Logg inn | Opprett brukerkonto

Bursdager 14. desember

Cynthia Gibb
Abbe Lane
John Lurie
Jullan Jonsson
Katherine MacDonald
Laurence Naismith
Lee Remick
Lewis Arquette

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Kongen av Bastøy
Norsk film
Av: Montecristo, 13. desember 08:37

Teaser trailer til Transformers 3
Videoklipp
Av: Montecristo, 10. desember 21:31

Byen mellom liv og død
Film generelt
Av: Montecristo, 7. desember 08:47

Elias og jakten på havets gull
Norsk film
Av: Montecristo, 6. desember 10:24

Skyline
Film generelt
Av: Montecristo, 4. desember 09:02

Teaser trailer til Transformers 3


Publisert: 2010-12-10

Michael Bay sin Transformers 3 kommer ikke på kino før ca. juni 2011. En god del venting skal gjøres unna før man kan synke ned i et kinosete og se verket. Det har heldigvis kommet en aldri så liten teaser trailer som kanskje korter ventetiden litt.

Vi går bak i tiden og får se hva som skjer når Neil Armstrong lander på månen i 69. Når det kan virke som at TV-signalene ikke lenger fungerer og sendingen fra månen stopper opp, er det NASA som har satt i gang et hemmelig oppdrag for atstronautene. De skal løpet av kort tid utforske et romskip som har styrtet på månen.

Selv om Bay har vært dypt involvert i de fleste delene av filmatiseringen måtte han her gi fra seg et visst ansvar for å få laget den nye traileren.

"Vi hadde en anelse om hva vi skulle gjøre. Jeg var ikke så involvert, fordi jeg måtte fokusere mye på filmingen. Nå som jeg er tilbake, vil jeg være mye mer involvert i teaseren aspektet. Men jeg tror det er bare godt å få vist litt, å la folk vite at vi kommer", sier han til Empireonline.com.

Tittelen blir forøvrig Transformers 3 - Dark of the Moon og vil igjen samle Shia LaBeouf (Sam Witwicky) og Josh Duhamel (ajor William Lennox). Dessverre blir det ikke noe gjensyn med Megan Fox som tidlig takket nei til den tredje filmen.

Kommentarer


Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon