Logg inn | Opprett brukerkonto
Filmgrid
man tir ons tor fre lør søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Dragejegerne

Et lovende fransk, tysk og luxemburgsk animasjonsprosjekt.

Hele saken (343 ord)

Patrik 1,5

Mange utfordringer møter et homofilt par som plutselig får omsorgen for en foreldreløs og kriminelt belastet tenåring.

Hele saken (120 ord)

Menn som hater kvinner

Den danske regissøren Niels Arden Oplev har regi på den første filmen av Stieg Larssons suksess trilogo , Menn som hater kvinner.

Hele saken (282 ord)

The Reader

Hvor langt vil du gå for å bevare en hemmelighet?

Hele saken (629 ord)

The Unborn

Overnaturlig thriller med Odette Yustman og Gary Oldman, Premieredato: 13.03.09

Hele saken (847 ord)

Dragejegerne

Publisert 2009-03-06

Solveig er en liten jente som tror på eventyr! Ikke fordi hun er naiv, men fordi hun liker dem så godt. Så for å hjelpe onkelen sin Arnold å bli kvitt en forferdelig drage, bestemmer hun seg for å skaffe noen riktig helter - som fra eventyrene. Når heltene Lian Chu og Mikko dukker opp, er de kanskje ikke helt slik hun hadde forestilt seg. Hun bestemmer seg for å gi dem en sjanse uansett... hvem vet, riktige helter er kanskje ikke alltid slik som i eventyrene? Premieredato: 20.03.09.

Det hersker frykt blant folket: en drage er i ferd med å ødelegge hele kongeriket! Solveig bestemmer seg for å hjelpe onkelen sin, Lord Arnold, og drar ut på leting etter helter slik som de hun leser om i eventyrene. Men i stedet møter hun Lian Chu og Mikko.

Lian Chu og Mikkos eneste ambisjon er å tjene penger nok til å kjøpe en liten gård og nyte livet. Men hva så? Solveig blir overbevist om at de er heltene fra drømmene hennes, og søte lille Mikko, i ekstase over alt gullet Lord Arnold lover de om de dreper dragen, har ikke tenkt å fortelle henne sannheten.

Solveig er fast bestemt på å følge heltene sine ut på eventyr. Herfra er det ingen vei tilbake. Og til Mikkos store fortvilelse begynner de på den lange reisen til verdens ende, hvor, fortsatt i søvne, men ikke mye lenger, den store og mest fryktede dragen som noensinne har levd på jorden befinner seg: Den berømte Jordslukeren!

For Solveig er reisen en drøm som blir virkelighet. For Mikko et mareritt som bare kan ende i katastrofe. Likevel har verken Mikko eller Solveig den ringe anelse om at Lian Chu og dragen har truffet hverandre før, og har en uoppgjort kamp på gang.

Norske stemmer til filmen er: Aksel Hennie, Atle Antonsen, Espen Skjønberg, Morten Røhrt, Sidney Louise Lange, Ingve Connoly Gran, Jon Erling Wevling og Helge Winther Larsen.

Traileren under er på fransk men det er en engelsk versjon på nettsiden til filmen. Les mer på filmens Offisielle nettside.

Kilde: Orofilm

Trailer til Dragejegerne (2008)

Rachel Weisz
Rachel Weisz
John Heard
John Heard
Kobo Abe
Kobo Abe
Lewis J. Stadlen
Lewis J. Stadlen
Louis Mercier
Louis Mercier
Luciano Vincenzoni
Luciano Vincenzoni
Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid