Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

You Don't Mess with the Zohan [Trailer]

Adam Sandler spiller Zohan, en israelsk kommandosoldat som bløffer sin egen død for å oppfylle sin største drøm: Å bli hårstylist i New York

Hele saken (76 ord)

Bangkok Dangerous [Trailer]

Livet til en anonym leiemorder tar en uventet vending når han reiser til Thailand.

Hele saken (415 ord)

The day the earth stood still (1951) - et tilbakeblikk

Vi ser på orginalen som det kommer snart en nyinspilling av.

Hele saken (650 ord)

Step Brothers [Trailer]

Will Ferrells Step Brothers går rett på DVD.

Hele saken (178 ord)

The Mutant Chronicles

En B-film i god Ron Perlman stil.

Hele saken (557 ord)

Bangkok Dangerous [Trailer]

Publisert 2008-08-26

Livet til en anonym leiemorder tar en uventet vending når han reiser til Thailand for å fullføre et oppdrag. Joe, en skruppelløs drapsmann, er i Bangkok for å henrette fire av den hensynsløse gangsterbossen Surats fiender. Han leier gategutten og lommetyven Kong for å løpe ærender for ham og planlegger å ta livet av ham når oppdraget er utført for å slette alle spor.

Det merkelige er at Joe, ensom ulv fremfor noen, blir en slags mentor for den unge Kong, og samtidig trekkes inn i en begynnende romanse med en lokal pike. Etter hvert som han blir mer og mer betatt av Bangkoks berusende skjønnhet, begynner Joe å stille spørsmål ved sin isolerte tilværelse og blir en smule uoppmerksom akkurat når Surat bestemmer seg for at det er på tide å rydde opp

Bangkok Dangerous tegner et eksplosivt bilde av Bangkoks underverden, opplyst av neon og gjennomsyret av vold.

Regissørtvillingbrødrene Oxide og Danny Pang er født i Hong Kong, og har laget film både sammen og hver for seg. De laget Bangkok Dangerous for første gang i 1999 med stor suksess. Den nye filmen er en internasjonal nyinnspilling med superstjernen Nicolas Cage i hovedrollen som Joe.

Nicolas Cage er blant verdens mest suksessrike skuespillere, kjent fra Leaving Las Vegas der han vant en Oscar, National Treasure 1 og 2, Wild At Heart, Adaptation, Ghost Rider, The Weather Man, Lord Of War, Birdy, Raising Arizona, Face/Off, Windtalkers, Bringing Out The Dead, 8mm, Gone In Sixty Seconds, City Of Angels, Red Rock West, It Could Happen To You, Kaptein Corellis mandolin, Moonstruck, Honeymoon In Vegas, The Family Man, Kiss Of Death, Con Air, The Rock, Cotton Club, Peggy Sue Got Married, Snake Eyes og mange andre filmer.

Charlie Yeung er en kjent skuespiller i Hong Kong, med mer enn 20 filmer i bagasjen. Hun har spilt i Ashes Of Time, The Lovers, Seven Swords, All About Love, og dukket senest opp i Jackie Chans New Police Story. Hun er også en berømt plateartist med ni soloalbum og en rekke priser bak seg.

SHAHKRIT YAMNARM er en velkjent thailandsk skuespiller. Han har tidligere spilt i en annen engelskspråklig film, Belly Of The Beast, med Steven Segal.

Thailandske PANWARD HEMMANEE filmdebuterer i Bangkok Dangerous. Hun er tidligere kjent fra flere TV-serier.

NIRATTISAI KALJAREUK som har rollen som Surat er egentlig regissør, og har jobbet både med film- og TV-produksjoner.

DOM HETRAKUL har spilt i en rekke thailandske filmer, samt en del Hollywood-produksjoner, som Sniper, Vampire Returns og The King Maker.

Bangkok Dangerous har kionpremiere den 19. september.08

Kilde: NFD

Trailer til Bangkok Dangerous (2008)

Andrzej Panufnik
Andrzej Panufnik
Jim Henson
Jim Henson
Juha Nevalainen
Juha Nevalainen
Julia Faye
Julia Faye
Kevin Sorbo
Kevin Sorbo
Kim Haugen
Kim Haugen