Logg inn | Opprett brukerkonto

Neste filmer på TV i dag

Mistanken (2001)
21:35 - Viasat 4
The Machinist (2004)
22:30 - SVT2
Fröken Sverige (2004)
00:15 - TV Zebra
Blodrød sol (1993)
01:25 - TV3

TV-program for de nærmeste dagene

Bursdager 14. januar

Lawrence Kasdan
Steven Soderbergh
Carl Weathers
Emily Watson
Faye Dunaway
Jason Bateman

Forum

De 5 nyeste trådene (se alle)

Til Huttetuenes land
Film generelt
Av: Montecristo, 14. januar 06:48

Casanegra
Film generelt
Av: Montecristo, 11. januar 08:17

Up in the Air
Film generelt
Av: Montecristo, 6. januar 23:33

Menn som stirrer på geiter
Film generelt
Av: Montecristo, 5. januar 22:54

Tomme tønner
Film generelt
Av: Montecristo, 5. januar 10:11

The Unborn


Publisert: 2009-03-02

Noen ganger har sjelen til en død person vært så bedervet med ondskap at den er nektet adgang til himmelen. Den må da vandre hvileløst i grenselandet mellom verdener i desperat søken etter en ny kropp den kan ta bolig i. Og enkelte ganger lykkes den. Premieredato: 13.03.09

Forfatter/regissør DAVID S. GOYER gir et skremmende innblikk i livet til en «undead» i The Unborn, en overnaturlig thriller som følger en ung kvinne som blir dratt inn i en verden av mareritt da en demonisk ånd hjemsøker henne og truer alle hun elsker.

Casey Beldon hatet sin mor fordi hun forlot henne som barn. Men da uforklarlig hendelser begynner å skje, begynner Casey å forstå hvorfor hun ble forlatt av moren. Plaget av nådeløse drømmer og et forpint gjenferd som forfølger henne på dagtid må hun kontakte den eneste personen som kan stoppe marerittet, Rabbi Sendak.

Med hjelp av Senda og sin bestevenns Romyands kjæreste Mark klarer Casey å avdekke kilden til en familieforbannelse som kan dateres tilbake til Nazi-Tyskland - en skapning med evnen til å ta bolig i noe eller noen, og som bare blir sterkere for hver eneste gang. Når forbannelsen er sluppet løs vil hennes eneste sjanse for å overleve være å lukke portalen som har blitt presset opp av noen som aldri ble født.

OdetteYustman (Casey Beldon) ble lagt merke til da hun spilte i J.J. Abrams actionfilmen Cloverfield. Filmen ble en kassasuksess og spilte inn mer enn $168 millioner verden over. Yustman startet sin skuespillerkarriere i en alder av fem da hun fikk en rolle i filmen til Arnold Schwarzenegger, Kindergarten Cop. Etter å ha tatt seg fri for å gjøre ferdig med videregående skole samt å ha jobbet med sin modellkarriere fikk Yustman en av hovedrollene i tvserien, South Beach, produsert av Jennifer Lopez.

Yustman hadde nylig hovedrollen som universitetsstudenten Aubrey Diaz i det kritikerroste dramaet fra ABC, October Road. Hennes andre tvroller har blant annet vært i seriene Monk, Quintuplets og i tvfilmen Remembrance. Hun har også vært med i filmer som Nancy Meyers film The Holiday, Walk Hard: The Dewey Cox Story og Dear God.

Gary Oldman (Rabbi Sendak) spilte nylig rollen som Gothams politiløytnanten James Gordon i Batman Begins og i The Dark Knight. Han har også spilt i rollen som Sirius Black i Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Harry Potter and the Goblet of Fire og Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Oldman startet sin karriere i 1979 på teaterscenen i London. Mellom 1985 og 1989 jobbet han eksklusivt for London?s Royal Court Theatre. I 1986 fikk Oldman sin virkelige debut i en spillefilm med hovderollen som Sid Vicious i filmen Sid and Nancy, en rolle han vant Evening Standard British Film Award for mest lovende nykommer med. Påfølgende år spilte han i Prick Up Your Ears. Han har siden blitt et av bransjens mest respekterte skuespillere og kan sees i både store kommersielle filmer, men også i anerkjente uavhengige filmer. Oldmans tidlige filmer er blant annet Track 29; Criminal Law, Chattahoochee, Rosencrantz & Guildenstern Are Dead, State of Grace, Henry & June, JFK hvor han spilte Lee Harvey Oswald og hovedrollen i Francis Ford Coppolas Dracula.

Oldman har hatt uforglemmelige roller i filmer som True Romance, Romeo is Bleeding, The Professional, The Fifth Element, Immortal Beloved, Murder in the First, The Scarlett Letter, Basquiat, Air Force One, Lost in Space og Ridley Scotts Hannibal. I 1995 startet Oldman produksjonsselskapet SE8 Group sammen med sin manager og produsentpartner Douglas Urbanski. Oldman gjorde sin debut som produsent gjennom dette selskapet med filmen Nil by Mouth, som han også har skrevet.

DAVID S. GOYER (forfatter og regissør) er en filmskaper som i lang tid har balansert en verden av de smarteste, hippest og mest obskøne tegneseriebøkene, overjordiske superhelter og fantastiske karakterer med sin lidenskap for å fortelle historier med sterke karakterer. Før The Unborn var Goyers siste film som regissør The Invisible.

Goyer hadde sin debut som regissør med noe fullstendig annerledes: ZigZag, en frisk, morsom og gripende skildring om et omvendt ran hvor to uvanlige helter forsøker å returnere en stor sum stjålne penger. Goyer tilpasset ZigZag til film fra den anerkjente romanen av Landon J. Napoleon. Goyer hadde sitt gjennombrudd med filmen Blade, en film basert på tegneserien om den legendariske vampyrjegeren fra Marvel. Blade II hvor Goyer var manusforfatter samt ansvarlig produsent ble regissert av Guillermo del Toro. Senere regisserte Goyer Blade: Trinity hvor han også var manusforfatter og produsent.

Goyers seneste film som manusforfatter var da han var medforfatter på den anerkjente blockbusteren Batman Begins. Han var også involvert i suksessen The Dark Knight. Som produsent jobbet han på Super Max, en fortelling om DC Comics superhelt Green Arrow. I tillegg til alle disse filmene har Goyer jobbet med TVproduksjoner som blant annet Flash Forward, Blade: The Series og Threshold.

Helt fra da han var en liten gutt som vokste opp i Ann Arbor i Michigan ønsket Goyer å lage tegneserier. Det var dette ønsket som tilslutt fikk han til å gjøre dem levende på kinolerretet.

Les mer på filmens Offisielle nettside.

Kilde: UIP

Trailer til The Unborn (2009)

Kommentarer


Copyright © Filmgrid 2007, 2008, 2009 - Om Filmgrid - Utviklingsversjon