Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Red Cliff

John Woo får etter 20 år endelig realisert sin drøm og får filmatisert det berømte slaget. Premieredato: 24.04.09

Hele saken (529 ord)

Knowing

Nicolas Cage spiller hovedrollen i Knowing, en actionthriller om en professor som snubler over fryktelige spådommer.

Hele saken (444 ord)

Iron Maiden: Flight 666

Filmen om Iron Maidens verdensturné i 2008 skal vises én kveld på kinoer over hele verden

Hele saken (292 ord)

På TV i kveld: Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

Vi avrunder påsken med litt god gammeldags Arnold.

Hele saken (68 ord)

Georgias dagbok – Bekjennelser om gutter, katter og kliningeorgias dagbok - Bekjennelser om gutter, katter og klining.

Publisert 2009-04-15

Basert på den internasjonale serien med best-selgere fra den britiske forfatteren Louise Rennison. Denne serien følger eksentriske og uimotståelige Georgia Nicolson mens hun kjemper seg gjennom den traumatiske tenåringstiden. Premieredato: 24.04.09.

Misforstått av sine "urgamle" foreldre, men holdt oppe av sin kjærlighet til sin katt Angus og hennes beste venner, the Ace Gang, kjemper Georgia Nicolson (Georgia Groome) seg gjennom livet med to store mål; 1. få en fantastisk sex-gud av en kjæreste og 2. lage den beste 15-års bursdagsfeiring noen sinne.

Da de kjekke brødrene Tom (Sean Bourke) og Robbie (Aaron Johnson) ankommer skolen tror Georgia at hennes drømmer om en kjæreste har blitt besvart. Men når hun ser Robbie sammen med sin erkerival, Slaggy Lindsay (Kimberley Nixon), pønsker hun ut en plan for å vise Robbie at hun er den modne, sofistikerte kjæresten han fortjener. Dessverre viser det seg at planene til Georgia, som inkluderer kline-opplæring, farge leggene sine oransje og forfølge Slaggy Lindsay, ikke helt går som de skal.

I tillegg til sine romanseproblemer får Georgias far (Alan Davies) et utrolig bra jobbtilbud i New Zealand. Dette gjør Gerogias mamma (Karen Taylor) mottakelig for sjarmen til George Clooney look-a-like håndverkeren Jem (Steve Jones) som til tross for å være gammel (i midten av 30-årene) fortsatt er hot. Bekymringen for sine foreldres ekteskap legger et stort press på Georgia og hun føler at ansvaret for å holde familien samlet ligger på hennes skuldre. I sin søken etter å få Robbie samt hindre en splittelse av familien forvandler Georgia seg fra en egoistisk jente til en ung kvinne.

Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging er regissert og produsert av Gurinder Chadha (Bend It Like Beckham, Bride & Prejudice). Manuset har hun skrevet sammen med Paul Mayeda Berges, Will McRobb og Chris Viscardi.

I løpet av de siste 15 årene har Gurinder Chadha blitt en av de mest respekterte filmskaperne i UK med en lang rekke filmer for et internasjonalt publikum. Chadha startet sin karriere som nyhetsreporter på BBC. Hun gikk så over til å regissere prisvinnende dokumentarer for British Film Institute, BBC og Channel Four.

Hennes første spillefilm, Bhaji on the Beach, vant flere internasjonale filmpriser inkludert en BAFTA nominasjon og en Evening Standard British Film pris. I 1995 regisserte hun Rich Deceiver som er et todelt drama for BBC som ble sett av 11 millioner seere. Kilde: UIP

  • Les mer på filmens Offisielle nettside.

Trailer til Georgias dagbok – Bekjennelser om gutter, katter og kliningeorgias dagbok - Bekjennelser om gutter, katter og klining (2008)

Olivia Hussey
Olivia Hussey
Sean Bean
Sean Bean
William Holden
William Holden
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Josef Rovensky
Josef Rovensky
Kaare Knudsen
Kaare Knudsen
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid