

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Legenden om Narnia - Reisen til det ytterste hav
Film generelt
Av: Montecristo, 21. desember 15:04

Verre enn verst
Film generelt
Av: Montecristo, 17. desember 09:23

Tron: Legacy har premiere i hele Norge utenom Oslo
Videoklipp
Av: Montecristo, 15. desember 23:46

Kongen av Bastøy
Norsk film
Av: Montecristo, 13. desember 08:37

Teaser trailer til Transformers 3
Videoklipp
Av: Montecristo, 10. desember 21:31

Verre enn verst


Publisert: 2010-12-17

Produsent: Robert De Niro
Regi: Paul Weitz
Manus: John Hamburg
Sjanger: komedie
Nasjonalitet: USA, TUR
Spilletid: 1 time, 37 minutter

Rollebesetning

Robert De Niro
Jack Byrnes
Ben Stiller
Greg Focker
Owen Wilson
Kevin Rawley
Dustin Hoffman
Bernie Focker
Barbra Streisand
Rozalin Focker
Raven-Symone
Tamyra
Teri Polo
Pamela Byrnes-Focker
Blythe Danner
Dina Byrnes

Slektsfeiden mellom Jack Byrnes (Robert De Niro) og Greg Focker (Ben Stills) eskalerer til nye komiske høyder i "Verre enn verst - Little Fockers". I dette tredje bidraget i serien "Svigers er verst" (Meet the Parents), får besetningen fra de foregående filmene selskap av Laura Dern, Jessica Alba og Harvey Keitel.

Premieredato: 22.12.10.

Ti år har gått siden forrige gang vi møtte Greg Focker. Han har fått to barn med konen Pam, og det mildt sagt anstrengte forholdet til svigerfaren Jack ser omsider ut til å ha bedret seg.

Men idyllen settes på nye prøver når hele familieklanen, inkludert Pams kjærlighetssyke eks, Kevin (Owen Wilson), samles under samme tak til barnas bursdagsfest. Situasjonen blir ikke bedre av at Jack havner i pengetrøbbel og må ta en bijobb for et legemiddelfirma.

Jacks mistillit til den mannlige sykepleieren vekkes til live igjen for fullt, og Greg må lide seg igjennom nye runder med spionasje, intriger og misforståelser. Kampen om å bli slektens overhode - selveste The Godfocker - er i full gang, og dessverre for Greg er det bare rom for én seierherre.

Slekten er verst (Meet the Parents) og Svigers er aller verst (Meet the Fockers) har til sammen spilt inn over 800 millioner dollar verden over.

De første filmene feiret humoren som oppstår når man må forholde seg til eksentriske svigerfamilier I denne tredje filmen vendes blikket mot en annen av livets milepæler som lett kan føre til morsomme komplikasjoner: Barneoppdragelse.

Om skuespillerne:

Robert De Niro (Jack Byrnes) gjorde seg først bemerket som filmskuespiller i Brian De Palmas The Wedding Party fra 1969. I 1974 vant han Oscar for Beste mannlige birolle for sin skildring av den unge Vito Corleone I Gudfaren: Del II. I 1980 vant han sin andre Oscar, for Beste skuespiller, for sin ekstraordinære skildring av Jake La Motta i Martin Scorseses Raging Bull.

De Niro har sanket Oscar-nominasjoner for ytterligere fire filmer: Taxi Driver, Hjortejegeren, Oppvåkningen og nyinnspillingen av Cape Fear. Ondt blod i Amerika, 1900, Mafiabrødre, Casino og Ronin er bare noen få av hans uttallige andre filmsuksesser de siste fire tiårene.

De Niros skuespillerkarriere viser heller ingen tegn til å bremse opp. Senest var han å se Machete, og han er snart aktuell i The Dark Fields og The Killer Elite. De Niro har også startet opp sitt eget produksjonsselskap, Tribeca Productions, og var en av grunnleggerne av Tribeca Film Festival.

Ben Stiller (Greg Focker) er godt kjent både som skuespiller, manusforfatter, regissør og produsent. For øyeblikket holder han på med innspillingen av sin seneste film, The Tower Heist. Stiller har blant annet hatt regien på Reality Bites, Zoolander og The Cable Guy, og vant en Emmy for sitt manusarbeid på The Ben Stiller Show.

Han høstet strålende kritikker for regi og innsats i Tropic Thunder og Greenberg. Som skuespiller har han vært å se i filmer som Alle elsker Mary, Natt på museet 1 og 2, The Royal Tenenbaums og Starsky & Hutch. Han har også stemmene til en av hovedfigurene i Madagascar-filmene.

Om filmskaperne:

Paul Weitz (regissør) har skrevet og produsert filmene Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant, American Dreamz og In Good Company. Sammen med regissørbroren, Chris Weitz, hadde han regien på American Pie og Gutter er gutter.

John Hamburg (produsent/manusforfatter) var senest aktuell med komedien I Love You, Man. Tidligere har han skrevet manusene til Slekten er verst, Svigers er aller verst, og Zoolander, samt Og så kom Polly, hvor han også hadde regien.

Larry Stuckey (manusforfatter) har basert manuset til Little Fockers på sine egne nevrotiske erfaringer som familiefar. For øyeblikket er han i gang med manuset til den amerikanske nyinnspillingen av den norske suksesskomedien Elling. Kilde: UIP.

Trailer til Little Fockers (2010)

Kommentarer


Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon